- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.381
Gerizekalimidir nedir ne demek ugrasamam onun isi neymis terbiyesiz manyakk bn olsam acar agzimi yumardm gozumu bide sikayt ederdm gorurdu gununu salak şeyySelam kızlar. Bikaç gün önceki kontrolümde dr hadi şeker yüklemesi yapalım dedi, verdi elime kağıtları yolladı laboratuara. Yanımda annem de vardı. Gidip kayıt olduk, 15dk beklerken vazgeçtim. Çıkıp doktora söyleyelim dedik. Kapısında hemşire; noldu kustun mu yoksa, die telaş yaptı. Yoo dedim içmedim ki, yaptırmıycam, dr'a söylemeye geldim dedim. 5 dk yaptırmamın bi zararı olmadığıyla ilgili konuştu. Madem zararı yok nie beni görünce kustun mu die panik oldu öyleyse?! Neyse dr'un yanına girdik. Bi karış suratla karşıladı. Al reçeteni git dedi.(vitamin kan ilacım bitmiştide).Bişey demicek misiniz dedim. Ben uğraşamam laf anlatmakla dedi. Diyelim şekerim yüksek çıktı, diyet vericektimiz dimi dedim.evet dedi.Siz o diyeti verin, ben ona uyayım dedim. Test yapmadan veremem dedi. Neden dedim, Hadi hadi.. Al reçeteni git... die resmen kışkışladı bizi odasından.
Ben araştırıp neler yememem gerekse öğrenip o günden beri uyuyorum.
Hamileliğimin başından beri bu dr.a devam ettiğin için çok pişmanım. Biz koyun muyuz ki her söylenene sorgusuz sualsiz uyucaz. Sorgulamak gerek sonuçta evladımızın hayatı söz konusu. Ama bu zamanda bişey denilmio dr'lara! Şimdi yeni dr arayışındayım. Benim tercihlerime saygı duyacak, bana bir yol seçersem artı ve eksileri ne olacaksa güzelce açıklayacak biri olmalı. İnşallah bulurum.
güle güle kullan canım boşver hiç takma ben artık milletin söylediklerine tıkadım kulaklarımı ne zamana kadar dayanırım bilmiyorumSağol canıım... Kayınvalidem biraz sıktı canımı aslında kotu maksatla soylemedi ama sıkıldı canım. Gogus pompası kuzenınde vardı niye aldın dedi. Ben başkasının şeyini kullanmak istemiyorum dedim. Başkası değil o dedi ama işte sıktı canımı..
Canım doktordan mı alıyorusn raporda ne yazıyor? Benim riskli gebelik olduğu için 18. haftmda aldığım raporumu müdürüm kabul etmedi de. Yine aynı problemle karşılaşmak istemiyorummerhaba kızlar
bugün 24 haftalık raporumu aldım nöbet tutmuyorum artık ohh
canım ben baktım şimdi sen söyleyince çok güzeller fiyatları da çok düşmüş bu markaların pijama takımlarını aldım ben bikaç ay önce çok kaliteli ama yıkamadım o yüzden o konuda bişey diyemicem ama kumaşları güzel ve pamuklukızlaarr int.den e bebekte hastane cıkısları 19.90 a düşmüş 10 lu... ama bi yorumda renkleri birbirne girdi fln yazmış birisi bi bakın napalım alsakmı
ayy çok tatlı maşallah size çok güzel bende bu tulumları çok beğeniyorum ama çok pahalılar
Cok sag ol canim aynen cok pahalilar ama cok cici duruyor dayanamadim aldimayy çok tatlı maşallah size çok güzel bende bu tulumları çok beğeniyorum ama çok pahalılar
Bu arada devlet değil özel hastane burası..! Eşim de şikayet etmemi söyledi ama ben çok stres sıkıntı oluyorum böyle durumlarda. Bu halimle hiiç uğraşmak istemedim.Gerizekalimidir nedir ne demek ugrasamam onun isi neymis terbiyesiz manyakk bn olsam acar agzimi yumardm gozumu bide sikayt ederdm gorurdu gununu salak şeyy
Ben de 125 lira ya gideceğim. 25. haftada inşallahistanbuldamısın pekı sen ?bu kadar ucuza hıc duymadım Istanbulda ozel hastaneyı.Burda en ucuz 250 tl gıbı gıtmısdı bı arkadas hatta sasırmısdık ne kadar ucuz dıye
Canım benim de erken doğum riskim var. Doktorum 10 günlük rapor verdi. Hala kasılmalar geçmezse heyet raporu verebileceğini söyledi. Bence senin doktorun da verebilirNetten baktim simdi canim haklisin ama benden baska 2 hamile arkadasim daha var biri 3 biri 7 aylik onlarda benimle ayni durumda. Guvenlik gorevlisi oldugumuz ici gece biz gitmezsek diger arkadaslar surekli gece gitmek zorunda kalicak ve bunuda kmse kabul etmez. Devlet dairesi simdi bsyde diyemiyoruz atiliriz diye. Bizden onceki hamilelrtde cekti bu durumu. Erken dogum riskim var rahmimdrki snsmoli yuzunden ben o yuzden endiseliyim. Olmadi dktruma bi danisicam napabiliriz diye. Rapor verse maastan kesilcek bu sefer ama heyet raporunda kesilmiyormus onu ogrendim bizum dktrlar heyet raporu isteyebilir mi acaba
Boş ver canım benimki de iki kat altımda oturuyor.Yeni doğdukları zaman için beşik var ya ondan almayı çok istiyordum,kemeraltı nı biliyor musun bilmem orda bir yerde görüp çok beğenmiştim.Görümcemin varmış,ondan sonra diğeri,sonra diğeri kullanmış.Bana onu kullan almaa dedi bir şey diyemedim gerçi son kullanan değiştirmiş her şeyini ama gönlü olsun almayacağım yenisini yatak falan yaptırıp onu kullanacağım çok kötü değilse.Eşim de aldırma ne istersen al dedi tabi ama dinlememezlik olmasın diye kullanayım diyorum bakalımSağol canıım... Kayınvalidem biraz sıktı canımı aslında kotu maksatla soylemedi ama sıkıldı canım. Gogus pompası kuzenınde vardı niye aldın dedi. Ben başkasının şeyini kullanmak istemiyorum dedim. Başkası değil o dedi ama işte sıktı canımı..
şehirlerin denizden yükseklğine göre değişir o dakikalar ama 3 dk haşla bakalım nasıl olucak canımmuşakta 3 dk yeterken, izmirde 3 dakikada katı oluyor. o yüzden deneme yanılma yöntemiyle tam 3,5 dakikaya ayarlıyorum ben
canım işte fazla kilo alanları uyarıyor doktorlarımız. insan hamileyken iştahını kontrol edemez ama ne yiyeceğini edebilir. Anne kendini bilse de nefsine yenik düşüp yemeği abartabilir. Ülkemizde 3 kadından biri obez ve biri yanlış yeme alışkanlıklarına sahip..zaten 30 kilo almayi bende deteklemiyrm ama karsindaki adam her dakika onu yeme bunu yeme diye seni kisitlayip strese sokuyorsa doktorlarin bu tavrini rahatsiz edici buluyrum!ki kendini bilen hic bir anne adayi ne bebegini ne de kendisini riske atacak kadar yemek pesine dusmez!sevgiler....
İnşlh son aylara doğru abartmayız ece erkenin fotosunu gördüm 7. ayındaymış ne kadar kilo almıştı 20 kilo sanırsam yüzü bile çok şişmişti oda spor ve plates yapıyo düzenli de yürüyüş yapıyomuş bizi düşünemiyorum artıksaol düşüncelî arkadaşım
kıskandım bak seni, benim işten dönüş saatimde uyanmışsın resmen :) neyse doğum îznine ayrılayım bende akşama kadar uyucam
canım en ideali her ay 1 kîlo, ki sen 6. Ayındasın 5 kilo çok îyi, eğer son aylar abartmazsak bu tempoda gidebilirsek süper olur bence
kızlaarr int.den e bebekte hastane cıkısları 19.90 a düşmüş 10 lu... ama bi yorumda renkleri birbirne girdi fln yazmış birisi bi bakın napalım alsakmı
yumurtanın organikliğine göre de değişiyor cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?