2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu haftalarda herkes öyle canım hamile yastığına gerek duymuyordum ama almam şart oldu benim de.
ben eşim olmayınca onun yastığını kullandım sabah..o gelince evdeki ekstra yastıklardan birini koyarım..bir de onu almak istemiyorum..evde eşya çoğaldıkça boğuluyorum..

günaydın herkese yeni kalktık bizde gece uykusu yok mağlum sabah 6 buçukta babamızı işe yolladık ve düşünüğn o saatte yattım ama moralim çok bozuk rüya gördüm aklıma işledi iyice rüyamda 2 tane erkek çocuğu birini kucağımaveriyolar ensesine bakıyorm ensesi şiş aman Allahım diyorum doğruymuş demek doktorların dediği diyorum sonra başka bi bebek daha veriyolar benimki olmuş oluyo bakıyorum onun enseside aynı aynı npacağımı bilmedim çok etkilendim yarın tekrar ayrıntılı ya girecem inşallah bişşe yoktur şuan psikolojim yerlerde

Selamlar

Şeker yüklemem vardı bugün, 50 mg.
180 cıktı sonuc. Dr.um yüksek dedi, carsamba 100mg.lık yapılacak, oda yüksek cıkarsa gebelik sekeri var deriz ve tedavimizi yapariz dedi.

Su zamana kadar aclik-tokluk degerlerim hep iyiydi o yüzden cıkmaz yüksek diyodum ama tam tersi oldu

Aglayıp durdum moralim cok bozuk, korktum cok. Zaten 2 düsúgüm var, bundada kan sulandırıcı igneyle ilerliyoruz falan, ne bileyim anlarsınız siz beni.

Bebegim iyi cok sükür, yaklasık 700 gram olmus masallah, iyi dimi?

yanlış pozisyon olabilir bendekide, ne zaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi:/
bende petek metek yakmıyorum artık geceleri çoğunlukla vallahi.
terli yatmak hasta eder diye üşenmiyorum mecburen, baş ucuna yedek bişiler bırak gözün kapalı bile aparsın değişimi :)

Benim de senin haftanda kilo aynıydı canım bebeğin değerleri çok güzel maşallah muhtemelen beslenme uzmanına gidersin o sana ne yemen ne kesinlikle yememen gerektiğini söyler sıkma canını az kaldı kucağımıza almamıza.

ben eşim olmayınca onun yastığını kullandım sabah..o gelince evdeki ekstra yastıklardan birini koyarım..bir de onu almak istemiyorum..evde eşya çoğaldıkça boğuluyorum..

Doğru diyorsun canım da ben o yastıkları düşürüyorum hep yataktan denedim yani hem o yastıkları emzirme yastıüı olarak da kullanabiliyoruz. Biraz araştırcam bu gün ben de.

Gittin mi beğendiniz mi ne yedin oralarda eşim de çok istİyor ama ben pek sevmiyorum oraları. Kredimiz bitince gidicez sanırım biz de.
Valla canım iki sene kadar önce eş
Hayırlara çıksın inşallah canım,moralini bozma.Hepimiz aynı durumdayız bence.Ben çok fazla kabus görmüyorum ama aklım her an bebekte.Ya diyorum bi sağlık problemi olursa,ya diyorum Allah korusun bi engeli olursa.Allah'ım bebeklerimize sağlık,sıhhat versin.Ona emanetler..İnşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin müjdeleri verirsin bize,moralini yüksek tut.Bebişte üzülmesin sonra..

Maşallah bebeğine canım,tosuncuk olmuş.Canını sıkma sen herkeste olabilir bu biliyorsun.Biraz sıkı diyet,yasaklı yiyeceklerden uzak durarak sağlıkla doğurursun bebeğini.Bizim inancımız önemli.

Gittin mi beğendiniz mi ne yedin oralarda eşim de çok istİyor ama ben pek sevmiyorum oraları. Kredimiz bitince gidicez sanırım biz de.
Valla canım iki sene önce eşim gitmişti,1 hafta aç kalıp gelmiş.Ama yinede çok beğenmişti,bir daha giderim kısmet olursa diyor..

inşallah cnm inşallah bişeyi yoktur bebişimi inan ben de her dakka dua ediyorum başka ne yapabiliriz ki yeterki sağlıklı olsun da ben herşeye katlanırım

Ben de senin gibiyim ama halam ebe olduğu için şunu biliyorum normal doğumda ebe doktordan daha tecrübeli oluyor medlineda ben normal doğum yapanı görmedim sezeryanı bile sürekli erkene alıyorlar sıkışıklık yüzünden. Eşimin kuzeni sezeryanını medline da pınar hanıma yaptırdı çok memnundu övdü o doktoru sma ben bir de o kadar para vermek istiyorum. Kuzeni de devlet hastsnesinde fizyoterapist zaten doğum evinin streilizasyonu ve ameliyathanesi medlinedan daha iyi dedi. Bir de allah korusun riskli bir durum olunca biraz erken ya da başka bir risk medline kabul etmiyor zaten. Yeterliliği yok çünkü yoğun bskımının. Odayı süslüyorlar sms onlar için de ekstra para alıyorlar ve çok dandik gördüm yani. Yağcılara çıkalım istersen bir gün orada kapı ve oda süsleri satılıyor beğendiğini slırsın yakının ya da hastane görvlisi takar onu.

Aynen öyle Cenk bey o kadar çok konuşuyor ki eşimle ben soracağım her şeyi unutuyorum. Ben komple gıcık oldum hastaney de ona da valla.

Günaydın canım.bende çok terliyorum ve uyanıyorum bu yüzden üstelik hiçbişey yanmıyo ve incecik giyip yatıyorum.

Bizim merkezi sistem canım elimde olsa yakarım o kadar terleyince yataktan çıkamıyorum ama penye atlet giymek şart sanırım ter çekmesi için ben bi gecelik bi külot giyiyorum vallahi şıpır şıpır kalkıyorum.

Valla canım iki sene önce eşim gitmişti,1 hafta aç kalıp gelmiş.Ama yinede çok beğenmişti,bir daha giderim kısmet olursa diyor..

Ben istemiyırym ya kuzey avrupa varken ne işim var hem çok uzak hem de eşim borçlarımız bitince bebekle düşünüyor bu tatili ne yeriz orada. Ben japonları seviyorum biraz sma çok uzak ve çok masraflı. Gitmemek için elimden geleni yapmam lazım.

Merhaba kızlar. Benim sağ böbreğimde bebişim baskı yaptığı için şişme oldu ve çok şiddetli ağrılarım var. Biraz daha ilerlerse stand takılma durumu var. Bol bol su iç diyo doktor. Benim gibi olan var mı acaba?

merhaba güzel anneler iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepinize günaydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…