- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.481
Yok canım yüksek değil, bizimki geldi dün babamız kurdu, yüksek değil ve fiyatına göre baya kullanışlıya benziyor bakalım kullanınca görücez.Baby plus 6 in 1 di sanirim alan arkadaslar şuan memnun mu? Cok yüksek gibi duruyor oyle mi kizlarr? Aklim tiny love da kaldi ama fiyatlari cok farkediyor gercekten. Gerci ikisinide inceleyemedim yani bi fotograflarini gördüm. Bilenler görenler yorumlarsa sevinirim
Baby plus 6 in 1 di sanirim alan arkadaslar şuan memnun mu? Cok yüksek gibi duruyor oyle mi kizlarr? Aklim tiny love da kaldi ama fiyatlari cok farkediyor gercekten. Gerci ikisinide inceleyemedim yani bi fotograflarini gördüm. Bilenler görenler yorumlarsa sevinirim
canım ben baby&plus anakucağını aldım geldi kurduk beğendik çok yüksek değil yani bebek beşikleri gibi çok yüksek bekleme yüksek ve alçak olarak 2 kademesi var ayarlayabiliyorsun tiny loveın farkı titreşim müzik vb. gibi özellikleri var onun yükseklik ayarı var mı bilmiyorm ama park yatak almayı düşünüyorsan bu özellikler park yatakların cogunda var arada 2 katı fiyat farkı var yinede sen bilirsin canım ikisini de incele hangisi aklına yatarsa onu alBaby plus 6 in 1 di sanirim alan arkadaslar şuan memnun mu? Cok yüksek gibi duruyor oyle mi kizlarr? Aklim tiny love da kaldi ama fiyatlari cok farkediyor gercekten. Gerci ikisinide inceleyemedim yani bi fotograflarini gördüm. Bilenler görenler yorumlarsa sevinirim
Gule gule kullansin bebisin canım ben de baktım bunlara ama mini boy yaziyordu prematüre olmasindan korktum onlarin fiyatları hep uygun oluyor zaten.buyuklukleri nasil acaba alsammiki ben debizim sayemizde ebebeğin sahibi zengin oldu vallabende 2 tane aldım dışarıda 50 tl den aşağı bulamadım çünkü bizde bunları aldık ikisi de çok benziyor aslında
Eki Görüntüle 1421729 Eki Görüntüle 1421730
ay insallah verir canim ya. Biz 7 gunluk rapor aldigimIz zaman sigortali calisanim maasindan kesiliyor mu bilen var mi ??Canım benim de erken doğum riskim var. Doktorum 10 günlük rapor verdi. Hala kasılmalar geçmezse heyet raporu verebileceğini söyledi. Bence senin doktorun da verebilir
İnş boylari nirmaldir premature ise gitti 60 tl çòpeGule gule kullansin bebisin canım ben de baktım bunlara ama mini boy yaziyordu prematüre olmasindan korktum onlarin fiyatları hep uygun oluyor zaten.buyuklukleri nasil acaba alsammiki ben de
On gunden sonrası kesiliyor canim. Heyet raporunda da hic kesinti yapilmiyor.ay insallah verir canim ya. Biz 7 gunluk rapor aldigimIz zaman sigortali calisanim maasindan kesiliyor mu bilen var mi ??
canım kontrole gittim hiç kısalma olmamış şükür. dinlenme ve progestan baya fayda sağlamış sanırım. yalnız önde giderken eşitlenmiş son adet tarihiyle . o canımı sıktı biraz. 23+0 da 537 gramdı boyu da 28 cm. anası kilo almayınca bizimki de almıyor sanırım. bir tabak yemeği de zor yiyorum zaten. hemen mide bulantısı yapıyor bırakıyorum. bende artık sık sık azar azar yemeye başladım. tahin pekmeze başladım ilave. ama servikse sevinmekten kiloyu çokta önemsemedim. erken dogum olmasında kilolu olmasın oglum napıyım.
Tanitim fotolarindan daha guzel duruyormuss canim begendim vallaa hayrli olsun:)
Iyo canim sevindim kisalma olmamasina. Ama bebegin kilosuna da dikkat et allah korusun erken falan gelirlersede kilolari sağlıkla ri yerinde olsun. Kisalmama olmamasi cok guzel:)canım kontrole gittim hiç kısalma olmamış şükür. dinlenme ve progestan baya fayda sağlamış sanırım. yalnız önde giderken eşitlenmiş son adet tarihiyle . o canımı sıktı biraz. 23+0 da 537 gramdı boyu da 28 cm. anası kilo almayınca bizimki de almıyor sanırım. bir tabak yemeği de zor yiyorum zaten. hemen mide bulantısı yapıyor bırakıyorum. bende artık sık sık azar azar yemeye başladım. tahin pekmeze başladım ilave. ama servikse sevinmekten kiloyu çokta önemsemedim. erken dogum olmasında kilolu olmasın oglum napıyım.
Bi de yandan gorseydim keskeeeeee
Hayirli olsun Canim benim. Valla ben park yatak degilde odamiz icin beyaz ahsap yatak almayi dusunuyorum. Ana kucagini da oturdugumuz oda icinnncanım ben baby&plus anakucağını aldım geldi kurduk beğendik çok yüksek değil yani bebek beşikleri gibi çok yüksek bekleme yüksek ve alçak olarak 2 kademesi var ayarlayabiliyorsun tiny loveın farkı titreşim müzik vb. gibi özellikleri var onun yükseklik ayarı var mı bilmiyorm ama park yatak almayı düşünüyorsan bu özellikler park yatakların cogunda var arada 2 katı fiyat farkı var yinede sen bilirsin canım ikisini de incele hangisi aklına yatarsa onu al
Hastane cikislari bolumune gir asagiya indikce goruceksin :)
en güzelleri kapmışsınız haa :) 19 tl ye 10 lu takımlar bitmiş :) bi tane beğendim ama emin olamadım geri bıraktım, güle güle giysin sizin fındıklarBizdeee bunları aldıııkkk :))
ne yiyeceğimi şaşırdım .günlük 5 porsiyon meyve , süt,yumurta, 3 ceviz 5 er tane badem fındık, bol miktar peynir sabit tüketiyorum. tek yemediğim et. ama kan değerimde gayet güzel çıktı. genetik hehalde. halbuki ikimizde uzunuz eşimle. benim 1.74 boyum var eşimin 1.80. anlamadım hiç. bebeğe giden kan akımına da bakıyor her seferinde onda da sıkıntı yok. herşey normal. acaba ekmek hamur işi tüketmemek bebeğin kilosunu etkilermi ki. anlayamıyorum. o yüzden elimden birsey de gelmiyor. ne yapıcam şaşırdımIyo canim sevindim kisalma olmamasina. Ama bebegin kilosuna da dikkat et allah korusun erken falan gelirlersede kilolari sağlıkla ri yerinde olsun. Kisalmama olmamasi cok guzel:)
teşekkür ederim canım bilmiyorum ki yenidoğan yazıyordu bedeninde prematüre olsa öyle yazardı sanırım çok küçük olacağını sanmıyorum tatlımGule gule kullansin bebisin canım ben de baktım bunlara ama mini boy yaziyordu prematüre olmasindan korktum onlarin fiyatları hep uygun oluyor zaten.buyuklukleri nasil acaba alsammiki ben de
Alirsin canim neden uzuluyorsunkiBenim kuzumun daha dogru duzguh kiyafeti yok ühü
Tşk ederizz :) nesinden emin olamadin bnide pimpiriklendirdin smdien güzelleri kapmışsınız haa :) 19 tl ye 10 lu takımlar bitmiş :) bi tane beğendim ama emin olamadım geri bıraktım, güle güle giysin sizin fındıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?