2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynen bende sendenim ama işteyim evde olsaydım ne iyi olurdu
üstüne bu akşam yemeğimde yok artık oğlumun canı ne isterse onu pişireceğim

iste olmak daha iyi bence en azindan kafa olarak oyalanirsin. ben butun gun evde tek basima midem bulaniyo midem bulaniyo diye dusunup duruyorum.. oyalanicak bisey olsa daha iyi olurdu :)

Kizcelerimm bebek cinsiyet anketini dolduranlar olmus neye gore cevapladiniz en bastakini diyorum kiz erkek cogul gebelik yazan secenekleri

Ben de onu merak ediyodum hep

Dogumdan sonrada oluyo o maalesef.

Kızlar benim karnım şimdiden sert yatarken hele normal mi bu gaz olmuyor bende bir turlu o yuzden mi? Offff cnm sıkıldı

Sıkma canını,kötü seyler dusunme. Hic kontrol etmedim ben sert mi yumusak mi. Gaz vardir karninda belki.

Cnm sabah ac karinla bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal koy ısıt ic... kesin cozum
Ben de deneyeyim bunu bari çaktırmadan
Benim normalde de çok nazlı tuvalet olayım vardı ama bitki çaylarıydı, oydu buydu geçiyordu.
Şimdi kendime wc listesi bile yaptım, tuvalete girebildikçe listeye gülen yüz yapıp, saatini de not alıyorum
Eşim "sen yakında bando mızıka kutlarsın da bu olayı" diyor ama yaşamayan anlamaz valla.

Balı da sütü de severim (pisboğazım demiştim ) en kötü bir hafta denerim. İnşallah bende de işe yarar. Teşekkürler fikir için.

Ben de onu merak ediyodum hep

Dogumdan sonrada oluyo o maalesef.

Sıkma canını,kötü seyler dusunme. Hic kontrol etmedim ben sert mi yumusak mi. Gaz vardir karninda belki.
Canım cvbn icin tesekkür ederim gaz sıkışması var bnde off ondanmıdır acaba bu gaz nasıl giderilir ayıptır sorması

Kimse srma cvb vermedi ama

Canım benimde karnım şişiyor aşırı şekilde bende sebebini bilmiyorum. Hamilelik yüzündendir herhalde.

Kizlar benim bbis su an 41 gunluk ve ben 1 aya yakindir şişim :)
Hicbir pant olmuyor belim karnim eksenim genişledi... bacaklarim bile kalinlasti...
Cok normal bi sure sonra inecekmis bu sislik vücut gebelige hazırlanıyor...
Sonra bebis göbisi cikacak ins ortaya...

Aha seni gordum geldi benim winstonlight dedim esimeee...
Kiz kizim kemirirsen masayi sandalyeyi ole centiklersin sagi solu
Ac karinla süt bal sicaga yakin bi dikiste unutmaaaa...

Canım bende şişim hatta göbüşüm sert gaz olmuyor ikide birkabızım vajinamda ıslaklık offf korkmayalım yiyecek ekmekleri varsa gelirler ...

Canım cvbn icin tesekkür ederim gaz sıkışması var bnde off ondanmıdır acaba bu gaz nasıl giderilir ayıptır sorması
Kimyoooonnnn.... sayfalarca yazdim...
Kizlar yemeklerin üstüne kimyon dokun yerken ... ne gaz ne sikisma kalmiyo ALLAH in izniyle

evet canım vajınadan koyuyorum .aynen dediğin gibi benımde mıdem kazınıyor sadece bulantı cok hafıf oluyor kusmam olmadı hiç çok şükür

Aha seni gordum geldi benim winstonlight dedim esimeee...
Kiz kizim kemirirsen masayi sandalyeyi ole centiklersin sagi solu
Ac karinla süt bal sicaga yakin bi dikiste unutmaaaa...

Ayıpsın, fil gibi hüpletirim saniyesinde, yeter ki yemek olsun, içmek olsun
Ben 2 sene önce 25 kilo verdim dukan ve benzeri diyetlerle. Geçen sene de o halimi sabitleyeyim diye hep aç gezdim.
Zeytindi, baldı, çalışma masasının suntasıydı 2 senedir yemediğim şeyler
Hal böyle olunca, şimdi kafesinden kaçmış ayı gibi saldırıyorum her şeye.
İşin en dramatik kısmı da; bulantım başlayacak, iştahsızlığım başlayacak diye 5. haftadan beri kendime telkin veriyorum. Hani şimdi ye ye, sonra bulantıyla yiyemeyeceksin, hatta kilo bile vereceksin diye (Beyin bedava ) Ama ne gelen var ne giden. Eşim de 20 kilo verdi geçen sene. O da şimdi diyeti bıraktı. Sürekli evde "onu mu yesek, bunu mu yesek?" diye koridorun bir ucunda o göbeğini kaşıya kaşıya geziyor, diğerinde ben. Bazen ona "bari farklı cinsiyette doğuralım, benimki erkekse, sen kız için dua et, seninki kız olsun bari" diyorum.

Neyse ben buzdolabına yaklaşmadan yatayım, herkese sağlıklı, mutlu, güzel ve hayırlı haberli bir çarşamba diliyorum.

Ben galiba alerji oluyorum... Sinek ısırıgı gibi kızarıp şişen ve kaşınan yerler var. göğsümün üzerindeydi sadece. Bu sabah uyandıgımda baldırımın dış kısmında da 4-5 yer gördüm. Doktora gitsem mi kendiliğinden geçermi acaba

mirac aç karnına sabah ilik ballı süt demissin faydasını soylermisin bende uygulayayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…