2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım ben hamileliğimin başından beri progestan kullanıyorum başlarda jelini kullandım 3 aylıkkken kanamam oldu iğneye geçtik her hafta bir ampul vurunuyorum. şimdi ekstradan adalat diye ilaç başladı kasılma önleyici. 3 ayımdan itibaren raporluyum çalışmıyorum. sürekli istirahat ediyorum zaten de artık dahada dikkatli olmam gerekecek. teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah...

slm cnm benimde sag kaburga altim agriyor ama her zaman degil ara ara ama ben bunu artik buyuyen karnima bagliyrm benimki cok bobrek agrisina benzemiyor cnk.umarim sonuclar guzel cikar.sevgiler...
Benimde sağ kaburgamın altı günlerdir ağrıyor. Hatta dr.a bile gitmeyi düşünmüştüm. Ama ben iç çamaşırına bağladım bu durumu. Çünkü iş yerinde genelde çok ağrıyor bide oturunca kaburga iyice sıkıştırıyor heralde. Eve gelince hemen çıkarıyorum üstümden çamaşırı ve tabi uzandığım içinde ağrımıyor. Bide telli iç çamaşırı rahatsız ediyor Beni

canım karnımdan usg ilede anlaşılıyor fakat ben tam sınıra gelmişim dr emin olmak için ılk defa alttan baktı dün. inşallah iyi olur.

Canım rahim ağzı kısaldığı gibi uzayabiliyomuşta öyle okumuştum. Dinlen mümkünse hiç kalkma ve iş güce ara ver biraz. İnşallah işe yarar. Dualarım seninle inşallah.
canım benim cok saol.. dinleniyorum seyitim için herşeyi yaparım ... Allahım hepimize bagışlasın yavrularını

benide rahtasiz ediyor telli olanlar.artik onlari giymiyrm zaten evde hic kullanmiyrm.umarim ileryen zamanlarda daha kotu olmaz

inşallah canım Allah yar ve yardımcımız olsun.

senin kaç cm ken atılmıştı canım serklaj ve sonrasında bi sıkıntı yasadınmı nasıl gidiyor hamileliğin
Cnm onceden dusugun var mi?? benim 18 haftalik bi dusugum vardi. doktor ona da dayanarak Surekli takip etti. 14.haftada dikiş atariz dedi. 11+6da kontrole gittigim gun alttan muayene etti ve rahim agzinin yumusadigini soyledi. Eve bile yollamadi o gun dikisim atildi. O hafta 2.3cm idi rahim agzi uzunlugu. Suan icin iyi gidiyor da ins sonrasi da boyle olur. Diken üstünde geciyor tabi gunlerim.

bizde esimle az once yuruyise ciktik ise gidemedi arabalar calismiyordu. Yolda dustm karın ustune dustum ama ins bisey olmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…