- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.101
Orada doğması muhtemel tarihi istediğim yazıyordu bir şey olmaz değiştiririz hemencecik :)Ama 05.06.2015 olması gerekiyodu ben satı yazmıştım
Canımsıııın , azim olduğu müddetçe öğrenirsin tabii , ben burdayım her daimTAMAMDIR BEN 1 SENE İZİN KULLANIRIM DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH O FIRSAAAT ARAPÇAYI ÖĞRENİRİM SEN BANA BİLMEİDĞİM YERLERDE DESTEK OL BÖYLE AÇIKLAYICI ŞEYLER YAZINCA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ÇOK EKSİKLERİM VAR MALESEF EVLENİNCE NAMAZA BAŞLADIM VE NAMAZI ÖĞRENDİM DÜŞÜN HİÇ GOCUNMUYORUM HERKESE SÖLÜYORUM
BİDE BENİDE ÖN SAYFAYA EKLEDİN Mİ KUZUM
Orada doğması muhtemel tarihi istediğim yazıyordu bir şey olmaz değiştiririz hemencecik :)
anladım progestanda kullanıyormuşsun inşallah sıkıntı olmaz.Prolaktin olayı bugün aklıma geldi kanama için progestan kullanıyorum. Doktorum belli değil dört tane değiştirdim arayıp konuşabileceğim bir doktor yok cuma günü muayenede soracağım
kızlar benim ya midem ağrıyor ya uykum varhiç evde iş yapamıyorum
aynen bende sendenim ama işteyim evde olsaydım ne iyi olurdu
üstüne bu akşam yemeğimde yokartık oğlumun canı ne isterse onu pişireceğim
Benide eklernbenide eklermisin yaşım 22 kız hssediyorum doğum tarihi:28*06*2015
bende eklenmek istiyorumArkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık ,tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın
Benide eklern
bende eklenmek istiyorum
ALLAH razi olsun cnm...:)Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Hatimde bende varım diyenler mesajımı LÜTFEN BEĞENSİN ... Ben ona göre bir değerlendirme yapıp size ileteceğim ...
Öpüyorum güzel anneleri
aynen bende sendenim ama işteyim evde olsaydım ne iyi olurdu
üstüne bu akşam yemeğimde yokartık oğlumun canı ne isterse onu pişireceğim
Bu ikinci kez yaziyoyorum eklememissin beni 5/6/2015 2 hamileligim simdiden tesekkurlerOrada doğması muhtemel tarihi istediğim yazıyordu bir şey olmaz değiştiririz hemencecik :)
Gözümden kaçmıştır , ekledim seni de , hayırlı olsuuunBu ikinci kez yaziyoyorum eklememissin beni 5/6/2015 2 hamileligim simdiden tesekkurler
Ohh hayırlı olsun , darısı bebişi görmeye inşaAllaahKizlar biz bugun keseyi gorduk cok sukur7mm dedi doktor ayrica ultrasona gore 4+5 misiz hersey normal dedi.testler yapildi.kan pihtilasmamla ilgili testlerde yapildi insallah iyi cikar onlarda.haftaya tekrad randevu verdi bebisi gorebilirmisiz o zaman bide karindan bakti ultrasonla ondan bebisi goremedik bu sefer.
Bence doktoruna bi sor panik yapip kasma kendini iyice ama bence doktora gorunene kadar sirt ustu yat surekli ve hicbisey yapma insallah bisey olmaz dua et bol bol Rabbim bebegini korusun.
Bugun doktora gittim progestan verdi..Acaba bu ilaci kullanananiz var mi arkadaslarkahverengıyse endıselenme bende de olmustu doktorla konus bana progestan hap verdı bı de ılıskıye gırme bı süre
sirri eyvan canım ya beni de ekler misin seni yormuycaksam. 14.06.2015. benim yas 29 ikinci bebişGözümden kaçmıştır , ekledim seni de , hayırlı olsuuun
hayırlı olsun canım doğum tarihlerimiz aynı gibi. ama benim 2. doğumuum ve ilki sezeryan bu yüzden 2. biraz daha erken alınır galibaMerhaba kızlar,
Bende inşallah haziran 2015 anne adaylarındanım. Forumu hep takip ederdim, yazmak bugüne kısmetmiş. Kesemizi geçen cuma gördük şükür, kalp atışları için haftaya cuma gideceğiz, inşallah hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız. Ayrıca Kasım 2011 annesiyim.
ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım. hormanları yukseltıyor düşüğü engelliyor. verdiyse mutlaka kullanBugun doktora gittim progestan verdi..Acaba bu ilaci kullanananiz var mi arkadaslar
Ne zahmeti , ekledim bile :)sirri eyvan canım ya beni de ekler misin seni yormuycaksam. 14.06.2015. benim yas 29 ikinci bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?