- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.281
ben eşim olmayınca onun yastığını kullandım sabah..o gelince evdeki ekstra yastıklardan birini koyarım..bir de onu almak istemiyorum..evde eşya çoğaldıkça boğuluyorum..Bu haftalarda herkes öyle canım hamile yastığına gerek duymuyordum ama almam şart oldu benim de.
Günaydın canım.bende çok terliyorum ve uyanıyorum bu yüzden üstelik hiçbişey yanmıyo ve incecik giyip yatıyorum.Günaydın kızlar nasılsınız ben ilk kez güzelce uyudum çok mutluyum. :) gece terleyerek uyanan benden başka yok mu?
Yanlış pozisyondaysak ya da bebek rahatsız oluyorsa vücut adrenalin salgılatarak terletiyormuş uyansırıyormuş bizi bu durum canım valla bizim gece petekler yanmıyor ben de çok üşümüş oluyorum terleyince hiç kalkıp değiştirmiyorum üstümü
Selamlar
Şeker yüklemem vardı bugün, 50 mg.
180 cıktı sonuc. Dr.um yüksek dedi, carsamba 100mg.lık yapılacak, oda yüksek cıkarsa gebelik sekeri var deriz ve tedavimizi yapariz dedi.
Su zamana kadar aclik-tokluk degerlerim hep iyiydi o yüzden cıkmaz yüksek diyodum ama tam tersi oldu
Aglayıp durdum moralim cok bozuk, korktum cok. Zaten 2 düsúgüm var, bundada kan sulandırıcı igneyle ilerliyoruz falan, ne bileyim anlarsınız siz beni.
Bebegim iyi cok sükür, yaklasık 700 gram olmus masallah, iyi dimi?
ben eşim olmayınca onun yastığını kullandım sabah..o gelince evdeki ekstra yastıklardan birini koyarım..bir de onu almak istemiyorum..evde eşya çoğaldıkça boğuluyorum..
Valla canım iki sene kadar önce eşGittin mi beğendiniz mi ne yedin oralarda eşim de çok istİyor ama ben pek sevmiyorum oraları. Kredimiz bitince gidicez sanırım biz de.
Hayırlara çıksın inşallah canım,moralini bozma.Hepimiz aynı durumdayız bence.Ben çok fazla kabus görmüyorum ama aklım her an bebekte.Ya diyorum bi sağlık problemi olursa,ya diyorum Allah korusun bi engeli olursa.Allah'ım bebeklerimize sağlık,sıhhat versin.Ona emanetler..İnşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin müjdeleri verirsin bize,moralini yüksek tut.Bebişte üzülmesin sonra..günaydın herkese yeni kalktık bizde gece uykusu yok mağlum sabah 6 buçukta babamızı işe yolladık ve düşünüğn o saatte yattım ama moralim çok bozuk rüya gördüm aklıma işledi iyice rüyamda 2 tane erkek çocuğu birini kucağımaveriyolar ensesine bakıyorm ensesi şiş aman Allahım diyorum doğruymuş demek doktorların dediği diyorum sonra başka bi bebek daha veriyolar benimki olmuş oluyo bakıyorum onun enseside aynı aynı npacağımı bilmedim çok etkilendim yarın tekrar ayrıntılı ya girecem inşallah bişşe yoktur şuan psikolojim yerlerde
nasıl yani kaç haftalıksınkızlar düşük yapıyorum şu anda çok kötüyüm kan değerim 1200 den 550 ye düştü.....
Maşallah bebeğine canım,tosuncuk olmuş.Canını sıkma sen herkeste olabilir bu biliyorsun.Biraz sıkı diyet,yasaklı yiyeceklerden uzak durarak sağlıkla doğurursun bebeğini.Bizim inancımız önemli.Selamlar
Şeker yüklemem vardı bugün, 50 mg.
180 cıktı sonuc. Dr.um yüksek dedi, carsamba 100mg.lık yapılacak, oda yüksek cıkarsa gebelik sekeri var deriz ve tedavimizi yapariz dedi.
Su zamana kadar aclik-tokluk degerlerim hep iyiydi o yüzden cıkmaz yüksek diyodum ama tam tersi oldu
Aglayıp durdum moralim cok bozuk, korktum cok. Zaten 2 düsúgüm var, bundada kan sulandırıcı igneyle ilerliyoruz falan, ne bileyim anlarsınız siz beni.
Bebegim iyi cok sükür, yaklasık 700 gram olmus masallah, iyi dimi?
Valla canım iki sene önce eşim gitmişti,1 hafta aç kalıp gelmiş.Ama yinede çok beğenmişti,bir daha giderim kısmet olursa diyor..Gittin mi beğendiniz mi ne yedin oralarda eşim de çok istİyor ama ben pek sevmiyorum oraları. Kredimiz bitince gidicez sanırım biz de.
Valla canım iki sene kadar önce eş
Hayırlara çıksın inşallah canım,moralini bozma.Hepimiz aynı durumdayız bence.Ben çok fazla kabus görmüyorum ama aklım her an bebekte.Ya diyorum bi sağlık problemi olursa,ya diyorum Allah korusun bi engeli olursa.Allah'ım bebeklerimize sağlık,sıhhat versin.Ona emanetler..İnşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin müjdeleri verirsin bize,moralini yüksek tut.Bebişte üzülmesin sonra..
evet canım hala devam ediyorum en son geçen hafta şeker yüklemesi yapıldı o da iyi çıktı bendede pek sıkıntı görmediği için bişey demiyor ama muayene sırasında çok şey konuştuğu için ben soracaklarımı unutuyorum eşimle konuşmaya başıyolar ben kendimi unutup onları dinliyorum eşime diyorum farklı şeyler konuşma diye her seferide ama çenesi düşük yapcak bişi yok:) hala düşnüyorum bende geçen bi arkadaş kadın doğum hastanesinde doğum yaptı elif hanımı ve bi tane daha doktor önerdi ismini unuttum şimdi ama doğum anında doktor değilde ebe müdahale ediyormuş kadının ikinci doğumu o kadar rahattı ki zaten nasıl doğum yapılcağıı biliyor ben ilk olduğu için tedirginim açıkçası kalabalık bi hastane herkes bi taraftan bağıracak kurbanlık koyun gibi sıraya girip beklemek beni çok yıpratır bi de doktor iyi mi kötü mü doğum sırasında onun derdiyle uğraşamıcam bildiğim insan gelsin doğumuma ve hiç kimseyi görmeyeyim istiyorum benim bi eksiğim hala hastanedeki odaları görmedim doğum için süsleme vs. yapıyorlar mı ,doğum fiyatları nasıl hala konuşmadım buda referans hastanesi var ama doktorları pek iyi değil bi tanesi diğerlerine göre bi tık önde doğum fiyatları çok gereksiz gelirse bir de burasıyla konuşucam çünkü ben cenk beye değilde medline a ısınamadığımı farkettim
İyiyiz canim benimm:))Sanada günaydın canım.Nasılsın?
Günaydın canım.bende çok terliyorum ve uyanıyorum bu yüzden üstelik hiçbişey yanmıyo ve incecik giyip yatıyorum.
İnşallah canım,sen gönlünü ferah tut..inşallah cnm inşallah bişeyi yoktur bebişimi inan ben de her dakka dua ediyorum başka ne yapabiliriz ki yeterki sağlıklı olsun da ben herşeye katlanırım
Valla canım iki sene önce eşim gitmişti,1 hafta aç kalıp gelmiş.Ama yinede çok beğenmişti,bir daha giderim kısmet olursa diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?