2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canımsıııın , azim olduğu müddetçe öğrenirsin tabii , ben burdayım her daim
Allah kabul etsin ibadetlerini...
hemen ekliyoruum tabiiisiii

Prolaktin olayı bugün aklıma geldi kanama için progestan kullanıyorum. Doktorum belli değil dört tane değiştirdim arayıp konuşabileceğim bir doktor yok cuma günü muayenede soracağım
anladım progestanda kullanıyormuşsun inşallah sıkıntı olmaz.

aynen bende sendenim ama işteyim evde olsaydım ne iyi olurdu
üstüne bu akşam yemeğimde yok artık oğlumun canı ne isterse onu pişireceğim

hem calisiyorsun hem oglun var masallah iyi idare ediyorsun hamileligi :)
ben calisiyorum ama evde buyuk bi sorumlulugum yok saolsun esim anlayisli yemek olmasada yumurta yapip yer yada disardan alir biseyler.. içime sinmiyor ama bazi gunler hiç yapasim olmuyor...

ALLAH razi olsun cnm...:)
Cektigim zikirlerle ilgili bir konu acmistim...
Herseyi Cenabı Haktan istememiz ve her isimizde ALLAH a tevekkül etmemiz gerekli...
ALLAH in güzel isimleriyle dua etmek esmalariyla istemek daha güzel...
Hamilelikte cekilecek esmalarla ilgili actigim konu asagidaki linkte...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-isteyenler-icin-zikir.762700/

ALLAH hepimize kolay gebelik ve dogum nasip etsin inşaallah...
Bebislerimizi de biz anneleride saglikla kurtarsin ... amin

aynen bende sendenim ama işteyim evde olsaydım ne iyi olurdu
üstüne bu akşam yemeğimde yok artık oğlumun canı ne isterse onu pişireceğim

allah kolaylık versin canım bende enerji toplayıp bi çorbsa yaptım yoruldum hemen pilav için enerji topluyorum yemeğim vardı allahtan

Kizlar biz bugun keseyi gorduk cok sukur 7mm dedi doktor ayrica ultrasona gore 4+5 misiz hersey normal dedi.testler yapildi.kan pihtilasmamla ilgili testlerde yapildi insallah iyi cikar onlarda.haftaya tekrad randevu verdi bebisi gorebilirmisiz o zamanbide karindan bakti ultrasonla ondan bebisi goremedik bu sefer.

Ohh hayırlı olsun , darısı bebişi görmeye inşaAllaah

Bence doktoruna bi sor panik yapip kasma kendini iyice ama bence doktora gorunene kadar sirt ustu yat surekli ve hicbisey yapma insallah bisey olmaz dua et bol bol Rabbim bebegini korusun.

Bugün doktora gittim bana progestan verdi..Doktorumun agzindan cimbizla laf aldigim icin cok bisey dmedi..birtakım tahlil istedi

hayırlı olsun canım doğum tarihlerimiz aynı gibi. ama benim 2. doğumuum ve ilki sezeryan bu yüzden 2. biraz daha erken alınır galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…