2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm waikikide var
Ben 4 ay once 30 tl ye almistim...
çok uygun almışsın canım ben hep bakıyorum lcw nın hamıle reyonuna ama ne güzel bi tişört bulabildim ne baska bişeybedenleri kalmıyor genelde ama bu salopetten hiç görmedim internet mağazasına da baktım simdi 70 tl bide hamile giyim değil

Estgfrllah oyle seymi olur bnde cok hevesliyim ne gorsem almak istiyorum gayet dogal seyler bnimde ilk cocuk

canım yatak odası için ilk kızıma

http://www.bebeco.com.tr/Pierre-Cardin-PS-132-L-Oyun-Parki,PR-80.html

bundan almıştım çok memnunum, kızım 3 yıl kullandı hala taş gibi duruyor.

Bu kızımada aynısını kullanacağım.

Oturduğumuz oda içinde hafta sonu e bebekte indirimde olan

http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-...ucagi_BYP-MC3031?from=category_recommendation

şu üründen aldım.

Amin canım,inşallahh.Bende biriktiriyordum hepsini beraber çıkarırım aradan diye ama yavaştan başlayayım o zaman

bacaklarimda özellikle cok yurudugumde agrilarim oluyor. kasiklarimda da vae ama bacaklarim daha cok ağrıyor. sizde de var mi?

Canım bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı yok ama çok yorulduğum zaman mesela bugün sırtım ağrıyor.

Amin canım,inşallahh.Bende biriktiriyordum hepsini beraber çıkarırım aradan diye ama yavaştan başlayayım o zaman

Biriktirme canım, eziyetli oluyor.

Çok yoruldum bugün.

Aldıklarını koyacak yerleştirecek yerin hazırsa yıka ütüle hiç bekletme derim.

Hatta hastane çıkışının battaniyesinin içine bohça gibi takımını koydum.

Hastane çantasını hazırlarken de doğumda vereceğim takım hazır olsun diye.

Biriktirme canım, eziyetli oluyor.

Çok yoruldum bugün.

Aldıklarını koyacak yerleştirecek yerin hazırsa yıka ütüle hiç bekletme derim.
Şimdilik babanın dolabını işgal ediyorlar,yakında kendi dolabı alınınca oraya koyarım inşallah.Dinlen canım bende de azıcık çay bile demlesem belim ağrıyor ,bakalım ilerleyen zamanlar da ne yapacağım.Allah yardımcımız olsun

Valla bende bugün iyi ki ütüleyip hazırlığımı yapmışım dedim kendi kendime, ilerleyen zamanlarda demek ki çok daha zor olacaktı.

Kızım gelsin yemek yiyelim, ödevlerini yaptırayım direk yatağıma girip kızımla yatağımda dinleneceğim valla.

Eşimin geç gelecek kursu var, 9 da anca evde olur.

Ana kucağı sallanıyor mu canım aynı zamanda,beşik olarakta kullanılıyor galiba?

Evet yaa esim nasil doncek isten die icim icimi yiyo :/

Valla kızım 18:35 te servisten iniyor. 18:20 de okuldan çıkıyor, ben eşimden çok kızımı düşünüyorum.

Eşiminde normalde servisi var ama 2 saatte ingilizce dersi olacağı için servis saatine denk gelmeyecek. Nasıl gelir bilemiyorum derse girmiştir muhtemelen soramıyorum da.

Ana kucağı sallanıyor mu canım aynı zamanda,beşik olarakta kullanılıyor galiba?

Evet canım her ikisi de sallanıyor, park yatakta ana kucağı da.

Kızımdan kalma anakucağı da vardı ama bu hamak tarzı, yatıp uyuyabiliyor bunda, onda uyuyamıyor.

Hazırlanıp kızımı servisten almaya iniyim.

Hepinize bebişlerinizle beraber hayırlı akşamlar diliyorum.

Allaha emanet olun.

canım ben niye bulamadım yaa (

Hep sizin yuzunuzden. Bende bunu aldim ebebekten

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-18-18-15-59.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…