2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynı durum benım oğlanda da var cnm ne tarafa donsen oraya ayaklarını vuruyor: ) yapcak bişi yok ben de uyuyana kadar dört dönüyorum ama uyuyonca hıssetmiyorum artık ne yaptıgını sıpanın :)
benim oğlum bütün gece mis gibi uyuyordu annesiyle mışıl mışıl..sabah birlikte uyanıyorduk..ben burdaki yorumları okudukça o da heveslendi sanırsam bütün gece uyutmadı annesini...ne solumda uyuyabildim ne sağımda ne de ortada...sabah uykusuz uykusuz işe geldik..oğluş uyuyor şimdi mışıl mışıl keyfi yerinde, anne uykusuzlukla çalışmaya çalışıyor :))

gözün aydınvolsun hadi bakalım...Aydın sözünü bile duymak istemiyorsundur sanırım :) izmire gelince haberleşelim...

Rendeledigimiz yarim kalip beyaz sabunu suyla karistiriyoruz. Cok yogun oldugu icin surekli sulandirmak gerekiyor. Artik katilasmayip jel kivamini sabitlediginde temizlik icin hazirdir. Sabun tozu yerine sabun jel:) ben bunu camasir hali koltuk silimi genel temizlik bildigin herseye kullaniyorum. Camasir makinasini 2 kere durulatiyorum makinamda da hic bir sorun cikmadi simdiye kadar.
birde bir personel tavsiyesi ile ayda 2 ayda bir 2.5litre sirke ile 90 derecede makinayi bos calistiriyorum. Makinayi temizledigini kireci soktugunu soylemisti

vucut icin kullanacagin miktarina gliserin ekleyip ufak bir pisirme islemiyle harmanladik mi el vucut jelide kullanima hazirr.

Yalniz rendelerken burna toz kaciyor mumkunse balkonda rendele daha az hapsirik olsun

Bu haftalarda herkes öyle canım hamile yastığına gerek duymuyordum ama almam şart oldu benim de.

Canım taylanda gidecek olan sen miydin karıştırıyor muyum?

bazen öyle oluyor cnmm uyku duzenlerı daha oluşmadı ama bundan sonra oluşacak sanırım bi yerde okumustum hayırlısı :)

Dun gece hic yoksa 7 cesit ruya gormusumdur. Genelde iyiydi ama en net hatirladigim..
birinin cocugu kaciriliyordu ay ne kostum peslerinden ne bagirdim yakalasinlar diye. Bir uyandim bacaklarim et kesmis. Artik nasil kastiysam kendimi

Ahh caniimm ben malesef ilk gebeligimde baya bir catladim karnimda catlayacak yer kalmadı desem yeridir

Yaa bir şey kullanmadın mı yoksa işe mi yaramadı düsenli kullandın mı peki? Ben de çatlamaya çok müsaitim ergenlikten kalan bacaklarım belimde çatlaklarım var zaten daha da olsun istemiyorum

4 boyutlu olan canım. Renkli doopler aynı şey diye biliyordum ben ama.
bana da dr bır ay sonra doppler için gel dedi de riskli bir durumun olduğu için mi sen girdin yoksa 4 boyutlyu bebişi görmek için mi. kaç dk sürdü nasıl geçti canım..girip girmemkte kararsızım extradan ücret istedi çünkü benden.

evet canım hala devam ediyorum en son geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı o da iyi çıktı bendede pek sıkıntı görmediği için bişey demiyor ama muayene sırasında çok şey konuştuğu için ben soracaklarımı unutuyorum eşimle konuşmaya başıyolar ben kendimi unutup onları dinliyorum eşime diyorum farklı şeyler konuşma diye her seferide ama çenesi düşük yapcak bişi yok:) hala düşnüyorum bende geçen bi arkadaş kadın doğum hastanesinde doğum yaptı elif hanımı ve bi tane daha doktor önerdi ismini unuttum şimdi ama doğum anında doktor değilde ebe müdahale ediyormuş kadının ikinci doğumu o kadar rahattı ki zaten nasıl doğum yapılcağıı biliyor ben ilk olduğu için tedirginim açıkçası kalabalık bi hastane herkes bi taraftan bağıracak kurbanlık koyun gibi sıraya girip beklemek beni çok yıpratır bi de doktor iyi mi kötü mü doğum sırasında onun derdiyle uğraşamıcam bildiğim insan gelsin doğumuma ve hiç kimseyi görmeyeyim istiyorum benim bi eksiğim hala hastanedeki odaları görmedim doğum için süsleme vs. yapıyorlar mı ,doğum fiyatları nasıl hala konuşmadım buda referans hastanesi var ama doktorları pek iyi değil bi tanesi diğerlerine göre bi tık önde doğum fiyatları çok gereksiz gelirse bir de burasıyla konuşucam çünkü ben cenk beye değilde medline a ısınamadığımı farkettim

tşkler suveydecim...denerim en yakın zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…