2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

gıcıklık olsun diye anlaşamıyorlardır :)

BEN ŞİMDİLİK ŞİRİNEVLER FATİH ÜNİVERSİTESİNE GİDİYORUM. TUBA HANIMA

Yok canım dogal yolla hamile kaldım sükürler olsun allahıma ...

mirac aç karnına sabah ilik ballı süt demissin faydasını soylermisin bende uygulayayım :))
Cnm hayırlı haberler bekliyoruz....

Hamilelikte kabizlik cekmemek icin balli süt cnm...
Hem bebisimize faydali....
Gerci bebis bizden gerekeni alıyor...
Bizim eksilen yapi taşlarını doldurmamiz lazim...
Ayrica annem hep soyler sagolsun "kizim hamileyken süt iç, dislerini kaybetme " diye...

Kizlar sabah namazindan beri asiri bir bulantim var ya bittim kusmaktan doktor onumuzdeki pazartesiye gun verdi bu ne olacak boyle benim gibi olanlar var miii??? Biyandan korkuyorum bi yandan sabret diyorum aklim cok karisti....

Oh masaallah size :)
Bende ptesi izledim ve duydum pit pitlari... hüngür hüngür aglamaya basladim bikac saat kendime gelemedim... ultrason resmi o günden beri elimizde Öpücükler kondurip duruyoruz
Cenabi Hak hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin cnm hepimize amin
Hadi hayırlısı cnm ... bekliyoruz guzel haberlerini :)

Canim nedeni su olabilir. Ben mecburen bi keresinde baska bi doktora gitmistim bana elevit vermisti sonra bigun yine baska bi doktora gittim bisey sormaya o arada ilac kullaniyormusun die sordu bnde elevit kullaniyorum dedim bunu niye kullaniyosun daha erken bu ilacin icinde agir metaryeller var bebege zararli birak bu ilaci dedi bende o gunden sonra kullanmadim hatta daha sonra duydumki icinde domuz yagi varmis direk cope attim dahada kullanmiyorum. Yeni basladigim ve hep devam edecegim gidecegim doktorum bi ilac verdi adini unuttum ama folik asit icerikli bi hap onuda midem kotu olmadigi zamanlar icebiliyorum.

Kizlar sabah namazindan beri asiri bir bulantim var ya bittim kusmaktan doktor onumuzdeki pazartesiye gun verdi bu ne olacak boyle benim gibi olanlar var miii??? Biyandan korkuyorum bi yandan sabret diyorum aklim cok karisti....
benimde bu hafta çok bulantım var kusmuyorum ama bulanıyor sadece tuzlu kraker atıştırmak yatıştırıyor biraz

merhaba arkadaşlarr bugün anca uğrayabildim bi selam verip çıkacağım ama. çok şükür iyiyiz keyfimiz yerinde sabah sağlıkocağına gittim kaydımı yaptırdım yarın sabahta gidip kan tahlillerimi yaptıracağım öğleden sonrada detaylı ultrason randevum var doktorda inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız yarınıda

ben çalışıyorum bi izin alıp sağlık ocağına kayıt yaptıramadım bişey olurmu acaba

Selam arkadaşlar. Nasılsınız?

Bulantılarım arttı ve kusmaya da başladım.

Allahım yardım et diye yalvarmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

öpüyorum sizi annişler..
şimdi toplantıya giriyorum
saat 16,30 da da randevuyaaaa
güzel haberlerle gelirim inş.
çok heyecanlıyım nasıl biter bu toplantı bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…