- 21 Ekim 2014
- 67
- 56
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.061
amin cnm cümlemizi inşaalahnekadar güzel ifadeler..
09.06.2012 saat 10,16 hayatımın yeni başlangıcı diyebilirim..
Rabbim isteyen bekleyen herkese bu güzelliği yaşatsın..
Merhaba kızlar,
Bende inşallah haziran 2015 anne adaylarındanım. Forumu hep takip ederdim, yazmak bugüne kısmetmiş. Kesemizi geçen cuma gördük şükür, kalp atışları için haftaya cuma gideceğiz, inşallah hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız. Ayrıca Kasım 2011 annesiyim.
İnşaAllah canım inşaAllah... biz daha duymadık gördük kalbi ama kalbinin attığını görmek bile yetiyor , inşaAllah bebişlerimiz sağlıkla büyürçok enteresan biçimde özleniyormus
Kalbi duyduk keseyi gördük çok sükür, artik sira testlere geldi onlarida hayirlisiyla atlatiriz insallah
CANIM BEN PEK BİLMİYORUM BANA ANALTIRMISIN NE OKUNACAK BU HATİMDEArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Hatimde bende varım diyenler mesajımı LÜTFEN BEĞENSİN ... Ben ona göre bir değerlendirme yapıp size ileteceğim ...
Öpüyorum güzel anneleri
Canım Kuran-i Kerim 30 cüz'den oluşur... Herkes en az 1 cüz alır yani 20 sayfa ve bunu 30 günde okur...30 günün sonunda hatim duası yaparım ben... 30 günün sonunda Kuran-i kerim i hatim etmiş yani tamamını okumuş oluyoruz hep beraber... :)CANIM BEN PEK BİLMİYORUM BANA ANALTIRMISIN NE OKUNACAK BU HATİMDE
TAMAM CANIM BEN KATILMAK İSTERİM SAĞOL AÇIKLADIĞIN İÇİN :)Canım Kuran-i Kerim 30 cüz'den oluşur... Herkes en az 1 cüz alır yani 20 sayfa ve bunu 30 günde okur...30 günün sonunda hatim duası yaparım ben... 30 günün sonunda Kuran-i kerim i hatim etmiş yani tamamını okumuş oluyoruz hep beraber... :)
bulantı dışında keyfini çıkar derim canımbir ben miyimbulantıdan bütün gün yatan..kızlar 28 ekimde cagırdı beni kalp atışları için..ama ben hiç birşey yiyemiyorum yudum yudum su içiyorum (kusmuyorum )erkene alsammı randevuyu..biişey yiyememem sorunmu?
oyy ne güzelya darısı başımıza inşallahh perşembe günü renkli ultrason çektireceğim ayrıntılı inşallahh bende görürüm meleğimin kalp atışlarınıArtık gelişmelerime gelebiliriiiim...
Dün hastanede işim vardı... Dayanamadım ne edeyim
Gideyim erkenden bir gireyim ne olacak sanki dedim veeeee bebişimin kalp atışlarını gördüüükkk... minnoş 5mm di , bembeyaz melek gibi , pıt pıt hareket ediyordu , o kadar duygulandım ki , dünden beri gitmiyor gözümün önünden ufaklığım...
Rabbim herkese nasip etsin , benzersiz bir duygu
merhaba hoşgeldin aramıza bende nisan 2010 anneleri topiğindeydim ama martta geldi kuzum.Merhaba kızlar,
Bende inşallah haziran 2015 anne adaylarındanım. Forumu hep takip ederdim, yazmak bugüne kısmetmiş. Kesemizi geçen cuma gördük şükür, kalp atışları için haftaya cuma gideceğiz, inşallah hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız. Ayrıca Kasım 2011 annesiyim.
harikasın canım çok güzel düşünmüşsüz ben varımArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Hatimde bende varım diyenler mesajımı LÜTFEN BEĞENSİN ... Ben ona göre bir değerlendirme yapıp size ileteceğim ...
Öpüyorum güzel anneleri
Canım Kuran-i Kerim 30 cüz'den oluşur... Herkes en az 1 cüz alır yani 20 sayfa ve bunu 30 günde okur...30 günün sonunda hatim duası yaparım ben... 30 günün sonunda Kuran-i kerim i hatim etmiş yani tamamını okumuş oluyoruz hep beraber... :)
Kuran okumayı bilmeyenler.
İnşaAllah canım inşaAllah... biz daha duymadık gördük kalbi ama kalbinin attığını görmek bile yetiyor , inşaAllah bebişlerimiz sağlıkla büyür
İnşaAllah göreceksin canııım , ne güzel renkli ultrason demek... Ayy bebiş ayrıntılı ayrıntılı görünür inşaAllaahbulantı dışında keyfini çıkar derim canım
oyy ne güzelya darısı başımıza inşallahh perşembe günü renkli ultrason çektireceğim ayrıntılı inşallahh bende görürüm meleğimin kalp atışlarını
merhaba hoşgeldin aramıza bende nisan 2010 anneleri topiğindeydim ama martta geldi kuzum.
harikasın canım çok güzel düşünmüşsüz ben varım
merhaba canım peki daha önce doktorla görüştünmü herhangi bir ilaç verdimi kanama için?arkadaşlar merhaba herkese. bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmadan önce hormon testi yaptırmıştım. prolaktinim 73 çıkmıştı bir sonraki ay 23 çıkmıştı ve o ay hamile kaldım şimdi kanamam var çok fazla değil ilaç kullanıyorum iki üç gün kanamam olmuyor fakat arada az da olsa kanamam oluyor on günden beri aralıklı kanamam var. sizce prolaktinim yüksek olabilir mi ya da prolaktin yüksekliği düşük riski yapar m? cuma günü randevum var merak ediyorum acaba konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
inşallahhh canımyaa o zamana daha da büyümüş olacak inşallah mercimeğim.İnşaAllah göreceksin canııım , ne güzel renkli ultrason demek... Ayy bebiş ayrıntılı ayrıntılı görünür inşaAllaah
Tatlım 5 sayfa şu şekilde olabilir , çalışan annelerimiz var di mi unutuyorum :)canım ben bir tek yasin okuyabiliyorum bi de çalışıyorum pek vakit bulamayabilirim 20 sayfa bir kişiye çok gibi geldi 5 sayfa falan olsa haftasonları okumaya çalışırdım.
dualarıyla bize katılırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?