2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Beni de ekler misiniz. 1. gebeliğim 17.06.2015 yaşım 25

Günaydin hanimlar

Canim renkli yaziyi nasil yapiyorsun seceneklerden yapmayi denedim beceremedim

Cevaplamaya girdiginde yukarda B I U A gibi seyler var ya, B kalinlastirmasi için, çizgili A da renk seçimini yapmak için..
Her seferinde seçiyorum el aliskanligi oldu boyle kalabalik topiklerde yazimi gorebilmem icin

Kızlar bir şey soracağım size , sağlık ocağından çağırdılar kayıt için... orda bir Monovit damla , birde decavit tablet verdi hemşire... faydası olduğunu ama kadın doğum doktorlarıyla bu konuda uzlaşamadıklarını söyledi... Benim kafam karıştı açıkcası , kullanmalı mıyız şimdi bu ilaçları ?

İhmal etme canım.ben evde dinlenmedeyin 1 hafta. Kanamanın her türlüsü düşük riski tasirmis.canini sıkma lekelenmeymis ama dinlenme verir belki sanada
aslında dinlenmeye çalışıyorum ama e tabi evde işler de oluyor, sonra çalışıyorum zaten. yaptığım işlerin çoğunu daha az hareketle yapmaya çalışıyorum ama olacağı varsa oluyor demek ki. bakalım ne diyecek? bir şey olmasın da her türlü tedaviye, kısıtlamaya uyarım.

Saglik ocagina ben de gittim. Kan tahlilleri falan yaptilar. Hicbisey vermediler. Kan degerlerim iyi cikti. Ama bugun doktor kalp atisindan sonra bi kac tahlil daha yapalim ona gore ilac vereyim dedi. Saglik ocagi da doktordan sonra yine goruselim demisti.

Benden kan almadılar , çünkü doktorum aldı... doktorum bir hafta sonra geldiğinde sonuçları değerlendirirz dedi , hiç bir şey vermedi... sağlık ocağı ise bunları verdi ve kadın doğum doktorlarıyla bir türlü anlaşamadıklarını söyledi... bana bu durum baya tuhaf geldi ?

Sen yine de doktoruna sor. Gerçi zararli bisey tabi ki vermezler ama doktorun belki farkli bi ilac verir onlarin yerine.

benim bu hafta çok miğdem bulanmaya başladı birde sol küreğimde 2-3 gündür çok ağrı var bulantı normalde bu ağrı normalmi acaba

Canım benle sen aynı günlermz karnnda sertlik var mı..
Vallahi canım benim karnım pek sert değil ama benim ikinci bebeğim olacak kısmetse.O yüzden sanırım karnım ilk doğumdan gitmediği için yumuşak ve yağlı:Sanırım senin ilk bebeğin olacak.O yüzden karnın şişse ve sertse normaldir.İlk gebelik çünkü.Tüp bebekle mi hamile kaldın?

valla şekerim benim sağlık ocağındaki hemşirem ilaç vermiyor
sadece doktorun vitamin verdi mi, şunu yeme buna dikkat et, şöyle yürü diyor,
tavsiyeleri oluyor bence doktorun dediği daha doğrudur gibi geliyor!
hemşiren kontrol kayıt işleriyle ilgilenmeli.. kafanı karıştırma derim ben..

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi

Hatimde bende varım diyenler mesajımı LÜTFEN BEĞENSİN ... Ben ona göre bir değerlendirme yapıp size ileteceğim ...
Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , C coznur ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34

Hemşire verdi ama ordaki doktorun kontrolünde benim kafamı karıştıran kadın doğumcular bu vitamin mi ilaç mi neyse işte vermiyorlarmış , sağlık ocağı bir türlü anlaşamıyormuş kadın doğumcularla bu konuda... bana baya garip geldi.. ilacı kullanmam şu an doktoruma sormadan... ama neden böyle bir anlaşmazlık olsun ki ? çok garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…