Dün biz de baktık canım.
Chicconun bi park yatağı vardı baya iyi bişeye benziyor özelikleri falan pek anlamam ama.500 liraydi. Ben hiç beğenmiyorum aslında ama eşim ısrarlı park yatakta
bakalım ne yapıcaz
cnm park yatak ben de hiç sevmiyordum ve istemiyordum..her yere taşıyabilme özelliği, kullanıcıların memnuniyeti ve ayşe önerin tavsiyesiyle baby2 go nun park yatağını aldım..hem de pamuklu kumaş, paraşüt kumaşları bana çok uyduruk geliyordu..tavsiye ederim...
Ahahaaa keyfe bak
hey gidi gunler küçüklugum geldi aklıma odun sobasinin önünde legenin içinde banyo sırasına girerdik ablamla
çok özledim ben de kütür kütür yanan sobanın yanında banyo yapmayı..keşke çocuğuma da yaptırma şansım olsa..bir kerelik çocukluğuma döndürseler, herşeyi azcık yaşayıp yine dönsem..napıcam ben bu çocukluk özlemini
((
Kızlar dün ikeada ufak küvet gördüm ben onu alıcam. Aynen diğer küvetler banada çok büyük görünmüştü, bunu görünce çok sevdim.
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...e-beslenme/40248443/lattsam-bebek-kuveti.aspx
ben de yerinde baktım cnm ..biraz küçük geldi..çocuk sğmazsa sonra diye düşündüm..bebek banyosuna da bayıldım ikea nın..kocaman dikdörtgen..çocuğu iyice sarıp sarmalayabilirsin...
Ben yillardir beyaz sabunla yaparim bunu. Kokusuna bayildigim icin esans koymam. Yer silerim, makinada beyazlari yikarim. Herdaim sivi sabunum olur. Ama 1 kaliptan 5litreye yakin cikiyor yoksa cok koyulasiyor.
Daha once hic yapmadiysan yarim kalipla basla derim. Su oranini ayarlamak acisindan
ben hiç sıvı sabun kullanmam..her zaman kalıp sabun.ellerime de vücuduma da...kabuklu yiyeceğim meyvelerimi zeytinyağlı sabunla yıkarım mis gibi..ama temizlik için felan senin tarifini alabilrim suveyde cim..