2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ıyı bıtmıs canım alısverıs yapmana gerek yok bol bol gıydırırsın ınsallah.Yalnız sızlerı gorunce ben coook utanıyorum .Kızıma bı hastane cıkısı bı de uclu body almısım.bı de avent cam bıberon

Ben de nevresim takimi tulum yelek zibin aldim sadeceee:)) çooook eksigim var fakat cok kalkmadigim icin liste yapip bir iki gunde halletmeye çalışacağım. Cok çikamicammm maleseff

Ben de nevresim takimi tulum yelek zibin aldim sadeceee:)) çooook eksigim var fakat cok kalkmadigim icin liste yapip bir iki gunde halletmeye çalışacağım. Cok çikamicammm maleseff
bende listeyi hazirladim bi cikip almasi kaldi :)

Baby plus 6 in 1 di sanirim alan arkadaslar şuan memnun mu? Cok yüksek gibi duruyor oyle mi kizlarr? Aklim tiny love da kaldi ama fiyatlari cok farkediyor gercekten. Gerci ikisinide inceleyemedim yani bi fotograflarini gördüm. Bilenler görenler yorumlarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…