2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar tiny love ın ana kucağını aldım jokerden 230 liraya düşmüş çok mutluyum 5 gibi teslim almaya gidicem:)))

hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş bende baby plus 6in 1 ana kucağını aldım aynı gün indirimdeydi tiny love aklım gitmedi değil bayagı düşmüştü fiyatı :)

hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş bende baby plus 6in 1 ana kucağını aldım aynı gün indirimdeydi tiny love aklım gitmedi değil bayagı düşmüştü fiyatı :)

sağol canım bende fiatı daha uygun diye babay plus düşünüyordum ama görünüş olarak aklım tiny lovedaydı 320 de çok geliyordu ama 230 u görünce hemen aadım mağazayı ayırın ben geliyorum diye:)

naasıl geçti canım ayrıntılın..inşallah güzel haberler almışssındır benim de bugün
çok şükür her şey yolunda canım. sen de güzel haberlerle gel insallah.

lohusa ve geceliği nereden aldın canım? nasıl almak gerekli bunları?

kızlar tiny love ın ana kucağını aldım jokerden 230 liraya düşmüş çok mutluyum 5 gibi teslim almaya gidicem:)))
Gule gule kullansin bebegin canim bende ilk tiny love i dusunuyodum,sonra fikir degistirdim baby&plus inkini aldim hepimiz saglicakla kullanalim aldiklarimizi insallah:)))

bende tereddüt ettim acaba baby plus ta tiny love kadar minikmidir diye tiny love magazada yakından görmüştümde baby plusı görmemiştim.
internetten aldım neyseki beklediğimden daha güzel çıktı minnaklar rahat uyku uyusunlar inşallah.
sıra odasına geldi :)

ya ben görmedim canım çok mu küçük

Burada da tatil var.hala öyle çok yağıyor ki yarin da olur sanki.tetanoz asimizin üzerine güzel denk geldi.ve hala dünkü kacrdgim ebebek indirimlerine uzuluyorum

merhaba anneler şeker yüklemem vardı ama kardan dışarı çıkamadım 2 gündür işede gitmiyorum evde oğlumla takılıyorum bakalım yarın sabahtan hava iyi olursa giderim yoksa bu hafta evde takılacağım büyük ihtimalle

Güle güle kullanın canım. Bende tiny love ı çok beğenmiştim, sonra baby-plus ı görünce fiyatıda uygun olunca hemen almalıyım dedim, aldım güle güle kullanır bebişlerimiz sağlıklı günlerde inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız.

Ben ve kızlarım iyiyiz.

Bugün kardan dolayı okullar tatil.

Kızımla vakit geçiriyoruz.

kizlar butun gece ruyamda bebek arabsi gordum:)aklimda bi kac marka ve model var yazsam netten bir bakar misiniz?banada fikir olur
peg prego 2070 laon
britax romar b-motion
wollex new york premium class(bunun hic pusetle olanini bulamadim)
stokke scood (bu su anki favorim ama fiyatindan dolayi kararsizm)

istanbuldamısın pekı sen ?bu kadar ucuza hıc duymadım Istanbulda ozel hastaneyı.Burda en ucuz 250 tl gıbı gıtmısdı bı arkadas hatta sasırmısdık ne kadar ucuz dıye
Kusura bakma biraz geç cevap veriyorum gaziantepdeyim ben burda özel dr da gittim 300tl muayene ücreti ama özel hastanelerde fiyat böyle değil

Bizde prego viola ya karar verdik oda çok güzel ve kullanışlı daha almadık ama

markafonide bebek bakim çantaları cok uygun fiyata ve cok şık görünüyor ben aldim siz de bakin isterseniz. stylo markası. termal gozleri olan da var.

Sağol canım görmüşken bende aldım bitane hemen, aynı ürünleri daha pahalı bakmıştım çünkü iyi ki o zaman almamışım
Marka olarakta güzel beğeniyorum kaliteli yani...

çok şükür her şey yolunda canım. sen de güzel haberlerle gel insallah.

lohusa ve geceliği nereden aldın canım? nasıl almak gerekli bunları?
Lohusa sepeti diye bir siteden aldım canım. Bir tane sabahlikli gecelik aldım fotolarda falan güzel çıksın diye dantelli kolları :) iki tane de pijama takımı aldım biri uzun alt biri kapri şeklinde. Hepsinin emzirme kolaylığı var önden göğüs bölümü citcitli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…