2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizimde oglumuzun kiyafetleri odasi tamam ama yinede biraz eksikler var:))ben kendime hicbisey almadim daha gecelik pijama camasir...Onlari da bi ara alirim artik.
Gecelik pijama onlari kisa kollu mu aldin cancazim:))
Oh maşallah oğluşun bütün hazırlıkları tamam desene :) kısa kollu aldım canım geceligi ve pijamalari kolları dantel tamamen. Lohusasepetim diye bir site var tereddüt ederek ordan siparis verdim ama çok iyi çıktılar ben çok beğendim :)

kızlar biliyorsunuz dün kocamı hastaneye kaldırdılar. bende bu vesileyle kocamın 2 yıldır görüşmediği babasına olayı azcık abartarak aktardım. belki barışırlar die. atlamış otobüse geliyormuş. hamilelerin duası kabul olurmuş ya nolurrr dua edin araları düzelsin. . hiç yoktan küstüler çünkü, inatlarından da geri dönemediler. ben görüşüyorum kayınpederimle. o oğlunu soruyor, oğlu babasını. vesile olsun bitsin bu saçma gururları

ayy ins. cnm yaptigin cok ii olmus ins.guzel seylere vesile olur.esinede gecmis olsun.sende kendini cok yorma hastanelerde:)

ys ben internet alamiyrm nedense bu gecelik vs.9 ay sonunda kac beden olacagimi kestiremiyrmsen simdiki bedenine gore mi aliyorsun cnm?

Hadi inşallah canım hastalık bahanesiyle barışırlar iyi yapmışsın. Eşine de geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah barışırlar, sende mutlu olursun.

ys ben internet alamiyrm nedense bu gecelik vs.9 ay sonunda kac beden olacagimi kestiremiyrmsen simdiki bedenine gore mi aliyorsun cnm?
Canım ben large alıyorum hep :) zaten lohusa gecelikleri bol oluyor. L beden sipariş ettim suan oluyor koca gobegimle. Doğumdan sonra da az bol durur, bol durması daha iyi zaten

Canım ben large alıyorum hep :) zaten lohusa gecelikleri bol oluyor. L beden sipariş ettim suan oluyor koca gobegimle. Doğumdan sonra da az bol durur, bol durması daha iyi zaten
anladim cnm saol ben normalde 7.aydan snr alirim diye dusunuyrdm ama burda o sicaklarda koca gobekle nasl gezerim bilmiyrm o yuzden netten bakayim bnde senin dedign siteden

Kabızlık için ananas (artık bim de bile uygun fiyata satılıyor) bağırsakları çok güzel çalıştırır. Haftada bir kaç gün bol acılı yemek de ertesi güne garanti.

Bende bakayim bi o siteye canim sagoll:))Sende gule gule kullan aldiklarini canimcim.

Günaydın güzel annişler,kontrolleri olanlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Dualarımız sizinle

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir tez zamanda,bak dikişi olanlar varmış kafana takma çok, kafan rahat olsun en önemlisi bu.Allah işini bilir yavrularımızı bizden çok korur kollar. Sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah..

Kızlar butikbebe de 10lu 12 li hastane çıkışları 59 lira, bebek havlular, zıbın takımları falan çok uygun. Bi bakın isterseniz. Belki işinize yarar. Ben 3 çıtçıtlı ve 3lü tek altlardan sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…