2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayyy herkesin bu kilo konusunda yorum yapip annislerin moralini bozmalrina gicik oluyrmcanm 5 kilo bnce cok normal sen saglikli beslendign surece,eger seker skntisida yoksa kendine stres yapma.eger kendi dr.un gerek duyarsa seni diyetisyene yonlendirecektir zaten.ben 8 kilo aldim telasa gerek yok dedi dr.um herkes biraz pozitif olsun ya zaten bu donemde herkesi,her seyi kafaya takiyrz

Selam kızlar nasılsınız?

Ben ve kızlarım iyiyiz şükür.

Büyük kızım okula gitti.

Küçük kızımında karnını doyurdum, işlerimi bitirdim.

Şimdi biraz sizlere bakıp sonra annemin yıkadığı bir dünya bebek kıyafetini ütüleyeceğim yavaş yavaş.

Merhabalar bizde simdi geldik tetanoz asimizi olup.korktugum kadar yakici bisey olmadi.2 gün agri yapabilir dedi inş olmaz.kalp atislarini dinletmekte naxlandi meleğim hemşireyi tekmeleye tekmeleye ikinci dozuda 25 martta olacakmisim. Seker yüklemesi için kendi Dr um su basimdaki ishal belasinin geçmesini beklememi söyledi.hala supheliyim ama yaptircam galiba...

Merhabalar güzel annişlerrr,bizde kahvaltımızı ettik,ilacımızı içtik,sobamızı yaktık.Temizlik için biraz tembellik yapıyoruz.Önce dün akşamdan bu yana kaçırdığım konuşmaları okuyayım dedim..Şimdi temizlik zamanıııı

Aynen valla ya herkes bu kilo konusunda çevreden tepki alır olmuş bende kendimce iyiyim çok almadım diyodum yedim paparayı çok şükür şeker problemim yok ekmeğe ve hamur işlerinede dikkat ediyorum yarın bi doktorumada danışırım fazlamı 5 kilo diye çokta takmam açıkçası bebeğimiz sağlıklı olsunda

En güzel,en taze sütler çıksın Yaren sultan' a .Hayırlı olsun caım
Sağol canıım... Kayınvalidem biraz sıktı canımı aslında kotu maksatla soylemedi ama sıkıldı canım. Gogus pompası kuzenınde vardı niye aldın dedi. Ben başkasının şeyini kullanmak istemiyorum dedim. Başkası değil o dedi ama işte sıktı canımı..

Bizde bugün olduk cnm ikinci doz içinde 19 marta gün aldık. Aynısını banada söyledi yarın ağrı yapabilir dedi kolonyayı pamuğa döküp hafif masaj yap temizlikte yapma dedi ağrı yaparsa sende dikkat et

Hayir canim memurlara ozel die bisey yok 170 hattini ara tekrar istersen sor butun sektorler icin gecerli sonucta hamilenin ozeli kamusumu olurmus sende can tasiyorsun
Netten baktim simdi canim haklisin ama benden baska 2 hamile arkadasim daha var biri 3 biri 7 aylik onlarda benimle ayni durumda. Guvenlik gorevlisi oldugumuz ici gece biz gitmezsek diger arkadaslar surekli gece gitmek zorunda kalicak ve bunuda kmse kabul etmez. Devlet dairesi simdi bsyde diyemiyoruz atiliriz diye. Bizden onceki hamilelrtde cekti bu durumu. Erken dogum riskim var rahmimdrki snsmoli yuzunden ben o yuzden endiseliyim. Olmadi dktruma bi danisicam napabiliriz diye. Rapor verse maastan kesilcek bu sefer ama heyet raporunda kesilmiyormus onu ogrendim bizum dktrlar heyet raporu isteyebilir mi acaba

Dikkat et canım kendine, üşütme sıkı giyin.
saol düşüncelî arkadaşım

Tünaydınnn ben daha yeni uyandım yaaaaa
kıskandım bak seni, benim işten dönüş saatimde uyanmışsın resmen :) neyse doğum îznine ayrılayım bende akşama kadar uyucam

canım en ideali her ay 1 kîlo, ki sen 6. Ayındasın 5 kilo çok îyi, eğer son aylar abartmazsak bu tempoda gidebilirsek süper olur bence

Sagol simdi isten geldim coook zor gittim geldim. Tetanoz asisi yaptirdim. Sadwce hastane ortami degil ki disarda pasli birsey batsa bile risk. Sen kendin bilirsin canim

Süper ya... dogumdan sonra esinize tekrar asik oluyorsunuz yani bence oyle...o kadar sakinip kolluyorlar ki

Selam kızlar. Bikaç gün önceki kontrolümde dr hadi şeker yüklemesi yapalım dedi, verdi elime kağıtları yolladı laboratuara. Yanımda annem de vardı. Gidip kayıt olduk, 15dk beklerken vazgeçtim. Çıkıp doktora söyleyelim dedik. Kapısında hemşire; noldu kustun mu yoksa, die telaş yaptı. Yoo dedim içmedim ki, yaptırmıycam, dr'a söylemeye geldim dedim. 5 dk yaptırmamın bi zararı olmadığıyla ilgili konuştu. Madem zararı yok nie beni görünce kustun mu die panik oldu öyleyse?! Neyse dr'un yanına girdik. Bi karış suratla karşıladı. Al reçeteni git dedi.(vitamin kan ilacım bitmiştide).Bişey demicek misiniz dedim. Ben uğraşamam laf anlatmakla dedi. Diyelim şekerim yüksek çıktı, diyet vericektimiz dimi dedim.evet dedi.Siz o diyeti verin, ben ona uyayım dedim. Test yapmadan veremem dedi. Neden dedim, Hadi hadi.. Al reçeteni git... die resmen kışkışladı bizi odasından.
Ben araştırıp neler yememem gerekse öğrenip o günden beri uyuyorum.
Hamileliğimin başından beri bu dr.a devam ettiğin için çok pişmanım. Biz koyun muyuz ki her söylenene sorgusuz sualsiz uyucaz. Sorgulamak gerek sonuçta evladımızın hayatı söz konusu. Ama bu zamanda bişey denilmio dr'lara! Şimdi yeni dr arayışındayım. Benim tercihlerime saygı duyacak, bana bir yol seçersem artı ve eksileri ne olacaksa güzelce açıklayacak biri olmalı. İnşallah bulurum.

inş inş:))

Ben de magnorm kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…