- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.261
glukoza bakıyorsun canım normal görünüyor seninkiBurada?
benim oğlum bütün gece mis gibi uyuyordu annesiyle mışıl mışıl..sabah birlikte uyanıyorduk..ben burdaki yorumları okudukça o da heveslendi sanırsam bütün gece uyutmadı annesini...ne solumda uyuyabildim ne sağımda ne de ortada...sabah uykusuz uykusuz işe geldik..oğluş uyuyor şimdi mışıl mışıl keyfi yerinde, anne uykusuzlukla çalışmaya çalışıyor :))aynı durum benım oğlanda da var cnm ne tarafa donsen oraya ayaklarını vuruyor: ) yapcak bişi yok ben de uyuyana kadar dört dönüyorum ama uyuyonca hıssetmiyorum artık ne yaptıgını sıpanın :)
gözün aydınvolsun hadi bakalım...Aydın sözünü bile duymak istemiyorsundur sanırım :) izmire gelince haberleşelim...
benim oğlum bütün gece mis gibi uyuyordu annesiyle mışıl mışıl..sabah birlikte uyanıyorduk..ben burdaki yorumları okudukça o da heveslendi sanırsam bütün gece uyutmadı annesini...ne solumda uyuyabildim ne sağımda ne de ortada...sabah uykusuz uykusuz işe geldik..oğluş uyuyor şimdi mışıl mışıl keyfi yerinde, anne uykusuzlukla çalışmaya çalışıyor :))
Rendeledigimiz yarim kalip beyaz sabunu suyla karistiriyoruz. Cok yogun oldugu icin surekli sulandirmak gerekiyor. Artik katilasmayip jel kivamini sabitlediginde temizlik icin hazirdir. Sabun tozu yerine sabun jel:) vucut icin kullanacagin miktarina gliserin ekleyip ufak bir pisirme islemiyle harmanladik mi el vucut jelide kullanima hazirr.
Yalniz rendelerken burna toz kaciyor mumkunse balkonda rendele daha az hapsirik olsun
benim oğlum bütün gece mis gibi uyuyordu annesiyle mışıl mışıl..sabah birlikte uyanıyorduk..ben burdaki yorumları okudukça o da heveslendi sanırsam bütün gece uyutmadı annesini...ne solumda uyuyabildim ne sağımda ne de ortada...sabah uykusuz uykusuz işe geldik..oğluş uyuyor şimdi mışıl mışıl keyfi yerinde, anne uykusuzlukla çalışmaya çalışıyor :))
Ben varim sabah ter icinde uyaniyorum canim normal herhaldeGünaydın kızlar nasılsınız ben ilk kez güzelce uyudum çok mutluyum. :) gece terleyerek uyanan benden başka yok mu?
Ben varim sabah ter icinde uyaniyorum canim normal herhalde
Ahh caniimm ben malesef ilk gebeligimde baya bir catladim karnimda catlayacak yer kalmadı desem yeridirAslında iyi de oluyor bazen üşeniyorum ama mecbur hergün duş alıyoruz böylece vücut nemli kalıyor çatlamamak için vücut nemi çok önemli.
iyi vermişssin ben 200 lira verdimEki Görüntüle 1435543 Maşallah deyin nolur teyzeleri dun gittik gördük detayluya 30 lira verdik pamuk kizim 920 gr olmuş 35.5 cm olmuş maşallah yavruma allahim herkese nasip et Rabbim çok duygulyyum anlatamam
Canım taylanda gidecek olan sen miydin karıştırıyor muyum?
bende de var maalesef ikincide daha çok olacak biliyorum ama yapacak bir şey yok eşime de göstermiyorum zaten ben bile rahatsız oluyorken adamı rahatsız etmeyeyim:)Ahh caniimm ben malesef ilk gebeligimde baya bir catladim karnimda catlayacak yer kalmadı desem yeridir
evet o ben oluyorum
Ahh caniimm ben malesef ilk gebeligimde baya bir catladim karnimda catlayacak yer kalmadı desem yeridir
bana da dr bır ay sonra doppler için gel dedi de riskli bir durumun olduğu için mi sen girdin yoksa 4 boyutlyu bebişi görmek için mi. kaç dk sürdü nasıl geçti canım..girip girmemkte kararsızım extradan ücret istedi çünkü benden.4 boyutlu olan canım. Renkli doopler aynı şey diye biliyordum ben ama.
Canım sen Cenk beye gidiyorsun değil mi halen. Ben değiştirmek istiyordum ama eşim tüm bilgilerim onda diye bir kez daha gidelim dedi. O kadar canımı sıktı ki tüm muane boyunca aldığım kilodan bahsetti yok kendisi 15km koşuyormuş falan. Çok canımı sıktı benim de ağrılarım ve sancılarım var hatta sağlık ocağı test yaptığında demirim düşük kolestrolüm yüksek çıkmıştı bunları bile söyleyemedim her şeyi unutturdu bana. Gitmiycem ona bir daha doğum evinden elİf hanıma sıra aldım çok yoğun bir doktor 11 martta randevumuz deniycem bir.
Rendeledigimiz yarim kalip beyaz sabunu suyla karistiriyoruz. Cok yogun oldugu icin surekli sulandirmak gerekiyor. Artik katilasmayip jel kivamini sabitlediginde temizlik icin hazirdir. Sabun tozu yerine sabun jel:) ben bunu camasir hali koltuk silimi genel temizlik bildigin herseye kullaniyorum. Camasir makinasini 2 kere durulatiyorum makinamda da hic bir sorun cikmadi simdiye kadar.
birde bir personel tavsiyesi ile ayda 2 ayda bir 2.5litre sirke ile 90 derecede makinayi bos calistiriyorum. Makinayi temizledigini kireci soktugunu soylemisti
vucut icin kullanacagin miktarina gliserin ekleyip ufak bir pisirme islemiyle harmanladik mi el vucut jelide kullanima hazirr.
Yalniz rendelerken burna toz kaciyor mumkunse balkonda rendele daha az hapsirik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?