- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.141
Canım benimde karnım şişiyor aşırı şekildeKızlar benim karnım şimdiden sert yatarken hele normal mi bu gaz olmuyor bende bir turlu o yuzden mi? Offff cnm sıkıldı
aynen bende sendenim ama işteyim evde olsaydım ne iyi olurdu
üstüne bu akşam yemeğimde yokartık oğlumun canı ne isterse onu pişireceğim
Kizcelerimm bebek cinsiyet anketini dolduranlar olmus neye gore cevapladiniz en bastakini diyorum kiz erkek cogul gebelik yazan secenekleri
Kızlar benim gibi kabızlık çok çeken var mı normal de kabızlık çekmezim hergün çıkıyorum lavaboya ama kk da araştırdım anüste meme oluşumu var bende forumda herkes hamilelikte yaşamış bu sorunu
İlk kez başıma geliyor hemoroid ne bilmediğinm için
Kızlar benim karnım şimdiden sert yatarken hele normal mi bu gaz olmuyor bende bir turlu o yuzden mi? Offff cnm sıkıldı
Ben de deneyeyim bunu bari çaktırmadanCnm sabah ac karinla bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal koy ısıt ic... kesin cozum
Canım cvb icin saolll burda herkes kndini düşünüyor kimse kimseye cvb yazmıyor ..cok şaşkınım cevabın icin tesekkür ederim canım..Canım benimde karnım şişiyor aşırı şekildebende sebebini bilmiyorum. Hamilelik yüzündendir herhalde.
Canım cvbn icin tesekkür ederim gaz sıkışması var bnde off ondanmıdır acaba bu gaz nasıl giderilir ayıptır sormasıBen de onu merak ediyodum hep
Dogumdan sonrada oluyo o maalesef.
Sıkma canını,kötü seyler dusunme. Hic kontrol etmedim ben sert mi yumusak mi. Gaz vardir karninda belki.
Kimse srma cvb vermedi ama
Canım benimde karnım şişiyor aşırı şekildebende sebebini bilmiyorum. Hamilelik yüzündendir herhalde.
Amin insallah azvkaldi o gunleredeCanim cok sevindim Maşallah Rabbim devamini nasip etsin inşallah.Persembe gideceğim bende inşallah gorurum bebisimi Allah in izniyle. Bende sat a gore 4+6 dayken 7mm dikalp atislarini da gorup duyalim insallah
Aha seni gordum geldi benim winstonlight dedim esimeee...Ben de deneyeyim bunu bari çaktırmadan
Benim normalde de çok nazlı tuvalet olayım vardı ama bitki çaylarıydı, oydu buydu geçiyordu.
Şimdi kendime wc listesi bile yaptım, tuvalete girebildikçe listeye gülen yüz yapıp, saatini de not alıyorum
Eşim "sen yakında bando mızıka kutlarsın da bu olayı" diyor ama yaşamayan anlamaz valla.
Balı da sütü de severim (pisboğazım demiştim) en kötü bir hafta denerim. İnşallah bende de işe yarar. Teşekkürler fikir için.
Canım bende şişim hatta göbüşüm sert gaz olmuyor ikide birkabızım vajinamda ıslaklık offf korkmayalım yiyecek ekmekleri varsa gelirler ...Kizlar benim bbis su an 41 gunluk ve ben 1 aya yakindir şişim :)
Hicbir pant olmuyor belim karnim eksenim genişledi... bacaklarim bile kalinlasti...
Cok normal bi sure sonra inecekmis bu sislik vücut gebelige hazırlanıyor...
Sonra bebis göbisi cikacak ins ortaya...
Kimyoooonnnn.... sayfalarca yazdim...Canım cvbn icin tesekkür ederim gaz sıkışması var bnde off ondanmıdır acaba bu gaz nasıl giderilir ayıptır sorması
Aaa kimyon mu bu bilmiyordum cnm tesekkür ederim cvbn icn ..Kimyoooonnnn.... sayfalarca yazdim...
Kizlar yemeklerin üstüne kimyon dokun yerken ... ne gaz ne sikisma kalmiyo ALLAH in izniyle
evet canım vajınadan koyuyorum .aynen dediğin gibi benımde mıdem kazınıyor sadece bulantı cok hafıf oluyor kusmam olmadı hiç çok şükürcanım progesteronu vajinadan mı alıyosun benim öyle krem gibi sıkıyosun sabahları öğürüyorum sende de oldu mu progesteronun etkisi diye düşünüyorum benim gün içinde midem kıyılıyomuş gibi oluyo sadece midem bulantım yok sadece bişey yiyince hafif bulanıyomuş gibi oluyo ama sonra normale dönüyo.
Aha seni gordum geldi benim winstonlight dedim esimeee...
Kiz kizim kemirirsen masayi sandalyeyi ole centiklersin sagi solu
Ac karinla süt bal sicaga yakin bi dikiste unutmaaaa...
Canım benle sen aynı günlermz karnnda sertlik var mı..evet canım vajınadan koyuyorum .aynen dediğin gibi benımde mıdem kazınıyor sadece bulantı cok hafıf oluyor kusmam olmadı hiç çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?