2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gerizekalimidir nedir ne demek ugrasamam onun isi neymis terbiyesiz manyakk bn olsam acar agzimi yumardm gozumu bide sikayt ederdm gorurdu gununu salak şeyy

kızlaarr int.den e bebekte hastane cıkısları 19.90 a düşmüş 10 lu... ama bi yorumda renkleri birbirne girdi fln yazmış birisi bi bakın napalım alsakmı

güle güle kullan canım boşver hiç takma ben artık milletin söylediklerine tıkadım kulaklarımı ne zamana kadar dayanırım bilmiyorumben olsam bende kullanmak istemem hatta bende doğumdan önce alıp doğum çantama koymak istiyorum hastanede var diyorlar ama onlar da aynı değil mi herkes kullanıyor sonuçta herkese steril yeni pompa vermezler herhalde bu arada fiyatı nedir canım bende avent almayı düşünüyorum biberonlarımız avent olduğu için boşuna masraf yapmıyım bide biberonabide elektrikli mi yoksa manuel mi alsam hala kararsızım ikisi bi arada olan yok mu acaba

merhaba kızlar
bugün 24 haftalık raporumu aldım nöbet tutmuyorum artık ohh
Canım doktordan mı alıyorusn raporda ne yazıyor? Benim riskli gebelik olduğu için 18. haftmda aldığım raporumu müdürüm kabul etmedi de. Yine aynı problemle karşılaşmak istemiyorum

kızlaarr int.den e bebekte hastane cıkısları 19.90 a düşmüş 10 lu... ama bi yorumda renkleri birbirne girdi fln yazmış birisi bi bakın napalım alsakmı
canım ben baktım şimdi sen söyleyince çok güzeller fiyatları da çok düşmüş bu markaların pijama takımlarını aldım ben bikaç ay önce çok kaliteli ama yıkamadım o yüzden o konuda bişey diyemicem ama kumaşları güzel ve pamuklu

Gerizekalimidir nedir ne demek ugrasamam onun isi neymis terbiyesiz manyakk bn olsam acar agzimi yumardm gozumu bide sikayt ederdm gorurdu gununu salak şeyy
Bu arada devlet değil özel hastane burası..! Eşim de şikayet etmemi söyledi ama ben çok stres sıkıntı oluyorum böyle durumlarda. Bu halimle hiiç uğraşmak istemedim.

istanbuldamısın pekı sen ?bu kadar ucuza hıc duymadım Istanbulda ozel hastaneyı.Burda en ucuz 250 tl gıbı gıtmısdı bı arkadas hatta sasırmısdık ne kadar ucuz dıye
Ben de 125 lira ya gideceğim. 25. haftada inşallah

Canım benim de erken doğum riskim var. Doktorum 10 günlük rapor verdi. Hala kasılmalar geçmezse heyet raporu verebileceğini söyledi. Bence senin doktorun da verebilir

Boş ver canım benimki de iki kat altımda oturuyor.Yeni doğdukları zaman için beşik var ya ondan almayı çok istiyordum,kemeraltı nı biliyor musun bilmem orda bir yerde görüp çok beğenmiştim.Görümcemin varmış,ondan sonra diğeri,sonra diğeri kullanmış.Bana onu kullan almaa dedi bir şey diyemedim gerçi son kullanan değiştirmiş her şeyini ama gönlü olsun almayacağım yenisini yatak falan yaptırıp onu kullanacağım çok kötü değilse.Eşim de aldırma ne istersen al dedi tabi ama dinlememezlik olmasın diye kullanayım diyorum bakalım

yumurtanın organikliğine göre de değişiyor cnm :)

canım işte fazla kilo alanları uyarıyor doktorlarımız. insan hamileyken iştahını kontrol edemez ama ne yiyeceğini edebilir. Anne kendini bilse de nefsine yenik düşüp yemeği abartabilir. Ülkemizde 3 kadından biri obez ve biri yanlış yeme alışkanlıklarına sahip..
Yani demem o ki, kilomuza dikkat edip doktorların ağzına laf vermeyelim.

İnşlh son aylara doğru abartmayız ece erkenin fotosunu gördüm 7. ayındaymış ne kadar kilo almıştı 20 kilo sanırsam yüzü bile çok şişmişti oda spor ve plates yapıyo düzenli de yürüyüş yapıyomuş bizi düşünemiyorum artık

Merhaba kızlar dün tahlil için devlet hastanesine gittik şeker yükelemem yapıldı allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı gayet iyidim içdikten sonra idrar ve kan tahlili de yapıldı sonra kendi doktoruma gittim bay ailgilendi sonuçalr daha çıkmadığı için mail atacağımı söyledim plesanta uzunluğuma tam olarak nerde olduğuna baktıı sorun yok çok şükür ama benim oğlan yaramaz olacak galiba doktorun cihazı koyduğu yere tekme atıp durdu çok komikdi.Bu arda hala 6 gün geriden gidiyor benim oğlan

Şeker açlık 93 1 saat sonra 107 2 saat sonra 92 çıktı bunda sorun tok çok şükür troidde iyi yükselme yok yalnız idrarda değerler biraz sıkıntı gibi geldi Lokosit Negatif Bakteri 6 Eritrosit 1 çıktı
Eritiosit te kan hücresi demekmiş. Anlayan bilen varmı

Canım yazını okur okumaz hemen baktım e-bebeğe ve bi tane hastane çıkışı sipariş ettim hemen 20 liraya 10'lu
Çok iyi denk geldi çok sağol
1 tane eksiğim vardı almak istiyordum hastane çıkışı böylece 2 takım oldu yeter bu kadar, sağlıklı günlerde kulanmak nasip olsun

Renkler birbirine girdi yorumuna gelince ise öyle bişey yaşayacağımı sanmıyorum çünkü o markadan alıp yıkamıştım bi sorun olmamıştı, zaten çok az kullanılcak bu hastane çıkışları sorun olmaz

Kizlarrrr burda acayip kar var hala da yagiyo ve benim de kontrolum var kasilmalarim icin randevu almistim dr dan nasil gidicez bakalim hava buzz gibi(

yumurtanın organikliğine göre de değişiyor cnm :)

Bunun için yumurta pişirme makinelerini oneriyorum.çok gereksiz geliyordu bana.düğün hediye si getirmiş birisi kullaniyorum şimdi. Nasil isterseniz o ayarda pisiryo 10 dk da.çok pahali da değil 20-25 TL falan sinbonunki bendeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…