2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hepinize günaaaaydııııın...

Kara soğuğa rağmen yine bir iş günündeyim. Benim gibi işe gitmek zorunda olan bütün hamile arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Allah kazasız beleasız çok yorulmadan eve dönmeyi nasip etsin hepinize.

Bir şey soracağım, benim doktorum tetanoz aşısı için çok gerekli değil artık hastane ortamları steril oluyor, bebeğin bağışıklığı olup olmaması önemli değil,yaptırmasan da olur, sana kalmış dedi. Siz hepiniz aşı oldunuz mu? Doktorunuz ne diyor?

Gunayydiiinnnnn guzel annislerrrr ve minnaklariiiiii biz bgn birazcık kuduruk Uyandık simdi uyudu ama minnak anneyi uyandırdı kendi uyudu sipam benim
günaydın minnakına da sana da canım Benim minik tavşanım da çokhareketli dünden beri. Benimki duşta çok hareket ediyor bi de yolda. Çok sevecek heralde suyu ve yolculuk yapmayı

Günaydın canım Çalışan hamilelere ve annelere allah kolaylık versin gerçekten çok zor...
Şahsım adına konuşmak isterim aşı konusunda. Hiçbirimizin hastanede doğuracağının garantisi yok. Kendimizi en kötü senaryoya göre hazırlamalıyız ki sonradan sıkıntı yaşamayalım. Ya bebeklerimiz zamansız ve steril olmayan bir ortamda dünyaya gelirse? O zaman bebekler için ölümcül olan yenidoğan tetanozundan nasıl kaçacağız? Bebek için ve bizim için zararsız olan bir aşıyı yaptırmadığımız için sonradan üzülmeyelim değil mi?

Yaptır aşıyı garantiye al kendinide bebeğinide niye kafanda soru işareti olsun ki benim ilk dozum 21. Haftada yapıldı ikinci dozumda haftaya yani 25. Haftamda yapılacak

Yaptır aşıyı garantiye al kendinide bebeğinide niye kafanda soru işareti olsun ki benim ilk dozum 21. Haftada yapıldı ikinci dozumda haftaya yani 25. Haftamda yapılacak

Sağlık ocağında mı yapıyorlar aşıyı? Doktorum 20. haftadan sonra yaptırabilirsin istediğin zaman demişti, bir süresi var mı acaba?

Canım ben epeydir doğru düzgün yiyemiyorum, yediğimde bulantı hissi bi geçmedi. Sırf oğlum beslenebilsin diye yiyorum. Dün eşime diyorum bi doğum yapayım bi kahvaltı sofrası hazırlıcam kendime tıka basa yicem diyorum gülüyo

Hanimlar aranizda yoga yapan var mi? Sirt agrisi ve bel agrisi için çözüm ariyorum. Sabah ve aksanlari yattigim yerden kalkmak 4-5 d yi buluyor

BEn evde cd ile kendim yapıyorum. Gerçekten çok rahatlatıyor bence hepimizin yapması lazım çünkü doğumu da kolaylaştırıyormuş. Hem daha rahat hareket ediyorum hem de ağrılarım geçti. Bir de doktorum magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi onların da faydası olmuş olabilir.

Dün eşimle doğumla ilgili konuşuyorduk.
Kesi atıyorlar falan dedim.

Nasıl yani dedi, dedim işte bebek rahat çıkabilsin diyeymiş.
Öyle deyince korktu ya kanama olursa dedi. Bak bişey olursa bende onlara kesik atarım görürler falan dedi.
Benim için çocuk falan önemli değil önce sen önemlisin dedi.

Çok hoşuma gitti heheh :)

ama bizim babamızı bugun hastaneye kaldırmışlar. çok hasta olmuş.
üşütmüş diye 15 penisilinle başka ilaçlar vermişlerdi.
bende salak gibi işte kaldım şimdi. elim ayağım kaldı.

ama bizim babamızı bugun hastaneye kaldırmışlar. çok hasta olmuş.
üşütmüş diye 15 penisilinle başka ilaçlar vermişlerdi.
bende salak gibi işte kaldım şimdi. elim ayağım kaldı.
oww çok çok geçmiş olsun canım ya baya ağır üşütmüş heralde penisilin hızlı etki yapar, iyileşmesini hızlandırır. siz farklı şehirlerdeydiniz değil mi?

merhaba kızlar park yatak almaya karar verdim ancak içine nasıl yatak alınmalı araştırma içine girdim napıcaz nasıl yatak almalıyım visco kesinlikle önerilmiyor yazın terlememeleri için serin tutan bi yatak tavsiyesine ihtriyacım var

oww çok çok geçmiş olsun canım ya baya ağır üşütmüş heralde penisilin hızlı etki yapar, iyileşmesini hızlandırır. siz farklı şehirlerdeydiniz değil mi?

yok canım aynı şehirde beraberiz. penisilin hiç bir işe yaramıyor die zorla onu hastaneye gönderdim kendim işe geldim. arkamdan aradı, dr derhal yatış verdi ben yatıyorum die. bende işte çöküverdim koltuğa

merhaba canım,
bende bu yataktan düşünüyorum, yünden yatağım hazır olduğundan hiç araştırmadım ne iyidir diye :/ umarım yün iyidir :)
benimde aklıma takılan şey kaç yaşına kadar uyuyabilir bebek bunda, küçük görünüyor, internetten gördüm sadece.

merhaba arkadaşlarr bir süredir giremiyorum nete hem keyfim yok hemde işler yoğundu baya. dün doktor kontrolümüz vardı devlet hastanesine gittim ayrıntılıyıda çektiririm diye ama doktor yönlendirmedi kendi takipli hastalarımıza yapıyoruz dedi. birde bebeğim için 23+2 650 gr . ilk kız dedi bende gerçekten mi diyince ne demişlerdiki önceden dedi erkek dedim o zaman erkektir dedi:) . bir daha özeldeki kendi doktoruma gittim onunki renkli ultrason baya inceledi 21+5 450 gr dedi bir sorun görünmüyor ama başka bir yorum her zaman için iyidir dedi ayrıntılı usg ye yönlendirdi haftaya salı onu yaptıracağım inşallah.
iki gündürde sol kaburga altım ağrıyor kızlarya böbreklerimimi üşüttüm ters bi hareket mi yaptım bilmiyorum yarın genel cerraha randevu aldım ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…