2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Geçmiş olsun canım. Benim de 12. haftamda serklaj yapıldı. Çok dikkat et kendine, mümkün olduğunca yatmaya çalış.

günaydın kızlar bugün yine bize tatil burada acayip bi kar var geceden beri yağıyor hala da yağmaya devam ediyor bu gidişle evde mahsur kalcaz galibasabah markete zor gidip geldim bugün bankaya da gitmem lazım umarım sağ sağlım gider döneriz

kızlar facebookta 2 tane grup var 2015 haziran-temmuz Anneleri ve 2015 Haziran - Temmuz - Ağustos Anneleri diye sizler hangisine katıldınız

nerden almayı dusunuyorsun cnım nettenmı dısardan mı dısarı fıyatlarını bılmıyorum ama set daha bı uygun gelıyor bna
E bebekten alıcam canım. İnternetten vericem siparişini. Gerçi civilde seti varmı bilmiyorum ama civilede bakayım bi internet sitesine.

Canım rahim ağzı kısaldığı gibi uzayabiliyomuşta öyle okumuştum. Dinlen mümkünse hiç kalkma ve iş güce ara ver biraz. İnşallah işe yarar. Dualarım seninle inşallah.

markafonide bebek bakim çantaları cok uygun fiyata ve cok şık görünüyor ben aldim siz de bakin isterseniz. stylo markası. termal gozleri olan da var.

Günaydın kizlarrrr nasilsiniz bakalim ?burda hava güneşli ama fena bir soğuk var sabah saglikocagi na gittim rutin tahliller için tam kan, troid,glikoz,idrar ne varsa baktiriyorum birazdan da tokluk şekerim ve tetanoz asimin 2.dozu için gidicem. Sonra da dersim var 2 saat

Bu arada dün gece uzun bir aradan sonra tüm yediklerimi cikardim ara ara uğruyor bana bu bulantilar bitmedi gitti. Ve Tansiyonum da yükseldi sanki dün kafamı kaldıramadim. Tansiyonuma da bi baktirayim

gunaydin burdada hava harika gorunuyor ama evin icinden:)disarisi cok soguk.umarim sonuclar guzel cikar.secgiler...

Hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım? Bizim tüm bebek kıyafetleri hazır eksik kalmadı.ev tipi ana kucagini da aldim. Lohusa gecelik ve pijamalarim tamam. Bebek bakim ürünleri beşik ya da oda ve bebek arabasi beklemede hala. Oda konusunda kararsizim

İçiyorum canım ama fayda etmiyor haftada bir çıkarsam çıkıyorum çok sancı çekiyorum bu yüzden
Ben de kabızlıktan çok çekiyorum cnm ya magnezyuma ilk başlayınca biraz düzene girmiş gibiydi ama sonra yine yok. Bana da çok sancı yapıyo korkuyorum bazen. Acaba başka bşy mi diye? doktor şurup vermişti ama onun da faydası pek yok gibi. İlk kullandığımda epey rahatlatmıştı o da. ara ara içiyodum. şimdi hergün gibi içiyorum ama yok yani. Gerçi hamile kalmadan da bu sorun vardı ben de.

Geçmiş olsun canım dikkat et fazla yorma kendini. Herşey yoluna girecek Allah'ın izniyle bozma moralini.

Bizimde oglumuzun kiyafetleri odasi tamam ama yinede biraz eksikler var:))ben kendime hicbisey almadim daha gecelik pijama camasir...Onlari da bi ara alirim artik.
Gecelik pijama onlari kisa kollu mu aldin cancazim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…