2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim diger hamile arkadaslarinin erken dogum riskleri yoksa istersen doktorunla konus rapor almaya calis birbirinizi idare edersiniz zaten hangi kurum olursa olsun seni hamileyken ve bebek bir yasina gelene kadar isten cikartamiyorlar yasak kesinlikle. Hatta cikartirsalar dava acip kazaniyorsun. Ben isten cikarilacagim gun hamile oldugumu ogrendim totlerinin korkusuna cikaramadilar :)))

malum hastanede refakat ediyorum eşime. aklımı aldı..
hastanede bakmaya yer arıyorum butikbebe, e-bebek dışında önerebileceğiniz alışveriş sitesi var mı?

Geldik canim hastaneye ama eve nasil doncez bakalim bende tokattayim

bende aldım mavi tavşanlıyı :) bir liraya şapka aldım bide bide emzirme onluğu aldım indirimde değildi ama ihtiyacım olcaktı aldım gitti 20 tlye :)
canım çok sağol bende zor da olsa aldım 2 tane hastane çıkışı biri tavşanlı biri ayıcıklı olan şapkalar maviydi bende 1 tl ye önlük aldım nasıl oldu anlamadım ama begendiğim bi hastane çıkışı vardı böcekli olan bide süslü bi bebek patiği vardı 6tl ye sepetimde olmasına ragmen cıktı ve tükendi neyse nasipte bunlar varmış çok teşekkürler

malum hastanede refakat ediyorum eşime. aklımı aldı..
hastanede bakmaya yer arıyorum butikbebe, e-bebek dışında önerebileceğiniz alışveriş sitesi var mı?
Annelütfen' diye bir site var canım hrm fiyatlar çookk çoook uygun hemde çoook cici seyler var . Bence bir göz gezdir derim :))

Ohh ellerine sağlık canım kurtardın bu sıkıntıdan.Çok güzelmiş cicileriniz de güle güle kullanın sağlıklı günlerde,darısı biz yapamayanlara..

masallah ne çook utulencek kiyafet varmis oylee :))

Ohh ellerine sağlık canım kurtardın bu sıkıntıdan.Çok güzelmiş cicileriniz de güle güle kullanın sağlıklı günlerde,darısı biz yapamayanlara..

Amin canım Allah razı olsun annem yıkadı 3 poşet, dün akşam eşim aldı geldi.

Bugünde ütüledim yerleştirdim %80 i kızımdan kalma ciciler.

Ama benden size tavsiye aldıklarınızı biriktirmeyin 4 saatimi aldı sadece ütülemek.

İlk çocuk diye görmemiş gibi öyle çok almışım ki.

Eksiklerimi de tespit ettim ütüleyip kaldırırken.

Sadece çorap.

Çoraptan başka eksiğimiz kalmadı şükür.

İnş. sağlıkla kucağımıza alıp giydirdiğim günlerde nasip olur.

Oyyyy maşallah canım, otur dinlen biraz, çok yormuşsun kendini.

bacaklarimda özellikle cok yurudugumde agrilarim oluyor. kasiklarimda da vae ama bacaklarim daha cok ağrıyor. sizde de var mi?

Canım belli bi zamandan sonra hastane-doktor arayışına girmek zor oluyor malesef...
Hastaneye bi git eğer ilgililerse, temizse, ve maddi olarak çok zorlamayacaksa tercih et bence...
Hastaneye dün gidip görüştüm. Hayran kaldım temizliğine, düzenine. Zaten yeni bina, ağustos ayında taşındılar buraya. Doktorlarıyla ilgilide netten araştırdım hiç bir olumsuz yorum bulamadım. Hepsi uzun yıllardır drluk yapan tecrübeli kişiler. Bir de burası tamamen kadın doğum, tüp bebek üzerine bir hastane. Çok içime sindi, tek endişem maddiyat.
Şuanki aklım olsa özel sağlık sigortası yaptırırdım. İnşallah 2. çocuk için yaptırıcam. Bu tecrübe oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…