2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende mayısa bırakmayi dusunuyorum zaten hazirandada dogum var dedigin gbi en azindan oyalanms olcaz :))

Alirsin canim neden uzuluyorsunki

Ben telas ediyorum sanirim. Kayinvalidemle cikicaz alisverise martta ama siz boyle koyunca ben gec mi kaliyorum diye dusundum

Hayirli olsun Canim benim. Valla ben park yatak degilde odamiz icin beyaz ahsap yatak almayi dusunuyorum. Ana kucagini da oturdugumuz oda icinnn
teşekkür ederim canım bende ilk başta ahşap yatak düşünmüştüm bunu ondan aldım salonda mutfakta misafirlikte kullanırım diğerini taşıyamam diye simdi park yatak alcam gibi ama kararsızım yinede

Kilosu az degilmiski canim sikinti yapma caninin cektigini ye :) gayet sagliklida besleniyormussun zaten.

teşekkür ederim canım bende ilk başta ahşap yatak düşünmüştüm bunu ondan aldım salonda mutfakta misafirlikte kullanırım diğerini taşıyamam diye simdi park yatak alcam gibi ama kararsızım yinede
Ya park yatak da kullanisli diyorlar ama bi türlü isinamadim.nedense. bilemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…