- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #20.541
normal cnm bunlar yediklerine dikkat et tursu,aci vs.yememeye calisKızlar midem yanıyorsanki bogazimda biber var ;(
Masallah cnm. Kilosu iyiymisssss haftasina gore nasil peki ilerde miiyi aksamlar kizlar
bugun kontrolum vardi Allaha sukur kizim cok ii 560 gr 28 cm olmus
tetanozla ilgilide bazi arkadaslar soruyorlardi bende dr.umla konustum dediki ben hastalarima birakiyrm acikcasi cokta gerekli bulmuyrm dedi cnk artik hastanelerimiz cok hijyenik bebegin her hangi bir enfeksiyon kapma riski yok gibi bir sey vs.(anladiniz siz hanimlar)eskiden evlerinde doguranlar ne bileyim tarlalarda orda burda doguranlar gibi degilsiniz kordon bagini ev makasiyla kesmiyrz dedi:)dolayasiyla bu kadar bilgiden snr 2.dozu yaptirmamaya karar verdim sonucta Allah korusun olu bir asi farkli reaksiyonlar (ates vs.)gosterebilir
2.konum ise detayli ultrasonla ilgili:daha oncede soyledim ben 18.haftada radyolog bir arkdasimiza ucret baktirttim ama benim kendi dr.da gayet her zamnki muayene ucretine bakti daha dogrusu nerdeyse her gidisimde kalbi ii bobregi ii bak goruyomusun fln diye bana hep gosterdi renkli ulltrasonda ama bilemiyrm her ozel hastanede boyle mi oluyor sadece ozel hastanelere hali hazirda gidenler icin soyluyrm zaten 2 haftada 1 ucret oduyrz kontroller icin
seker yuklemesini ise 2 hafta snr ac karnina yapicaz dedi.kiloyla ilgilde konustuk birz.ben fazla aldim diye dusunuyrdum ama 2 haftadr nerdeyse yarim kilo almamisim ama bu haftaya kadar cok hizli almistim sanirim artik biraz yavasladi ama kizim 70 gr.almis cok sukurdedim bu aralar canm cok fazla tatli istiyor dediki bitter cikolata ye dedi nutellasiz nasil yasicam bilmiyrm gebelik sekeri 6.aydan snr ortaya cikiyormus dikakat dikkat!yeni yaptirdigim kan testinde sekerim dusuk cikti cok sukur.
ohhh ne cok yazdim rahatladim.hepinizi opuyrm
normal cnm bunlar yediklerine dikkat et tursu,aci vs.yememeye calis
saol cnm 1 hafta onden gidiyor demisti dr.umuz 2 hafta once gittigimizde.her sey normal dedi ama bana biraz yavas ilerlemis geldi bu 2 hafta icinde diger haftalarla kiyaslarsam ama Allaha sukur her sey yolundaMasallah cnm. Kilosu iyiymisssss haftasina gore nasil peki ilerde mi
ah şu kabızlık olmasa muza gömülcem zaten. çok seviyorum muzu. doktorum bu defa hap verdi kabızlık için. eğer işe yararsa muza başlıycam hemen.Muz ye canım bol bol. Belki işe yarar. Benim oğluşum da kısa biraz canım. Sağlıklı olsunlarda.
benimde midem hassastir ama reflu daha beter.gecen dayanamdim tursu yedim ama sabaha kadar nasil bir yanmadir uyuyamdim.bebek buyudukce olcak boyle skntilar bnmde kaburgalrim batiyor ya bazençok berbat bisey bu ya ara ara hep oluyor son bir aydır özellikle bide benm reflum vardı ondan da sanırım
Magnezyum da kabızlıkta işe yarıyor canımah şu kabızlık olmasa muza gömülcem zaten. çok seviyorum muzu. doktorum bu defa hap verdi kabızlık için. eğer işe yararsa muza başlıycam hemen.
Bende uni baby düşündüm ve alıcam canım nasipse.kızlar su bakım urunlerını napcanız ya yagıdır sampuanıdır ıslak mendılıdır ne marka dusunuyorsunuz setmi alıcaksınız ben tek tek alacagıma set dusundum unıbaby dusundum
http://www.bebedemarche.com.tr/?urun-6694-uni-baby-yenidogan-canta-seti&ref=akakce&v=1.83.4
hatta bakın bakalım bı
nerden almayı dusunuyorsun cnım nettenmı dısardan mı dısarı fıyatlarını bılmıyorum ama set daha bı uygun gelıyor bnaBende uni baby düşündüm ve alıcam canım nasipse.
Yok canim tokatli degilim balikesirliyim ama tokatta oturuyoruz.sen tokattamisin:))
Gecmis olsun cnm ins bisey olmuycak merak etme allah yardincin olsun cnm dualarum seninleKizlar kontrolden geldim biraz once biraz moralim bozuldu.. rahim agzi kalinligimda kisalma olmus 26 cm mis. 25 de serklaj yani dikis atiliyormus. Cok dikkat etmek gerekiyormuş. aranizda serklajli olan varmi yada benim durumumda olan. dua edin benim icin
100-200 tl frk anneni çok zorlamıcaksa al gitsin canım, yoksa hep hevesin kalır. Bende kullanışlı olsun die park yatak alayım dedim ama bi türlü içime sinmedi, şık gelmiyo bana aklım bu bambularda kaldı , Bunda karar kıldımAnnem de beğendiğin gibi ahşap olsun diyor. Zaten o alıcakmış torununa hediye olarak beşiğini. Ama işte fiyatı 400 lerde onun. Bu yüzden kıyamıyorum anneme de. Zaten en fazla 8-10 ay bu tür beşikte uyuyabilir, sonra dikilmeye başlayınca bebiş tehlikeli olur, düşer falan.
Allah yardimcin olsun canım inşallah ihtiyac kalmaz dikiseKizlar kontrolden geldim biraz once biraz moralim bozuldu.. rahim agzi kalinligimda kisalma olmus 26 cm mis. 25 de serklaj yani dikis atiliyormus. Cok dikkat etmek gerekiyormuş. aranizda serklajli olan varmi yada benim durumumda olan. dua edin benim icin
Kizlar kontrolden geldim biraz once biraz moralim bozuldu.. rahim agzi kalinligimda kisalma olmus 26 cm mis. 25 de serklaj yani dikis atiliyormus. Cok dikkat etmek gerekiyormuş. aranizda serklajli olan varmi yada benim durumumda olan. dua edin benim icin
Evet canim usg den bakiliyor. İnşallah sorunsuz atlatiriz.Geçmiş olsun.inş sorunsuz devam eder.bunun ölçümünü nasıl yapıyorlar.USG den mi sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?