2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Türkçesinden okuyabilirler elbette , Rabbim kabul buyursun inşaAllah , ama hatırlatmakta fayda var... bir yandan arapçasını öğrenmeye çalışmak gerekir canım... türkçesinden okumak geçicidir :)

Orası öyle, kızım bu yaz çok öğretiyim dedi ama elim değmedi desem.

4,5 yaşından beri okuyor maşallah, üstelik tevcitli ama ben bilmiyorum.

İlk bebeğimi bekliyorum bende yaşım 25 sat 29.08.2014 benide eklermisiniz listeye

Orası öyle, kızım bu yaz çok öğretiyim dedi ama elim değmedi desem.

4,5 yaşından beri okuyor maşallah, üstelik tevcitli ama ben bilmiyorum.
Olsun en kısa zamanda değmesi duasıyla
Ama dediğğim gibi okuyabilirsin... eğer katılmak istersen o mesajımı beğen lütfen , ona göre değerlendirmede bulunacağım :)

canım ben bir tek yasin okuyabiliyorum bi de çalışıyorum pek vakit bulamayabilirim 20 sayfa bir kişiye çok gibi geldi 5 sayfa falan olsa haftasonları okumaya çalışırdım.

aslında 30 günde okumaya çalışıcaz 1 ayda 20 sayfa çok değil sanki?
gerçi herkesin durumunu bilmiyorum ama
bende çalışıyorum evde birde azman var :)
neyse mutabık kalınır bir şekilde herhalde..

merhaba canım peki daha önce doktorla görüştünmü herhangi bir ilaç verdimi kanama için?
Prolaktin olayı bugün aklıma geldi kanama için progestan kullanıyorum. Doktorum belli değil dört tane değiştirdim arayıp konuşabileceğim bir doktor yok cuma günü muayenede soracağım

Tatlım 5 sayfa şu şekilde olabilir , çalışan annelerimiz var di mi unutuyorum :)
Senin gibi 3 arkadaş olur... 5 'er 5'er paylaştırırız
KIZLAR BENDE KURAN YANİ ARAPÇA BİLMİYORUM BİR BİLDİĞİM DUALAR YANİ NAMAZ O AMA ARAPÇA BİLMİYORUM

VE 20 SAYFABNIN ÇOK OLACĞAINI BİLE DÜŞÜNMEDİM

8 30 5 30 ÇALIŞIYORUM VE İSTANBULDA EVE GELMEM 7 Yİ BULUYOR YAPABİLİRMİYİM VEBALE GİRMEK İSTEMEM

aslında 30 günde okumaya çalışıcaz 1 ayda 20 sayfa çok değil sanki?
gerçi herkesin durumunu bilmiyorum ama
bende çalışıyorum evde birde azman var :)
neyse mutabık kalınır bir şekilde herhalde..

10 sayfada mutabık kalalım haftasonları okurum inşallah..

1 ayda 20 sayfa çok değildir canım... :) sende türkçesinden okuyacaksın , günde bazen 1 bazen 2 okusan rahatlıkla bitirirsin :) hiç dert etme canım...

1 ayda 20 sayfa çok değildir canım... :) sende türkçesinden okuyacaksın , günde bazen 1 bazen 2 okusan rahatlıkla bitirirsin :) hiç dert etme canım...
TAMAMDIR BEN 1 SENE İZİN KULLANIRIM DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH O FIRSAAAT ARAPÇAYI ÖĞRENİRİM SEN BANA BİLMEİDĞİM YERLERDE DESTEK OL BÖYLE AÇIKLAYICI ŞEYLER YAZINCA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ÇOK EKSİKLERİM VAR MALESEF EVLENİNCE NAMAZA BAŞLADIM VE NAMAZI ÖĞRENDİM DÜŞÜN HİÇ GOCUNMUYORUM HERKESE SÖLÜYORUM

BİDE BENİDE ÖN SAYFAYA EKLEDİN Mİ KUZUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…