- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.961
bazen öyle oluyor bazen böyle aslında değişim evrelerinde tedirginliğim oluyor birde yanlızım ailem falan uzaktalar ondan biraz da galiba ama bu sürecin bir zaman sonra biteceğini o yüzden mümkün olduğunca keyfini çıkarmam gerektiğini sık sık hatırlatıyorum kendime duygusallık had safhada oluyor bazenbende hiç tedirginlik yok yaa sankı daha once cooookkk dogurmus gıbıyım
inş düşürmezsin canım yaaa anlayabılıyorum pskolejnı aynı seyı bende yasadıgım içincnm mkanların kısıtlı şırnak yaşıyorummnolursun dua et bı umut belkı yukselır degerim
bende yalnzım aılelerle gorusmuyoruzz sıkma canını herseyın ustesınden gelırsın hamılelıgın tadını çıkarttbazen öyle oluyor bazen böyle aslında değişim evrelerinde tedirginliğim oluyor birde yanlızım ailem falan uzaktalar ondan biraz da galiba ama bu sürecin bir zaman sonra biteceğini o yüzden mümkün olduğunca keyfini çıkarmam gerektiğini sık sık hatırlatıyorum kendime duygusallık had safhada oluyor bazen
kanamam az dıye ewe gönderdı napacam bılmıom..inş düşürmezsin canım yaaa anlayabılıyorum pskolejnı aynı seyı bende yasadıgım için
Evet haklısın canım :) nere de ikamet ediyorsun mahsuru yoksa eğerbende yalnzım aılelerle gorusmuyoruzz sıkma canını herseyın ustesınden gelırsın hamılelıgın tadını çıkartt
kan degerım düştü yarı yarıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden düşük yapıorsun ne oldu sebep neee gecmıs olsunnnnn
Kac haftaliksin canimkanama geldi iki gün sonra kahverengı leke..bu sabah kanama kesıldı kahve rengı leke oldu ama doktor düşürüyorsun yapacak bıse yok dedi..hiç umut yok mu kızlar ya(
Çok ciciler yaa güle güle kullanın canım,bebisin sağlıklı günlerde giysin inşallah.Eki Görüntüle 1435630 Butik bebeden aldiklarim
Çok geçmiş olsun,dua edeceğiz hepimiz sana.Neden eve gönderdi doktor anlamadım,keşke hastane de takipte kalsaydın.Hemen ümitsizliğe kapılmış zaten doktorun,bak çilekli turta da yaşamış aynı şeyi ama Allah a şükür atlatmış.Moralini bozma,dua et.Allah en doğrusunu bilir canım.kan degerım düştü yarı yarıya
Benim de 25. haftada yapılacak canımselam olsun hepınıze yeni keşfettim burayı nasip olursa haziran 29 benimde muhtemel doğum tarihim
sizler bir kaç hafta ilerden gidiyorsunuz bu da bana tecrübe oluyır ilk hamileliğim heyecen ve tecrübesizlik var burayı takibe başlayacağım şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde dr detaylı ultrason için geç kalmışsın dedi az önce okudugum bir mesajda hamişlerden burcu0303 ultrason resmi paylaşmış hamilelik haftası 27 görünüyor ben hala yaptırabilirmiyim
hepinize sağlıklı günler
görünürde yok gibi ama belki görememişsizdir..sen yine de doktorunla konuş..Çok tesekkur ederim.
Uyuzoldum sakin karstrmis kaynatmis olmasınlar!!!
canım ayaklarının altına yastık koy biraz yükselt ve bol bol su ic bnde 3 aylıkken kanama geçirdim dr.un verdiği ilaçlar dışında tavsiyeleri bunlardı bol bol yat istirahat et ayakta kalma Allah yardımcın olsun dualarım senınle..kan degerım düştü yarı yarıya
benim testim de aynı şekildeydi cnm..sonuçlarım aynı gün çıkmıştı yalnız..Günaydınlar :)
şeker yükleme testi kaç günde çıkar acaba? çarşamba günü kan verdim hala çıkmamış
Birde açken almadılar. sadece 50lik şekerli suyu içtikten 1 saat sonra aldılar testin şeklimi değişti ne
cnm idrar tahlilinde bakteri olmaması ile senin akıntının bir ilgisi yok..farklı bölgelerdeki bakteriler..eğer peynir kesiği gibi geliyorsa muhtemelen vajinada bakteri var..kullanırsan iyi olur..benimde daha önce yoğun kaşıntılı akıntım olmuştu..iki fitil kullandım geçti hemen..zararı olsa bu kadar rahat vermez doktor..Merhabalar kızlar herkesin hamileliği hayırlı olsun. Benim sizlere bir sorum olacak.bende devamlı sari ve arâda peynir kesiği gibi akıntı geliyordu birde biraz usutsem belim çok agriyor.Dr kontrolü da mixovul fitil ve azosilin tablet verdi.ama ben iki gündür korktuğum için başlayamadım.bebeklere bir zarari olurmu acaba.kullanan ve fayda görenler varmı aranizda.açıkçası idrar tahsiline gore çok bi bakteri yokmuş,Dr bu azosilini vermeye biraz da ben zorladim gibi birşey oldu
hiç söküp takmana gerek yok canım arkada dediğin kısımda bi yer var ona bastırınca yatıyor tekrar bastırınca kapanıyor tentenin altında beşiğin tam arkasında kalıyor :))Sağol canım beyaz vidalı gibi bir yer var ondan bahsediyorsun galiba. Yoksa bu işin sonu kocamla mahkeme de bitecek sinir olduk birbirimize. Ben yapamıyorsun diyorum o bozuk diyor 3 kere söküp taktık :)))
ama yükselme ıhtımalı war mı kı kızlarÇok geçmiş olsun,dua edeceğiz hepimiz sana.Neden eve gönderdi doktor anlamadım,keşke hastane de takipte kalsaydın.Hemen ümitsizliğe kapılmış zaten doktorun,bak çilekli turta da yaşamış aynı şeyi ama Allah a şükür atlatmış.Moralini bozma,dua et.Allah en doğrusunu bilir canım.
oy oyyy yeriz onu..maşallah annesi...çok da güzel büyümüş..allahım hepimizin evladını korusun, sağ salim sevgiyle kucağımıza aldırsın inş..Eki Görüntüle 1435543 Maşallah deyin nolur teyzeleri dun gittik gördük detayluya 30 lira verdik pamuk kizim 920 gr olmuş 35.5 cm olmuş maşallah yavruma allahim herkese nasip et Rabbim çok duygulyyum anlatamam
evet şekercim...bugün 10a kadar uyuduk oğlumla..ne kadar iyi geldi valla..uyandım karnımın üstüne hafif yatıp sıkıştırdım oğlumu, başladı hemen tekmelemeye..şimdiden başladık biz oyunlara..doğunca ne güzel yatak keyfi yapıp, oyunlar oynıcaz..şimdiden içim kıpır kıpır... :)Günaydın annişler ne güzel hafta sonu geldi,çalışan annelerimiz dinlenir biraz.Sağlıklı bir gün olsun hepimize inşallah
sınır 140 diye biliyorum cnm..biraz yüksek..çok değil..güzel bir diyetle yerine oturtursun hiç sıkma canını...Kızlar açlık kan şekerim 80 ama yükleme yapıldıktn sonra 169 çıktı çokmu yüksek
cnm çok geçmiş olsun..iinş doktorunun dediği çıkmaz...dualarımız seninle..rabbim yardımcın olsun..kızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
ayyyy bayıldım bayıldım...çok şekerler...çok beğeniyorum bu hayvan figürlü tulumları..hemen ben de alıcam..güle güle giysin kuzucuk..Eki Görüntüle 1435630 Butik bebeden aldiklarim
ama yükselme ıhtımalı war mı kı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?