2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yok canım yüksek değil, bizimki geldi dün babamız kurdu, yüksek değil ve fiyatına göre baya kullanışlıya benziyor bakalım kullanınca görücez.

canım ben baby&plus anakucağını aldım geldi kurduk beğendik çok yüksek değil yani bebek beşikleri gibi çok yüksek bekleme yüksek ve alçak olarak 2 kademesi var ayarlayabiliyorsun tiny loveın farkı titreşim müzik vb. gibi özellikleri var onun yükseklik ayarı var mı bilmiyorm ama park yatak almayı düşünüyorsan bu özellikler park yatakların cogunda var arada 2 katı fiyat farkı var yinede sen bilirsin canım ikisini de incele hangisi aklına yatarsa onu al

Gule gule kullansin bebisin canım ben de baktım bunlara ama mini boy yaziyordu prematüre olmasindan korktum onlarin fiyatları hep uygun oluyor zaten.buyuklukleri nasil acaba alsammiki ben de

Canım benim de erken doğum riskim var. Doktorum 10 günlük rapor verdi. Hala kasılmalar geçmezse heyet raporu verebileceğini söyledi. Bence senin doktorun da verebilir
ay insallah verir canim ya. Biz 7 gunluk rapor aldigimIz zaman sigortali calisanim maasindan kesiliyor mu bilen var mi ??

Gule gule kullansin bebisin canım ben de baktım bunlara ama mini boy yaziyordu prematüre olmasindan korktum onlarin fiyatları hep uygun oluyor zaten.buyuklukleri nasil acaba alsammiki ben de
İnş boylari nirmaldir premature ise gitti 60 tl çòpe

M mvmv canim kontrolun bugun muydu merak ettim son durum.nedir diyee?
canım kontrole gittim hiç kısalma olmamış şükür. dinlenme ve progestan baya fayda sağlamış sanırım. yalnız önde giderken eşitlenmiş son adet tarihiyle . o canımı sıktı biraz. 23+0 da 537 gramdı boyu da 28 cm. anası kilo almayınca bizimki de almıyor sanırım. bir tabak yemeği de zor yiyorum zaten. hemen mide bulantısı yapıyor bırakıyorum. bende artık sık sık azar azar yemeye başladım. tahin pekmeze başladım ilave. ama servikse sevinmekten kiloyu çokta önemsemedim. erken dogum olmasında kilolu olmasın oglum napıyım.

Iyo canim sevindim kisalma olmamasina. Ama bebegin kilosuna da dikkat et allah korusun erken falan gelirlersede kilolari sağlıkla ri yerinde olsun. Kisalmama olmamasi cok guzel:)

Hayirli olsun Canim benim. Valla ben park yatak degilde odamiz icin beyaz ahsap yatak almayi dusunuyorum. Ana kucagini da oturdugumuz oda icinnn

Iyo canim sevindim kisalma olmamasina. Ama bebegin kilosuna da dikkat et allah korusun erken falan gelirlersede kilolari sağlıkla ri yerinde olsun. Kisalmama olmamasi cok guzel:)
ne yiyeceğimi şaşırdım .günlük 5 porsiyon meyve , süt,yumurta, 3 ceviz 5 er tane badem fındık, bol miktar peynir sabit tüketiyorum. tek yemediğim et. ama kan değerimde gayet güzel çıktı. genetik hehalde. halbuki ikimizde uzunuz eşimle. benim 1.74 boyum var eşimin 1.80. anlamadım hiç. bebeğe giden kan akımına da bakıyor her seferinde onda da sıkıntı yok. herşey normal. acaba ekmek hamur işi tüketmemek bebeğin kilosunu etkilermi ki. anlayamıyorum. o yüzden elimden birsey de gelmiyor. ne yapıcam şaşırdım

teşekkür ederim canım bilmiyorum ki yenidoğan yazıyordu bedeninde prematüre olsa öyle yazardı sanırım çok küçük olacağını sanmıyorum tatlım

üzülme daha doğuma var alırsın. son ayda alışveriş yapacam hamileliğin son haftalarının çok sıkıcı ve katlanılmaz olduğunu düşünüyorum o anlarda para harcamak ilaç gibi gelecektir 4 yaşındaki oğlum kardeşine çorap satın aldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…