2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gerçek yüzünü çok geç olmadan göstermiş cnm ben olsam lafımı söylerdim ne demek uğraşaman al git gibi kelimeler helede kadın doğumcular yapınca hiç sindiremiyorum oda hassas dönemde olduğumuzu bilmeyecekse kim bilecek inslh seni anlayabilen bi doktor bulursun üzülme..

Kizlarrrr burda acayip kar var hala da yagiyo ve benim de kontrolum var kasilmalarim icin randevu almistim dr dan nasil gidicez bakalim hava buzz gibi(

Canım burasıda öyle, hatta dün hastaneye ağrım olduğu için gitmiştim ama eve gelmemiz çok zor oldu mahsur kaldık hem hastanede hem yolda, pişman olmuştum o yüzden... (istanbul'da oturuyorum)
İhtimalleri göz önünde bulundur bence riske atma eğer çok kar varsa, dikkat edin kendinize

Bu havada imkani ypk disari cikmanin bn bakkala ekmek almaya cktm gelene kadar akla karayi sectim duscem die cok korktum ruzgardan nefesim kesildi falan :/

bende aldım mavi tavşanlıyı :) bir liraya şapka aldım bide bide emzirme onluğu aldım indirimde değildi ama ihtiyacım olcaktı aldım gitti 20 tlye :)

Bu hastane hem evime çok yakın hem de 1000 tl civarı doğum fiyatıyla tercih sebebimdi ama dr iyi olmayınca hiçbir değeri kalmıyor. Şimdi yine evime yakın ama fiyatı 4000 olan çok tavsiye edilen ve herkezşn övgüyle bahsettiği drları olan hastaneyi düşünüyorum. Maddiyat beni tedirgin etmiyor değil ama eşim buluruz bi yolunu yeterki senin bebeğin değerini bilip insanca muamele eden vicdanlı dr olsun diyor.
Siz olsanız bu fiyata gider miydiniz kızlar, yoksa başka yer mi baksam. Biçok hastane zaten 24. haftadan sonra kabul etmiyor, görüşüp sordum. Pek seceneğim yok

Bu havada imkani ypk disari cikmanin bn bakkala ekmek almaya cktm gelene kadar akla karayi sectim duscem die cok korktum ruzgardan nefesim kesildi falan :/

Aynen canım çok tehlikeli bizler için, mecbur olmadıkça çıkmamak lazım. Bizler sanslıyız evde olduğumuz için, çalışan arkadaslara kolaylık versin Allah
2 gündür hep sunu diyorum iyi ki bebek işinden dolayı ertelemişim iş işini

bende aldım mavi tavşanlıyı :) bir liraya şapka aldım bide bide emzirme onluğu aldım indirimde değildi ama ihtiyacım olcaktı aldım gitti 20 tlye :)

Güle güle kullanın canım, iyi denk geldi gerçekten.
Emzirme önlüğü dedin de listeme yazdım hemen aklımdan çıkmıştı o, bebek bakım cantasında bulundurmak gerek malum yaz ayı olcak kısmetse, bol bol gezeceğimizden ihtiyaç olacak muhakkak

Canım belli bi zamandan sonra hastane-doktor arayışına girmek zor oluyor malesef...
Hastaneye bi git eğer ilgililerse, temizse, ve maddi olarak çok zorlamayacaksa tercih et bence...

aynen canım arabada.. gezmede.. dışarda .. alınması gerekiyor. :) Allahım herkese bugüzel duyguları yaşatsın. cok şükür cok güzel şeylermiş ben hep evdeyim ayakta kalmam yasak işede gidemiyorum 3. ayımdan itibaren heyet raporluyum.. neyseki kışa denk geldi hamileliğim şükürler olsun

Bende evdeyim canım, 2 kaybım olduğundan ve kan sulandırıcı iğne ve ilaçla devam ettiğimden iş işini ertelemiştim, dinlenerek geciriyorum hamileliğimi.
Çok şükür evet harika duygular, isteyen herkese nasip olsun inşallah...

Bende mause luyu aldim :)

İyikide ertelemissin valla. Az once gene bakkala gttm ayagim kaydi sendeledim az daha dusuyordum yaa

bende 6.aydayim 6kilo aldim ozamna yaz gelcek hava daha iyi olck yuruyus feln bnce 10 12 kilo ile dogumlar yapilir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…