2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benim çok saol aynen psikoloji kısmı en çok beni zorlayan zaten. Az kaldı artik
gözün aydınvolsun hadi bakalım...Aydın sözünü bile duymak istemiyorsundur sanırım :) izmire gelince haberleşelim...

Bizim kiz bu gece annesini uyutmamaya yemin etti
Ama olsun yarin uyuruz bol bol raporumun bitmesine 2 gun daha var yatariz sabah kizimin cani sagolsun
Masallah suan cok hareketli butun gun bi iki kipirdandi uyudu kipirdandi uyudu endiselenmistim bende bisey mi oldu diye

Günaydın kızlar, bizde erkenciyiz uyanalı epey oldu.Babamızı ise yolladık,yatakta tv izliyoruz ogluşlarımla.

Canım bana da bîr cüz verirmisin?

günaydın kızlar bazıları keyif yapsın bazılarıda hasta hasta işe gelsin gelsin artık şu 32. hafta hayırlısıyla tabi:) yatın kılzar bol bol yakında bizlerde katılıcaz aranıza benim yaramaz dün sabahtan beri balık gibi ya oynayıp duruyo hala 1 haftadır annesi hasta yatınca o da kendine ana gelebildi yavrum aman dikkat edin ben gribe yakalandım 38 derece ateşelrde yattım ilaçta içmedim 1 haftada düzelemedim bile tam sıkı sıkı giyinin

kızlar bi de bişey sorucam sanki bi krem vardı bebek doğmadan sürülmeye başlanıyordu göğüs ucu yara olmasın diye adını bilen var mı gerçi benim göğüslere bakınca hiç süt olcakmış gibi durmuyo umudum hamilelikti belki büyür diye yine olmadı yine olmadı

Canim lansinoh un gogus ucu kremi var ama doguma yakin kullaniliyor. Dogumu tetikliyebiliyormus. Gogusu uyariyor cunku

Canim ben kizimda aventin biberonlarini kullandim cam da degil plastik dr değil neyden yapildigini tam hatirlamiyorum balmumuydu sanirim yanlis olmasin emin olunca tekrar yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…