- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.981
canım çok geçmiş olsun öncelikle kaç haftalıksın eğer küçükse benimde 12 ve sanırım 14. haftamda 2 kez kanamam oldu ilkinde hastanede yattım serum ve iğne tadavisi yapıldı ve progestan baslandı bi kaç ay kullandım nasıl hemen öyle düşürüyosun yapacak bişey yok deyip eve gönderebiliyor ki Allah bilir onu hakkında hayırlısı olsun bol bol dinlen mümkünse tuvalet dışında kalkma ayaklarını yüksekte tut bol su iç bana o dönem 3 lt serum takılmıstı umarım bebeğine bişey olmaz canım seni çok iyi anlıyorum dikkat et kendinekanama geldi iki gün sonra kahverengı leke..bu sabah kanama kesıldı kahve rengı leke oldu ama doktor düşürüyorsun yapacak bıse yok dedi..hiç umut yok mu kızlar ya(
tesekkür ederim canım fiyatları da çok uygundu bunlarınoy oyyy yeriz onu..maşallah annesi...çok da güzel büyümüş..allahım hepimizin evladını korusun, sağ salim sevgiyle kucağımıza aldırsın inş..
evet şekercim...bugün 10a kadar uyuduk oğlumla..ne kadar iyi geldi valla..uyandım karnımın üstüne hafif yatıp sıkıştırdım oğlumu, başladı hemen tekmelemeye..şimdiden başladık biz oyunlara..doğunca ne güzel yatak keyfi yapıp, oyunlar oynıcaz..şimdiden içim kıpır kıpır... :)
sınır 140 diye biliyorum cnm..biraz yüksek..çok değil..güzel bir diyetle yerine oturtursun hiç sıkma canını...
cnm çok geçmiş olsun..iinş doktorunun dediği çıkmaz...dualarımız seninle..rabbim yardımcın olsun..
ayyyy bayıldım bayıldım...çok şekerler...çok beğeniyorum bu hayvan figürlü tulumları..hemen ben de alıcam..güle güle giysin kuzucuk..
bılmıorm ya ımkanlar kısıtlı doktorları da anlıorm napım kaderımde bu da varmışşşşcanım çok geçmiş olsun öncelikle kaç haftalıksın eğer küçükse benimde 12 ve sanırım 14. haftamda 2 kez kanamam oldu ilkinde hastanede yattım serum ve iğne tadavisi yapıldı ve progestan baslandı bi kaç ay kullandım nasıl hemen öyle düşürüyosun yapacak bişey yok deyip eve gönderebiliyor ki Allah bilir onu hakkında hayırlısı olsun bol bol dinlen mümkünse tuvalet dışında kalkma ayaklarını yüksekte tut bol su iç bana o dönem 3 lt serum takılmıstı umarım bebeğine bişey olmaz canım seni çok iyi anlıyorum dikkat et kendine
butik bebeden hangi markadan aldın ben de sipariş vereyim cnm..çok şekerler...tesekkür ederim canım fiyatları da çok uygundu bunların
evet canım aynen öyle sen ayrıntılıya mı normal kontrole mi gitmiştin?birde hiç ölçüm yapmadı mı baş çevresi bacak uzunluğu falan bakması lazımdı yada plasentanın yerleşimi rahim ağzı ölçüsü bunları söylemedi mi?Kizlar dun dr.daydim siyah beyaz ekranda" bu bobregi bu bagirsagi bu midesi bu kalbi bu kolu bacagi dedi hepsi normal dedi 5 dk da bitti kontrol hic bisey anlamadim simdi bu dr.organlara bakmis mi oldu?
Sendemi mixovul kullandım canım.o kadar da su iciyorum ,çamaşırlarımı utuluyorum.anlamadım ki neden oluyor.simdi geçtikten sonra nasıl tekrar yenilemedi neler yaptın yenilemesi diye çam m.çok teşekkürler bu arada ,içimi rahatlatiyorsunuzcnm idrar tahlilinde bakteri olmaması ile senin akıntının bir ilgisi yok..farklı bölgelerdeki bakteriler..eğer peynir kesiği gibi geliyorsa muhtemelen vajinada bakteri var..kullanırsan iyi olur..benimde daha önce yoğun kaşıntılı akıntım olmuştu..iki fitil kullandım geçti hemen..zararı olsa bu kadar rahat vermez doktor..
oyyy oy hadi bakalım maşallah kuzucuğa..hasret de gidermişiz...sonuçlar da güzel çıktı mı tamamdır...merhaba kızlar bizde kontrolden geldik idrar tahlili kan tahlili ve şeker yüklemesi yapıldı bildiğiniz şekerli su içtim ama bi sıkıntı yaşamadım çok şükür saat 11 e kadar aç kaldım malesef daha sonuçlar da çıkmadı 2 gün sonra çıkacakmışsonrada ultrasona girdim maşallah büyümüş benim güzel kızım 520 gram olmuşuz en son 1 ay önce 190 gramdı benimkinin eli ayağı hepsi yüzüne gelmişti yavrumun sonra bi arada sağ başparmağını emiyordu sen bugün bana kahvaltı vermedin bende başımın çaresine bakarım der gibiydi rahim ağzı ölçüm 3,70cm gibi bişi dedi erken doğum riski vs yok dedi plasenta da arkadaymış rahim ağzında değilmiş çok şükür kalbindede delik yokmuş sağlıklı bi bebek dedi çok mutlu oldum umarım diğer tahliller de normal çıkar
gyno lomexin vermişti bana..bir gün arayla kullandım..normalde 1 hafta arayla kullanılıyor..geçti hemen..tuvaletlerden kapabiliyoruz canım yada dikkat de edilse eşlerden olabilir..hassas dönem olunca..A
Sendemi mixovul kullandım canım.o kadar da su iciyorum ,çamaşırlarımı utuluyorum.anlamadım ki neden oluyor.simdi geçtikten sonra nasıl tekrar yenilemedi neler yaptın yenilemesi diye çam m.çok teşekkürler bu arada ,içimi rahatlatiyorsunuz
KIZLAR BISE DICEM KAN DEGERIM YARI YARI YA DÜŞTÜ GALIBA DÜŞÜK YAPCM.ama şu anda kanama kesıldı haala umut yokmuuuuugyno lomexin vermişti bana..bir gün arayla kullandım..normalde 1 hafta arayla kullanılıyor..geçti hemen..tuvaletlerden kapabiliyoruz canım yada dikkat de edilse eşlerden olabilir..hassas dönem olunca..
Çok sağol canım,yoksa biz bugün arayıp pazartesi iade edecektik,arkamız dan ne fena gülerdi adamlar :))hiç söküp takmana gerek yok canım arkada dediğin kısımda bi yer var ona bastırınca yatıyor tekrar bastırınca kapanıyor tentenin altında beşiğin tam arkasında kalıyor :))
Ölcum yaptini ben gordum ekrani durdurup durdurum isaretledi sonra boy kilo haftayla uyumlu dedi organlar normal dedi bitti. Normal rutin aylik kontroldu cnm. Plesentadan bahsetmedi suyu iyi dedi. Yani bi anormallik olsa soylermiydi? Yoksa benim illa sunada bak bunada bak demem gerekiyormu.evet canım aynen öyle sen ayrıntılıya mı normal kontrole mi gitmiştin?birde hiç ölçüm yapmadı mı baş çevresi bacak uzunluğu falan bakması lazımdı yada plasentanın yerleşimi rahim ağzı ölçüsü bunları söylemedi mi?
WC olabilir.benim ikiz olduğu için riskli o yüzden esimle münasebet yasak canim,o ihtimali saymiyorumda,bakalım artik bu gece fitili kullanacam ,ALLAH aemanetler inşallah bi zarari dokunmaz.gyno lomexin vermişti bana..bir gün arayla kullandım..normalde 1 hafta arayla kullanılıyor..geçti hemen..tuvaletlerden kapabiliyoruz canım yada dikkat de edilse eşlerden olabilir..hassas dönem olunca..
Ohh maşallah size,inşallah sonuçlar da güzel çıkar.Sizde artık keyfinize bakar,hamileliğin tadını çıkarırsınız..merhaba kızlar bizde kontrolden geldik idrar tahlili kan tahlili ve şeker yüklemesi yapıldı bildiğiniz şekerli su içtim ama bi sıkıntı yaşamadım çok şükür saat 11 e kadar aç kaldım malesef daha sonuçlar da çıkmadı 2 gün sonra çıkacakmışsonrada ultrasona girdim maşallah büyümüş benim güzel kızım 520 gram olmuşuz en son 1 ay önce 190 gramdı benimkinin eli ayağı hepsi yüzüne gelmişti yavrumun sonra bi arada sağ başparmağını emiyordu sen bugün bana kahvaltı vermedin bende başımın çaresine bakarım der gibiydi rahim ağzı ölçüm 3,70cm gibi bişi dedi erken doğum riski vs yok dedi plasenta da arkadaymış rahim ağzında değilmiş çok şükür kalbindede delik yokmuş sağlıklı bi bebek dedi çok mutlu oldum umarım diğer tahliller de normal çıkar
evet canım sorma 1 ay geçmiyor da o muayene o kadar çabuk geçiyor ki bişey anlamıyorum sabahtan akşama kadar baksam keşkeoyyy oy hadi bakalım maşallah kuzucuğa..hasret de gidermişiz...sonuçlar da güzel çıktı mı tamamdır...
istanbull :))Evet haklısın canım :) nere de ikamet ediyorsun mahsuru yoksa eğer
Banada gelmisti 1 ay once 1 tane bez yikar yikar kullaniriz artik
Hee valla...Banada gelmisti 1 ay once 1 tane bez yikar yikar kullaniriz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?