- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.361
ayyy herkesin bu kilo konusunda yorum yapip annislerin moralini bozmalrina gicik oluyrmMerhaba kızlar maşallah herkes iyi bebişleriyle birliktebizde bugün aşımızı olduk ama ebe kilo konusunda biraz moralini bozdu 5 kilo almama rağmen hızlı gitmişsin dikkat et dedi yarın detaylı ultrasonumuz var bakalım kendi doktorum ne diyecek inşlh bi sorun çıkmaz detaylıda dua edin
En güzel,en taze sütler çıksın Yaren sultan' a .Hayırlı olsun caım
Aynen valla ya herkes bu kilo konusunda çevreden tepki alır olmuş bende kendimce iyiyim çok almadım diyodum yedim paparayıayyy herkesin bu kilo konusunda yorum yapip annislerin moralini bozmalrina gicik oluyrmcanm 5 kilo bnce cok normal sen saglikli beslendign surece,eger seker skntisida yoksa kendine stres yapma.eger kendi dr.un gerek duyarsa seni diyetisyene yonlendirecektir zaten.ben 8 kilo aldim telasa gerek yok dedi dr.um herkes biraz pozitif olsun ya zaten bu donemde herkesi,her seyi kafaya takiyrz
Sağol canıım... Kayınvalidem biraz sıktı canımı aslında kotu maksatla soylemedi ama sıkıldı canım. Gogus pompası kuzenınde vardı niye aldın dedi. Ben başkasının şeyini kullanmak istemiyorum dedim. Başkası değil o dedi ama işte sıktı canımı..En güzel,en taze sütler çıksın Yaren sultan' a .Hayırlı olsun caım
Bizde bugün olduk cnm ikinci doz içinde 19 marta gün aldık. Aynısını banada söyledi yarın ağrı yapabilir dedi kolonyayı pamuğa döküp hafif masaj yap temizlikte yapma dedi ağrı yaparsa sende dikkat etMerhabalar bizde simdi geldik tetanoz asimizi olup.korktugum kadar yakici bisey olmadi.2 gün agri yapabilir dedi inş olmaz.kalp atislarini dinletmekte naxlandi meleğim hemşireyi tekmeleye tekmeleyeikinci dozuda 25 martta olacakmisim. Seker yüklemesi için kendi Dr um su basimdaki ishal belasinin geçmesini beklememi söyledi.hala supheliyim ama yaptircam galiba...
Netten baktim simdi canim haklisin ama benden baska 2 hamile arkadasim daha var biri 3 biri 7 aylik onlarda benimle ayni durumda. Guvenlik gorevlisi oldugumuz ici gece biz gitmezsek diger arkadaslar surekli gece gitmek zorunda kalicak ve bunuda kmse kabul etmez. Devlet dairesi simdi bsyde diyemiyoruz atiliriz diye. Bizden onceki hamilelrtde cekti bu durumu. Erken dogum riskim var rahmimdrki snsmoli yuzunden ben o yuzden endiseliyim. Olmadi dktruma bi danisicam napabiliriz diye. Rapor verse maastan kesilcek bu sefer ama heyet raporunda kesilmiyormus onu ogrendim bizum dktrlar heyet raporu isteyebilir mi acabaHayir canim memurlara ozel die bisey yok 170 hattini ara tekrar istersen sor butun sektorler icin gecerli sonucta hamilenin ozeli kamusumu olurmus sende can tasiyorsun
saol düşüncelî arkadaşımDikkat et canım kendine, üşütme sıkı giyin.
kıskandım bak seni, benim işten dönüş saatimde uyanmışsın resmen :) neyse doğum îznine ayrılayım bende akşama kadar uyucamTünaydınnn ben daha yeni uyandım yaaaaa
canım en ideali her ay 1 kîlo, ki sen 6. Ayındasın 5 kilo çok îyi, eğer son aylar abartmazsak bu tempoda gidebilirsek süper olur benceMerhaba kızlar maşallah herkes iyi bebişleriyle birliktebizde bugün aşımızı olduk ama ebe kilo konusunda biraz moralini bozdu 5 kilo almama rağmen hızlı gitmişsin dikkat et dedi yarın detaylı ultrasonumuz var bakalım kendi doktorum ne diyecek inşlh bi sorun çıkmaz detaylıda dua edin
Güle güle bol sütlü günlerde kullanın canım
A kaca ve nerden aldin canim ?
Sagol simdi isten geldim coook zor gittim geldim. Tetanoz asisi yaptirdim. Sadwce hastane ortami degil ki disarda pasli birsey batsa bile risk. Sen kendin bilirsin canimHepinize günaaaaydııııın...
Kara soğuğa rağmen yine bir iş günündeyim. Benim gibi işe gitmek zorunda olan bütün hamile arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Allah kazasız beleasız çok yorulmadan eve dönmeyi nasip etsin hepinize.
Bir şey soracağım, benim doktorum tetanoz aşısı için çok gerekli değil artık hastane ortamları steril oluyor, bebeğin bağışıklığı olup olmaması önemli değil,yaptırmasan da olur, sana kalmış dedi. Siz hepiniz aşı oldunuz mu? Doktorunuz ne diyor?
Süper ya... dogumdan sonra esinize tekrar asik oluyorsunuz yani bence oyle...o kadar sakinip kolluyorlar kiDün eşimle doğumla ilgili konuşuyorduk.
Kesi atıyorlar falan dedim.
Nasıl yani dedi, dedim işte bebek rahat çıkabilsin diyeymiş.
Öyle deyince korktu ya kanama olursa dedi. Bak bişey olursa bende onlara kesik atarım görürler falan dedi.
Benim için çocuk falan önemli değil önce sen önemlisin dedi.
Çok hoşuma gitti heheh :)
Cook geis olsun esine canimÇok geçmiş olsun canım... Allah bi an önce şifasını verir inşaallah.
Hayirli olsun elektrikli dusunenlrre lansinoh cift pompayi oneririm ilkinde kullandim cok memnununm
inş inş:))saol düşüncelî arkadaşım
kıskandım bak seni, benim işten dönüş saatimde uyanmışsın resmen :) neyse doğum îznine ayrılayım bende akşama kadar uyucam
canım en ideali her ay 1 kîlo, ki sen 6. Ayındasın 5 kilo çok îyi, eğer son aylar abartmazsak bu otempoda gidebilirsek süper olur bence
Ben de magnorm kullanıyorum canımKizlar kanim dusuk cikti 11.8
Yumurtayi cok haslamadan yememiz gerekiyormus...
Ben bastan beri kaskati yiyorum...
Kayisi olmasi beyazinin katilasmasi yeterliymis
Kan yapiyormus yumurta...
Bu arada saglik ocagindaki dra magnezyum yazdirdim
Magnorm 365 mg kullanan var mi?
Rahim kasilmasin diye ve plesanta sancisi icin yazdirdim...
Dogru duzgun bi dr bulsaydim kendi kendime ne gerekli arastirip duruyorum...
Burada konusulanlarda cok faydali oluyor kizlar...
Rabbim hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?