2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ohh hayırlı olsun , darısı bebişi görmeye inşaAllaah [/QUO
ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım. hormanları yukseltıyor düşüğü engelliyor. verdiyse mutlaka kullan
evet duzenli bi sekilde kullanmami istedi..bugun bebegin kalp atisini gördüm..sanki annelik hissini o an yasadim gibi oldu..cok farkli bir duyguymus..Allah herkese nasip etsin

Ne zahmeti , ekledim bile :)
sağ salim kucağına almak nasip olsuun

Aslında 2.sırada benmde ismim var ama yaşım kaçıncı çocuk yazmıyor rica etsem ekleyebilrmisin.
doğum T.= 04.06.2015
yaş = 20
İlk bebişimiz kısmet olursa :)
kız yada erkek nedense hiç bişey hissedemiyorumm :)

Guzel olmus canim eline saglik

kızlar ikili üçlü dörtlü tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz?hepiniz yaptıracakmısınız?

Kızlar ben şimdilik bu ürünleri aldım cildim sorunlu değil ama kuru normal de her marka kullanırken hamilelikte kullandığımız rolon bile doğal olmalı die düşündüm daha sonra diğerlerini de paylaşcam şimdilik bunlaı aldım

Öncelikle çatlak kremleri çatlama karşıtı lierac ve sebamed ürünleri

Rolon, SABUN , vücut ve yüz temizleme sıvısı , dışta sürülen yağ ve genital temizlik için pH düzeni bozmayan temizleme jeli

Eklentiler

• Lierac-Phytolastil-Gel-200-ml-Li_3730_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 87_buyuk.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 2284_buyuk_zoom.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 40_buyuk.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 16_buyuk.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 20_buyuk.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 37_buyuk.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 62
slm kıslar benim bi sorum olacak benim geçen hafta pasartesi günü beta hcg 29du.çarsamba günü 95 oldu.bu pasartesi de 746 oldu.geçen hafta çarsambadan bu pasartesiye kadar iki katı artmamıs neden? bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi? iki katı artması olayı adeti geçtikten sonra mı gerçeklesiyor?

hayırlı olsun canım ilk çocugun mu ? ben de geceleri surekli uyanıyorum . ilk çocukta daha çok endişe ve kaygı oluyor galiba
Benim dün geceki uyanma sebebim kaşıntı oldu. Göğsümün üzerinde 3 nokta kıpkırmızı ve çok kaşınıyor. Hala kaşınıyor gerçi. Nemlendirici sürdüm ama geçmiyor. Birşey mi dokundu acaba.

Tahmini doğum 12/06/2015
İlk gebeligim yaşım 29
İkiz bebek bekliyorum

Beni de listeye ekler misiniz?

Hatim ve yasin i seriflerde inş bende varim

Kizcelerimm bebek cinsiyet anketini dolduranlar olmus neye gore cevapladiniz en bastakini diyorum kiz erkek cogul gebelik yazan secenekleri

Kızlar benim gibi kabızlık çok çeken var mı normal de kabızlık çekmezim hergün çıkıyorum lavaboya ama kk da araştırdım anüste meme oluşumu var bende forumda herkes hamilelikte yaşamış bu sorunu

İlk kez başıma geliyor hemoroid ne bilmediğinm için

Canim renkli yaziyi nasil yapiyorsun seceneklerden yapmayi denedim beceremedim

Cnm sabah ac karinla bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal koy ısıt ic... kesin cozum

Canim cok sevindim Maşallah Rabbim devamini nasip etsin inşallah.Persembe gideceğim bende inşallah gorurum bebisimi Allah in izniyle. Bende sat a gore 4+6 dayken 7mm di kalp atislarini da gorup duyalim insallah

Kızlar benim karnım şimdiden sert yatarken hele normal mi bu gaz olmuyor bende bir turlu o yuzden mi? Offff cnm sıkıldı

Cnm sabah ac karinla bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal koy ısıt ic... kesin cozum
Hep muz yerdim yemicem artık mahfoldum şimdi zeytinyağı içicem bide o bölgeye sürücem kayısı da yer yatarım çok garipmiş bu kabızlık

Dediğini sabah yapablrsem yaparım işe gidiyorum pek mutfağa giremiyorum ama sağlık için şart

:) süt ve bal karisimini normalde kimse agzma sokamazdi... hele ac karinla kesin kusardim...
Ama Cenabi Hak öle bir iciriyor ki :)
Hemen ustune bisiler yiyorum mide ne oldugunu anlamiyor bolece... kandiriyorum onu bulanmiyor
Birde ne yersen üstüne kimyon ek... yemekten sonra ne hazimsizlik ne de gaz sikismasi kalmiyor... hazim kolaylaşıyor cnm ... :)

Gel teslim ol ic su balli sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…