2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Belirtiler neydi canim

gecmis olsun cnm hic duymamistim ya nasil anlasiliyorki bu durum alttan mi muayene ediyor kusura bakma bilmedigimden soruyrm cnk gebeligimin en basindan beri hic alttan muayene olmadm gerek var mi acaba diye soruyrm.yatarak iyilesebilecek bir durumdur umarm Allah yardimcn olsun

Bugun degil yarinda olsa illa odasi olmasi lazim olucak

Benimde uzunluk surekli kisaliyordu canim. Doktor onlem amacli progestan verdi ve kendimi yormamami soyledi. Iki hafta boyunca arada yattim arada yatar vaziyette oturdum.annemlerde kaldim ev isi yemek yapmadim. Calisiyorum ogretmenim ama okulda da hep oturdum ayaklarimi uzattim masanın altına. Iki hafta sonra ölçüme gittim hic kisalma olmamisti. Yani bi isin çözümü dinlenme ve ilac bence.doktorun ilac verdimi. Burda Mehtap var o serklajli sanirim ignede vuruluyor o da yatiyor hep ve son gittiginde uzamisti bile. Bak çözümü var birsey olmuyor ama yer cekiminden mümkün oldugunca uzak dur.

Canim benim seklajim var. Gecmis olsun baya kisalmisss senindee malesef

çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna gircek çok dikkat et kendine ve bebeğine

benimde bugün var ayrıntılı ultrasonum öğrenince yazarım inşallah güzel şeyler duyarım da yazmaya hevesim olur:) dua edin noluuuurrrr

tetanoz aşısı mı acaba

İçiyorum canım ama fayda etmiyor haftada bir çıkarsam çıkıyorum çok sancı çekiyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…