2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydinn en guzelll haziran anneleri ve minik bebisleri.
Biz uyandik kahvaltimizi bile yaptik.
Hava kapali burda yagmur yagdi yagacak yani tam uyku havasi ...
günaydın canımm burası da yağmurlu ve sisli ama kahvaltımızı yaptık ve kızım karnımda sabah sporu yapıyo o yüzden mutluyus

doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamalısın canım. lansiloh mu neydi adı.

çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun

kizlar yarim saattir ara ara kasiklarimdan rahme dogru diken batar gibi 3-5 saniyelik aci oluyor geciyor.panikledim yine ben hemen.fikri olan var mi?
Canim bende de dun ve onceki haftalarda bi kere oldu doktorun biri erken dogum yapacaksin dedigi icin korktum bgn doktora gidecem sana da yazarim

Canim bende de dun ve onceki haftalarda bi kere oldu doktorun biri erken dogum yapacaksin dedigi icin korktum bgn doktora gidecem sana da yazarim

geçen akşam banada oldu uzandım nasıl bi batmayla kendimi yere attıysam eşimde panik yaptı doktorum rahim doğuma hazırlık yapıyor diyor bilmiyorum bu işaretler hayırdır inş.

Günaydın kızlar nasılsınız ben ilk kez güzelce uyudum çok mutluyum. :) gece terleyerek uyanan benden başka yok mu?

Günaydın kızlar göğsümden sıvı geliyo sizinde oluyomu süt değil su gibi anlamadım

Kızlar selam
Hastanede kontrole geldik...
Bebisim topisim tosbogam masaallah iyitosun pasa ortalama 8 gun onde yine
3 hafta sonra mr cekilecekmis birde erken dogum riskine karsi bebisin cigerleri gelissin diye igneye baslicakmisiz
Bi bardak sekeri lupladim 2 saat bekliyorum simdi
Aciiiiiim
Ayrıntılı icin rica ettim drum sagolsun usgde birine yonlendirdi
Kapidaki hemsire yok zamanin gecti desede girdik rica ettik
Zorlarim sinirlariii
Yarina gun tamamdir hehehh
Dua edin kizlar

geçen akşam banada oldu uzandım nasıl bi batmayla kendimi yere attıysam eşimde panik yaptı doktorum rahim doğuma hazırlık yapıyor diyor bilmiyorum bu işaretler hayırdır inş.

Canım sen Cenk beye gidiyorsun değil mi halen. Ben değiştirmek istiyordum ama eşim tüm bilgilerim onda diye bir kez daha gidelim dedi. O kadar canımı sıktı ki tüm muane boyunca aldığım kilodan bahsetti yok kendisi 15km koşuyormuş falan. Çok canımı sıktı benim de ağrılarım ve sancılarım var hatta sağlık ocağı test yaptığında demirim düşük kolestrolüm yüksek çıkmıştı bunları bile söyleyemedim her şeyi unutturdu bana. Gitmiycem ona bir daha doğum evinden elİf hanıma sıra aldım çok yoğun bir doktor 11 martta randevumuz deniycem bir.

Erken doğum riskin mi var canım?

Günaydın kızlar nasılsınız ben ilk kez güzelce uyudum çok mutluyum. :) gece terleyerek uyanan benden başka yok mu?

günaydın canım, geceleri en az iki kez üzerimi değişiyorum , su içinde kalıyorum :/
içtiğim bütün suları ter olarak atıyormuyum ne anlamadım

aynı durum benım oğlanda da var cnm ne tarafa donsen oraya ayaklarını vuruyor: ) yapcak bişi yok ben de uyuyana kadar dört dönüyorum ama uyuyonca hıssetmiyorum artık ne yaptıgını sıpanın :)

günaydın canım, geceleri en az iki kez üzerimi değişiyorum , su içinde kalıyorum :/
içtiğim bütün suları ter olarak atıyormuyum ne anlamadım

Yanlış pozisyondaysak ya da bebek rahatsız oluyorsa vücut adrenalin salgılatarak terletiyormuş uyansırıyormuş bizi bu durum canım valla bizim gece petekler yanmıyor ben de çok üşümüş oluyorum terleyince hiç kalkıp değiştirmiyorum üstümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…