- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.521
bende pek sevmiyorum park yatakları ama ne yapayım canım kiracıyız mobilya alsam ileride koyacak yer sıkıntısı var oda da yapmayı düşünmüyorum şu anda arkadaslar da hep park yatak tavsiye etti ama ben hala kararsızımYa park yatak da kullanisli diyorlar ama bi türlü isinamadim.nedense. bilemiyorum:))
canım ben kırmızısından aldım. kurduk. cok sevimli. üç farklı pozisyonu var,seyir, oyun, uyku için. sallanma özelliği var. güvenlik kemeleri filan gayet iyi. tiny love'da çok güzel, onu da beğenmiştim ama bunun farklı poziyonları ve sallama özelliği var diye seçtim.Baby plus 6 in 1 di sanirim alan arkadaslar şuan memnun mu? Cok yüksek gibi duruyor oyle mi kizlarr? Aklim tiny love da kaldi ama fiyatlari cok farkediyor gercekten. Gerci ikisinide inceleyemedim yani bi fotograflarini gördüm. Bilenler görenler yorumlarsa sevinirim
Eki Görüntüle 1421959 Eki Görüntüle 1421960
bu da yandan cekilmiş hali canım yüksek ve alçak kademeleri böyleresimler yan oldu sanırım ama düzeltemedim kusura bakma
canım hepsi çok güzel görünüyor ama hangisi tekerlekli ve sallanma özelliğine sahipse onu al bence :)Eki Görüntüle 1421989 Eki Görüntüle 1421984 Eki Görüntüle 1421985 Eki Görüntüle 1421986 Eki Görüntüle 1421987 Eki Görüntüle 1421988
Kızlar bunlardan hangisini alsan?? Fikir verin çook kararsızım
4 ve 6 numaralı resim canım bence bide ben şu modeli çok begendimEki Görüntüle 1421989 Eki Görüntüle 1421984 Eki Görüntüle 1421985 Eki Görüntüle 1421986 Eki Görüntüle 1421987 Eki Görüntüle 1421988
Eyvahhhh yakalandımmm
yok canım fiyat olarak yüksekti ondan emin olamadım, takipte kalıp 10 lı takımdan alcam bende 19 tl ye :) seninkiler süper, hiç pimpiriklenmeTşk ederizz :) nesinden emin olamadin bnide pimpiriklendirdin smdi
canım şu yanda duran var ya beyaz ahşap olan, ben onlara bayılıyorum, ondan alcam başucum içinEki Görüntüle 1421989 Eki Görüntüle 1421984 Eki Görüntüle 1421985 Eki Görüntüle 1421986 Eki Görüntüle 1421987 Eki Görüntüle 1421988
Hepsinde bu özellikler var canım. Ben de bu özellikleri aradığım için bunları seçtim. 4 ve 6 bambudan. Ve fiyatlarıda 300-400 civarı. Diğerleri 200 civarı daha uygun. Ayy ne zormuş karar vermek.canım hepsi çok güzel görünüyor ama hangisi tekerlekli ve sallanma özelliğine sahipse onu al bence :)
güle güle yatsın insallah.
Annem de beğendiğin gibi ahşap olsun diyor. Zaten o alıcakmış torununa hediye olarak beşiğini. Ama işte fiyatı 400 lerde onun. Bu yüzden kıyamıyorum anneme de. Zaten en fazla 8-10 ay bu tür beşikte uyuyabilir, sonra dikilmeye başlayınca bebiş tehlikeli olur, düşer falan.yok canım fiyat olarak yüksekti ondan emin olamadım, takipte kalıp 10 lı takımdan alcam bende 19 tl ye :) seninkiler süper, hiç pimpiriklenme)
canım şu yanda duran var ya beyaz ahşap olan, ben onlara bayılıyorum, ondan alcam başucum için
Canım 4 ve 6 güzelmiş, ama gerçekten insan karar veremiyor.Hepsinde bu özellikler var canım. Ben de bu özellikleri aradığım için bunları seçtim. 4 ve 6 bambudan. Ve fiyatlarıda 300-400 civarı. Diğerleri 200 civarı daha uygun. Ayy ne zormuş karar vermek.
evet canım o yüzden bende genetik deyip geçiyorum artık.kilo ve boyda çok az değil ama gene de daha kısa ve zayıf. napıyım sağlıklı dogsunda bebeklerimiz önemli olan o canım.Kilosu az degilmiski canim sikinti yapma caninin cektigini ye :) gayet sagliklida besleniyormussun zaten.
Canım ben bugün oldum 2.doz tetanoz aşımı. 24+5 im.Mrb arjadaslar aklima takildi ben bugun kontrole gittim 23+2 hafyamdayim bi sorun cikmadi dr3 hafta sonraya kontrole cagirdi ama tetenoz asisiyla ilgili hic bisey bisey soylemedi bende sormadim ama internette baktim baİlari 29 da olmus bazilari 20. Jafta bende 26da yaptirsam bisey olurmu acaba herkes bisey soyluyor kafam karisti yaptirmayan varmi aranizda yada bilgisi olan
Muz ye canım bol bol. Belki işe yarar. Benim oğluşum da kısa biraz canım. Sağlıklı olsunlarda.evet canım o yüzden bende genetik deyip geçiyorum artık.kilo ve boyda çok az değil ama gene de daha kısa ve zayıf. napıyım sağlıklı dogsunda bebeklerimiz önemli olan o canım.
Allah allah ya bana 3 gunden az oldu mu kesiliyor daha fazla oldumu sigorta veriyor kesintiyi dediler 8On gunden sonrası kesiliyor canim. Heyet raporund:Oa da hic kesinti yapilmiyor.
Yalniz degilsin canim :-(bende daha bisey almadim sayilir .s bi hastane cikisligi aldim 10 parcalik bide patikli altlik aldim o kadarBenim kuzumun daha dogru duzguh kiyafeti yok ühü
Canım sardım sarmaladım kaldırdı eşim. Gelsin sabaha yandan çeker atarım sana foto unutmam inşallah.
Hayir hayir canim zahmet etme bak arkadasta da aynisi var atmis yandan foto. Cok guzelmis hayirli olsunnCanım sardım sarmaladım kaldırdı eşim. Gelsin sabaha yandan çeker atarım sana foto unutmam inşallah.
Mrb arjadaslar aklima takildi ben bugun kontrole gittim 23+2 hafyamdayim bi sorun cikmadi dr3 hafta sonraya kontrole cagirdi ama tetenoz asisiyla ilgili hic bisey bisey soylemedi bende sormadim ama internette baktim baİlari 29 da olmus bazilari 20. Jafta bende 26da yaptirsam bisey olurmu acaba herkes bisey soyluyor kafam karisti yaptirmayan varmi aranizda yada bilgisi olan
Tmm cnm tsk ederimben bu hafta yani 24.haftada yaptırdım canım.
doktorum sen karar ver, illa yaptırmana gerek yok demişti.
aile sağlığı merkezindeki hemşire, hamilelikte ve doğumda başına ne geleceğini bilemezsin demişti, yaptırdım ben de.
iki doz olarak, bir ay ara ile yapılıyor.
26'da yaptırırsan, 30'da ikincisini yaptırırsın. hemşire bana doğuma kadar olabileceğini söylemişti. tekrar sor istersen.
canım kontrole gittim hiç kısalma olmamış şükür. dinlenme ve progestan baya fayda sağlamış sanırım. yalnız önde giderken eşitlenmiş son adet tarihiyle . o canımı sıktı biraz. 23+0 da 537 gramdı boyu da 28 cm. anası kilo almayınca bizimki de almıyor sanırım. bir tabak yemeği de zor yiyorum zaten. hemen mide bulantısı yapıyor bırakıyorum. bende artık sık sık azar azar yemeye başladım. tahin pekmeze başladım ilave. ama servikse sevinmekten kiloyu çokta önemsemedim. erken dogum olmasında kilolu olmasın oglum napıyım.
Ben daha ilkini bile yaprirmadim sagol cnm tskCanım ben bugün oldum 2.doz tetanoz aşımı. 24+5 im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?