- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.341
hangi park yatağı alacağıma karar vermedim canım ama dünden beri araştırıyorum kraftın calipso ya da kanzın park yatağını alıcam haftasonu bakmaya gidicem 70 e 120 düşünüyorum yün yatak konusuna gelince yazın burda sıcaklık 50 60 ı buluyor pamuk olsa benim için daha iyi olucak yün yatak ya da yorganlarda ben yatamadığım için bebişte rahat edemezmiş gibi geliyor bana kendime göre düşünüyoum birazdamerhaba canım,
bende bu yataktan düşünüyorum, yünden yatağım hazır olduğundan hiç araştırmadım ne iyidir diye :/ umarım yün iyidir :)
benimde aklıma takılan şey kaç yaşına kadar uyuyabilir bebek bunda, küçük görünüyor, internetten gördüm sadece.
aynı şeyi banada dedi doktorum ilkinde yaptırmıştım kararsız kaldım bende ama yaptırmayabilirim diye düşünüyorum.Hepinize günaaaaydııııın...
Kara soğuğa rağmen yine bir iş günündeyim. Benim gibi işe gitmek zorunda olan bütün hamile arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Allah kazasız beleasız çok yorulmadan eve dönmeyi nasip etsin hepinize.
Bir şey soracağım, benim doktorum tetanoz aşısı için çok gerekli değil artık hastane ortamları steril oluyor, bebeğin bağışıklığı olup olmaması önemli değil,yaptırmasan da olur, sana kalmış dedi. Siz hepiniz aşı oldunuz mu? Doktorunuz ne diyor?
Ben bi çok yerde pamuk yatak olmalı yenidoğan bebek için diye okumuştum. Bende park yatak ve içine pamuk yatak alıcam canım.merhaba kızlar park yatak almaya karar verdim ancak içine nasıl yatak alınmalı araştırma içine girdim napıcaz nasıl yatak almalıyım visco kesinlikle önerilmiyor yazın terlememeleri için serin tutan bi yatak tavsiyesine ihtriyacım var
ama bizim babamızı bugun hastaneye kaldırmışlar. çok hasta olmuş.
üşütmüş diye 15 penisilinle başka ilaçlar vermişlerdi.
bende salak gibi işte kaldım şimdi. elim ayağım kaldı.
Tünaydınnn ben daha yeni uyandım yaaaaagünaydın haziran anneleri ve minikleriiiherkes uyuyor mu acabaa??gerci biz cok erkenciyiz heralde, herkese musmutlu bir gün olsun inşallah
O memurlar icin gecerli ama iste canimCanim hamile bayanlarin kesinlikle gece islerinde calismalari yasak. Calisma kanununda madde madde yaziyor. Hadi sen bisey demedin itiraz etmedin diyelim peki isyerin nasil bu riski aliyor. Bence tekrar bi konus isyerinle sanada yazik bebeginede.
Ayni sorunu bnde yasiyordm belim agriyordu yatarken belimin agriyan yerine sicak su torbasi koyiyprum bacahimin arasinada yastk aliyorm sabaha kadar deliksiz uyuyorum onceden oturur vazoyette uyumak zornda kaliyordm bu foulu buldum rahatladm cok sukurgünaydın kızlaaarr.. :) butun gece uyuyamadım yaa sağa donuyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum.. nolcaaaak benım bu halim zombi gibi oldum
Benimkide her sabah kurmalı saat gbi 10 buckta uyandirirdi bugn uyandrmadii :)Gunayydiiinnnnn guzel annislerrrr ve minnaklariiiiiibiz bgn birazcık kuduruk Uyandık simdi uyudu ama minnak anneyi uyandırdı kendi uyudu sipam benim
masllah kızına buyumus annesi.Sen neden magnezıum ıcmıyorsun?Hem ara sıra olan kasılmalara ıyı gelıyor,hem de erken dogumun karsısını alıyor.Demır ılacı ıcıyorsunsa kabız olman normal,magnezıum ıc cok ıyı yumsaltıyor,hem de magnezıum da almıs olursunMerhaba anneler nasılsınız ben bu gün doktora gittim doktor çok canımı sıkıyor kilo konusunda bana toplamda 10 kilo almış olmama rağmen sürekli eleştirel konuşuyor bir ay somra 1,5 kilo alarak gel diyor. Ben sağlıklı besleniyorum ama kabızıım yani, çok afedersiniz tuvalete çıkarsam aç karnına tartıda baya eksiliyoum gazım şişliğim kalmıyor ama doktor anlamıuor canımı sıkıyor.
Neyseki bebeğim çok sağlıklıymış 732 gram olmuş çirkin kızım normalde paylaşmam ama siz paylaştınız diye bir kez de ben gösteriyim çirkin kızımı :))) maşallah benim kuzuma.
Benim dusuk tehlikem oldugu icin doktor bana yaptrtmamisti ama bnde istiuprm yaa yaptrmakk :/ doktoru dinlesem mii ? :/Hepinize günaaaaydııııın...
Kara soğuğa rağmen yine bir iş günündeyim. Benim gibi işe gitmek zorunda olan bütün hamile arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Allah kazasız beleasız çok yorulmadan eve dönmeyi nasip etsin hepinize.
Bir şey soracağım, benim doktorum tetanoz aşısı için çok gerekli değil artık hastane ortamları steril oluyor, bebeğin bağışıklığı olup olmaması önemli değil,yaptırmasan da olur, sana kalmış dedi. Siz hepiniz aşı oldunuz mu? Doktorunuz ne diyor?
Bi suresi yok ama sen bi git saglik ocagina asi karti vercekler ona gore gider yaptirirsinSağlık ocağında mı yapıyorlar aşıyı? Doktorum 20. haftadan sonra yaptırabilirsin istediğin zaman demişti, bir süresi var mı acaba?
detaylı ultrason cok onemlı cunkı,bakan doktorun alanında ıyı bırı olması gerek.Benim uclu testımde rısk cıktı bebegın beyın veya omurılıyıgı gelısmemıs gozuktu,bu bı tek detaylıda gozuke bılırdı.Sıradan bı perınatologa gıdıb ıcımde suphe kalmaktansa bu alanda Turkıyede en ıyısıne gıttım 700 tl.1700 ıstese bıle verırdım o an ,ınsan baska bı sey dusunmuyor cunkı bebegın durumu saglıgı hep onde.Bı de ben devlet hastanesıne mecbur kalmadıkca gıtmem Allah dusurmesın oraya.Daha hamılelıgımın ılk ayları kanamayla gıttım ıstanbulda en buyuk devlet hastanelerıne,bırı resmen gerı cevırdı,bu saatte bakamayız dıye,dıgerınde de doktor doguma gırmıs bekle cıkınca bakar dedıler .Ve nasıl pıs bı oda koku,bı de ben o kanamayla 1saat bekledım doktor gelmedı.Sonuc tekrar ozele gıttımKızlar bişey merak ediyorum detaylı ultrasonu neden bu kadar pahalı yaptırıyorsunuz benimki normal muayene ücreti gibi 30 tl ye oldu ?????
Bende özel hastaneye gidiyorum hiç devlet hastanesine gitmedim özel hastanenin ultrason Dr ve kadın doğum drm baktı toplamda 60 tl oldu muayene ücreti iledetaylı ultrason cok onemlı cunkı,bakan doktorun alanında ıyı bırı olması gerek.Benim uclu testımde rısk cıktı bebegın beyın veya omurılıyıgı gelısmemıs gozuktu,bu bı tek detaylıda gozuke bılırdı.Sıradan bı perınatologa gıdıb ıcımde suphe kalmaktansa bu alanda Turkıyede en ıyısıne gıttım 700 tl.1700 ıstese bıle verırdım o an ,ınsan baska bı sey dusunmuyor cunkı bebegın durumu saglıgı hep onde.Bı de ben devlet hastanesıne mecbur kalmadıkca gıtmem Allah dusurmesın oraya.Daha hamılelıgımın ılk ayları kanamayla gıttım ıstanbulda en buyuk devlet hastanelerıne,bırı resmen gerı cevırdı,bu saatte bakamayız dıye,dıgerınde de doktor doguma gırmıs bekle cıkınca bakar dedıler .Ve nasıl pıs bı oda koku,bı de ben o kanamayla 1saat bekledım doktor gelmedı.Sonuc tekrar ozele gıttım
istanbuldamısın pekı sen ?bu kadar ucuza hıc duymadım Istanbulda ozel hastaneyı.Burda en ucuz 250 tl gıbı gıtmısdı bı arkadas hatta sasırmısdık ne kadar ucuz dıyeBende özel hastaneye gidiyorum hiç devlet hastanesine gitmedim özel hastanenin ultrason Dr ve kadın doğum drm baktı toplamda 60 tl oldu muayene ücreti ile
Hayir canim memurlara ozel die bisey yok 170 hattini ara tekrar istersen sor butun sektorler icin gecerli sonucta hamilenin ozeli kamusumu olurmus sende can tasiyorsunO memurlar icin gecerli ama iste canim
zaten 30 kilo almayi bende deteklemiyrm ama karsindaki adam her dakika onu yeme bunu yeme diye seni kisitlayip strese sokuyorsa doktorlarin bu tavrini rahatsiz edici buluyrum!ki kendini bilen hic bir anne adayi ne bebegini ne de kendisini riske atacak kadar yemek pesine dusmez!sevgiler....kilo bebeğin için iyi değil, ayrıca normal doğumu çok zorlaştırıyor. şeker testin iyi çıksa da özellikle son aylardaki aşırı kilo alımı bebeği ve seni şeker hastası yapabilir. bebeğinde şeker olması demek iç organlarının hasarlı olacağı anlamına gelir. O yüzden doktorlar kilo alımına çok karşılar. Yoksa göz zevkleri için değil canım
slm cnm bende asinin ilk dozunu oldum ama dr.ma sormamistim bugun kontrolum var sorucam bende geri donerim sanaHepinize günaaaaydııııın...
slm cnm benimde sag kaburga altim agriyor ama her zaman degil ara ara ama ben bunu artik buyuyen karnima bagliyrm benimki cok bobrek agrisina benzemiyor cnk.umarim sonuclar guzel cikar.sevgiler...merhaba arkadaşlarr bir süredir giremiyorum nete hem keyfim yok hemde işler yoğundu baya. dün doktor kontrolümüz vardı devlet hastanesine gittim ayrıntılıyıda çektiririm diye ama doktor yönlendirmedi kendi takipli hastalarımıza yapıyoruz dedi. birde bebeğim için 23+2 650 gr . ilk kız dedi bende gerçekten mi diyince ne demişlerdiki önceden dedi erkek dedim o zaman erkektir dedi:) . bir daha özeldeki kendi doktoruma gittim onunki renkli ultrason baya inceledi 21+5 450 gr dedi bir sorun görünmüyor ama başka bir yorum her zaman için iyidir dedi ayrıntılı usg ye yönlendirdi haftaya salı onu yaptıracağım inşallah.
iki gündürde sol kaburga altım ağrıyor kızlarya böbreklerimimi üşüttüm ters bi hareket mi yaptım bilmiyorum yarın genel cerraha randevu aldım ne olur ne olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?