2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hangi park yatağı alacağıma karar vermedim canım ama dünden beri araştırıyorum kraftın calipso ya da kanzın park yatağını alıcam haftasonu bakmaya gidicem 70 e 120 düşünüyorum yün yatak konusuna gelince yazın burda sıcaklık 50 60 ı buluyor pamuk olsa benim için daha iyi olucak yün yatak ya da yorganlarda ben yatamadığım için bebişte rahat edemezmiş gibi geliyor bana kendime göre düşünüyoum birazda

aynı şeyi banada dedi doktorum ilkinde yaptırmıştım kararsız kaldım bende ama yaptırmayabilirim diye düşünüyorum.

Ben bi çok yerde pamuk yatak olmalı yenidoğan bebek için diye okumuştum. Bende park yatak ve içine pamuk yatak alıcam canım.

ama bizim babamızı bugun hastaneye kaldırmışlar. çok hasta olmuş.
üşütmüş diye 15 penisilinle başka ilaçlar vermişlerdi.
bende salak gibi işte kaldım şimdi. elim ayağım kaldı.

Çok geçmiş olsun canım... Allah bi an önce şifasını verir inşaallah.

günaydın kızlaaarr.. :) butun gece uyuyamadım yaa sağa donuyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum düz hiç yatamıyorum.. nolcaaaak benım bu halim zombi gibi oldum
Ayni sorunu bnde yasiyordm belim agriyordu yatarken belimin agriyan yerine sicak su torbasi koyiyprum bacahimin arasinada yastk aliyorm sabaha kadar deliksiz uyuyorum onceden oturur vazoyette uyumak zornda kaliyordm bu foulu buldum rahatladm cok sukur

masllah kızına buyumus annesi.Sen neden magnezıum ıcmıyorsun?Hem ara sıra olan kasılmalara ıyı gelıyor,hem de erken dogumun karsısını alıyor.Demır ılacı ıcıyorsunsa kabız olman normal,magnezıum ıc cok ıyı yumsaltıyor,hem de magnezıum da almıs olursun

Benim dusuk tehlikem oldugu icin doktor bana yaptrtmamisti ama bnde istiuprm yaa yaptrmakk :/ doktoru dinlesem mii ? :/

Merhaba kızlar maşallah herkes iyi bebişleriyle birlikte bizde bugün aşımızı olduk ama ebe kilo konusunda biraz moralini bozdu 5 kilo almama rağmen hızlı gitmişsin dikkat et dedi yarın detaylı ultrasonumuz var bakalım kendi doktorum ne diyecek inşlh bi sorun çıkmaz detaylıda dua edin

Kızlar bişey merak ediyorum detaylı ultrasonu neden bu kadar pahalı yaptırıyorsunuz benimki normal muayene ücreti gibi 30 tl ye oldu ?????
detaylı ultrason cok onemlı cunkı,bakan doktorun alanında ıyı bırı olması gerek.Benim uclu testımde rısk cıktı bebegın beyın veya omurılıyıgı gelısmemıs gozuktu,bu bı tek detaylıda gozuke bılırdı.Sıradan bı perınatologa gıdıb ıcımde suphe kalmaktansa bu alanda Turkıyede en ıyısıne gıttım 700 tl.1700 ıstese bıle verırdım o an ,ınsan baska bı sey dusunmuyor cunkı bebegın durumu saglıgı hep onde.Bı de ben devlet hastanesıne mecbur kalmadıkca gıtmem Allah dusurmesın oraya.Daha hamılelıgımın ılk ayları kanamayla gıttım ıstanbulda en buyuk devlet hastanelerıne,bırı resmen gerı cevırdı,bu saatte bakamayız dıye,dıgerınde de doktor doguma gırmıs bekle cıkınca bakar dedıler .Ve nasıl pıs bı oda koku,bı de ben o kanamayla 1saat bekledım doktor gelmedı.Sonuc tekrar ozele gıttım

Bende özel hastaneye gidiyorum hiç devlet hastanesine gitmedim özel hastanenin ultrason Dr ve kadın doğum drm baktı toplamda 60 tl oldu muayene ücreti ile

Bende özel hastaneye gidiyorum hiç devlet hastanesine gitmedim özel hastanenin ultrason Dr ve kadın doğum drm baktı toplamda 60 tl oldu muayene ücreti ile
istanbuldamısın pekı sen ?bu kadar ucuza hıc duymadım Istanbulda ozel hastaneyı.Burda en ucuz 250 tl gıbı gıtmısdı bı arkadas hatta sasırmısdık ne kadar ucuz dıye

zaten 30 kilo almayi bende deteklemiyrm ama karsindaki adam her dakika onu yeme bunu yeme diye seni kisitlayip strese sokuyorsa doktorlarin bu tavrini rahatsiz edici buluyrum!ki kendini bilen hic bir anne adayi ne bebegini ne de kendisini riske atacak kadar yemek pesine dusmez!sevgiler....

slm cnm bende asinin ilk dozunu oldum ama dr.ma sormamistim bugun kontrolum var sorucam bende geri donerim sana

monga @burcutet@gizems
Canlarim peki nerden buluruz biz bu CD peri Kolay tarif eedebileceğiniz hareketler var mi. Olmazsa vatsap numarami vereyim pozisyon resmi atin hanimlar.
Eşimin yardimi olmadan yataktan kalkamiyorum.dun isten izin aldim o dereceyim

slm cnm benimde sag kaburga altim agriyor ama her zaman degil ara ara ama ben bunu artik buyuyen karnima bagliyrm benimki cok bobrek agrisina benzemiyor cnk.umarim sonuclar guzel cikar.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…