- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.181
var canım aksam yatınca 2 tane alıyorum,kahve rengı lekelenmem olmustu o yuzden verdı doktorum.zama bır az sersem gıbı yapıyor bulantı falan verıyorBugun doktora gittim progestan verdi..Acaba bu ilaci kullanananiz var mi arkadaslar
İhmal etme canım.ben evde dinlenmedeyin 1 hafta. Kanamanın her türlüsü düşük riski tasirmis.canini sıkma lekelenmeymis ama dinlenme verir belki sanadaOFFF ya
peki gideyim bari. teşekkür ederim
Beni de ekler misiniz. 1. gebeliğim 17.06.2015 yaşım 25Arkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık ,tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın
Canim renkli yaziyi nasil yapiyorsun seceneklerden yapmayi denedim beceremedim
Oh ne güzel , darısı kalp atışlarına canıımBiz gittik doktora,keseyi gördük.Kese oluşmuş bi sorun görünmüyo , 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi. Henüz 5 haftalik.Kanaman falan olursa gel dedi.
aslında dinlenmeye çalışıyorum ama e tabi evde işler de oluyor, sonra çalışıyorum zaten. yaptığım işlerin çoğunu daha az hareketle yapmaya çalışıyorum ama olacağı varsa oluyor demek ki. bakalım ne diyecek? bir şey olmasın da her türlü tedaviye, kısıtlamaya uyarım.İhmal etme canım.ben evde dinlenmedeyin 1 hafta. Kanamanın her türlüsü düşük riski tasirmis.canini sıkma lekelenmeymis ama dinlenme verir belki sanada
Kızlar bir şey soracağım size , sağlık ocağından çağırdılar kayıt için... orda bir Monovit damla , birde decavit tablet verdi hemşire... faydası olduğunu ama kadın doğum doktorlarıyla bu konuda uzlaşamadıklarını söyledi... Benim kafam karıştı açıkcası , kullanmalı mıyız şimdi bu ilaçları ?
Benden kan almadılar , çünkü doktorum aldı... doktorum bir hafta sonra geldiğinde sonuçları değerlendirirz dedi , hiç bir şey vermedi... sağlık ocağı ise bunları verdi ve kadın doğum doktorlarıyla bir türlü anlaşamadıklarını söyledi... bana bu durum baya tuhaf geldi ?Saglik ocagina ben de gittim. Kan tahlilleri falan yaptilar. Hicbisey vermediler. Kan degerlerim iyi cikti. Ama bugun doktor kalp atisindan sonra bi kac tahlil daha yapalim ona gore ilac vereyim dedi. Saglik ocagi da doktordan sonra yine goruselim demisti.
Benden kan almadılar , çünkü doktorum aldı... doktorum bir hafta sonra geldiğinde sonuçları değerlendirirz dedi , hiç bir şey vermedi... sağlık ocağı ise bunları verdi ve kadın doğum doktorlarıyla bir türlü anlaşamadıklarını söyledi... bana bu durum baya tuhaf geldi ?
Elbette öyle yapacağım canım..sağ olasın :)Sen yine de doktoruna sor. Gerçi zararli bisey tabi ki vermezler ama doktorun belki farkli bi ilac verir onlarin yerine.
Elbette öyle yapacağım canım..sağ olasın :)
Yine de merak ettim burda var mı böyle bir durumla karşılaşan...
Vallahi canım benim karnım pek sert değil ama benim ikinci bebeğim olacak kısmetse.O yüzden sanırım karnım ilk doğumdan gitmediği için yumuşak ve yağlı:Canım benle sen aynı günlermz karnnda sertlik var mı..
Kızlar bir şey soracağım size , sağlık ocağından çağırdılar kayıt için... orda bir Monovit damla , birde decavit tablet verdi hemşire... faydası olduğunu ama kadın doğum doktorlarıyla bu konuda uzlaşamadıklarını söyledi... Benim kafam karıştı açıkcası , kullanmalı mıyız şimdi bu ilaçları ?
Oh süper habeeer , hadi gözünüz aydıın , muthiş bir duygu o kalp atışlarını görmek...
Hemşire verdi ama ordaki doktorun kontrolünde benim kafamı karıştıran kadın doğumcular bu vitamin mi ilaç mi neyse işte vermiyorlarmış , sağlık ocağı bir türlü anlaşamıyormuş kadın doğumcularla bu konuda... bana baya garip geldi.. ilacı kullanmam şu an doktoruma sormadan... ama neden böyle bir anlaşmazlık olsun ki ? çok garip...valla şekerim benim sağlık ocağındaki hemşirem ilaç vermiyor
sadece doktorun vitamin verdi mi, şunu yeme buna dikkat et, şöyle yürü diyor,
tavsiyeleri oluyor bence doktorun dediği daha doğrudur gibi geliyor!
hemşiren kontrol kayıt işleriyle ilgilenmeli.. kafanı karıştırma derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?