2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yemek konusun da bence de itmemek için diren,fotoğraflarını çekmişti eşim.İnan Türk damak tadının bizlerin yemek kültürünün yanından geçemezler. İtalya ya gittiniz mi,çok beğeniyorum ben.Fırsatım olsa kesinlikle gitmek isterim,tabi siz böyle yapın planları,bebiş ne isterse o olur.O kadarrr... TomrisHatun

Malesef aynı durumdayız canım gece kaç kere kalkıyorum ama çok değiştirmiyorumadanada yaşıyorum aslında çok aşırı soğuk olmuyo geceleri zaten evde merkezi sistem falan yok hiç olmaz buralarda

Kizlar dun dr.daydim siyah beyaz ekranda" bu bobregi bu bagirsagi bu midesi bu kalbi bu kolu bacagi dedi hepsi normal dedi 5 dk da bitti kontrol hic bisey anlamadim simdi bu dr.organlara bakmis mi oldu?
ilk gebeliğimde ben de drun gösterdiklerini görememiştim. ama bu hamileliğimde kontrollerde drun gösterdiklerini hemen görüyorum hatta ben soruyorum bu şurası mı bu burası mı diye

sen alışverişini yaptın mı canım ben çıkıyorum çıkıyorum neyse sonra alırım diye geri dönüyorum şimdide taktım kafamda erken doğcak bu çocuk diye nerden öyle bi kanıya vardıysam sanki mayıs 30 31 gibi doğacak gibi hissediyorum uzun zamandır hastaydım bişey yapamadım bundan sonra hızlanayım çünkü artık dışarda çok vakit geçiremiyorum ben havalar ısınınca yürüyüş yaparım diyordum şimdi acemiliğime rağmen okula bile arabayla gidip geliyorum:)az daha uyuyayım yürümeyeyim des bitince hemen eve gideyim yatayım diye

Doğru diyorsun canım da ben o yastıkları düşürüyorum hep yataktan denedim yani hem o yastıkları emzirme yastıüı olarak da kullanabiliyoruz. Biraz araştırcam bu gün ben de.
emzirme yastığı ben de alıcam..çok faydası oluyormuş özellikle sezeryan doğum yapanlara..memenin bebeğe ulaşmasını kolaylaştırıyormuş..alırsan bana da söyle cnm..

Canim korkma diyet verir doktorun biseycik okmaz Allah in izniyle.
Benimde 2 dusugum var ve bende igne kullaniyorum bide coraspin var tabi.
Rabbime emanet mekeklerimiz iyi dusunelim hep canim benim cogu gitti azi kakdi artik:))

Malesef aynı durumdayız canım gece kaç kere kalkıyorum ama çok değiştirmiyorumadanada yaşıyorum aslında çok aşırı soğuk olmuyo geceleri zaten evde merkezi sistem falan yok hiç olmaz buralarda

mrb cnm bende adanadayım doktorun kim ilk defa adanalı birine rastladım

slm kizlar.herkes iidir ins.
uykusuz bir geceden snr babamiz gittikten snr uyumuzsuz kizimla 9 a kadar ama 2 saatlik uykumda ne ruyalar gordum cok karisiktiama tek aklimda kalan bi oglan cocugu emziriyorum,snr diyorumki Allahim bu cocuk bnm diil bnmki kiz olucak:)ayy memeden birakamiyrmda,bi taraftanda erken dogumu tetikler cocuk emzirmek die geciriyrm aklimdan.ayyy bu nedir ya garip hisler icerisindeyim
simdide kizimla klasik muzik dinliyip rahatlamaya calisiyrz.herkese sevgiler

emzirme yastığı ben de alıcam..çok faydası oluyormuş özellikle sezeryan doğum yapanlara..memenin bebeğe ulaşmasını kolaylaştırıyormuş..alırsan bana da söyle cnm..

eğerki az biraz biliyorsan dikişi, emzirme yastığını kendin yap derim. internette ölçüleri veriliyor zaten. ben basma kumaş hastasıyım. rengarenk başladım dikmeye. hem kafam dağılıyor hemde oğluşuma birşeyler yapmanın zevkindeyim. eğer yaparım dersen ben ölçülerini yapılışını anlatırım. 10tl ye mal olmadı üstelik.

Slm kızlar açlık şekerim 73 toklu 113 çıktı iyi i? değerleri bilen var mı? bana iyi gibi geldi, ben yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluğa baktırdım

aaa ne güzel bende hiç adanalı yokmu diyodum doktorum levent toksz ortadoğuda.ama riskli bi durumum oldu cansun demirede gittim iki kez.sen kime gidiyosun canm

evet böyle hemşeri birini bulmak çok güzel oldu bende özel adana cazip kocabağlıya gidiyorum

kizlar bn bebegim 2 ayliktan beri kullaniyrm kendimi sola yatmaya alistrma cabalarim o zmn baslamisti cnk:)
bence cok rahat,hem gobusu tasiyor hem bacak arama arti bir yastik koymaya gerek kalmiyor sirt icinde kucuk bir destek yastigi var bence gayet rahat.ben e bebekten baby jem almistim isterseniz netten bir bakin.ama simdilerde sadece gobegi destekleyenlere taktim bulursam gorselini atayim bir arkadsim o da cok rahat demisti

ben de daha giremedim ki. cumartesi Allah2ın izniyle gireceğiz. bebişi görmek için

Valla canım iki sene önce eşim gitmişti,1 hafta aç kalıp gelmiş.Ama yinede çok beğenmişti,bir daha giderim kısmet olursa diyor..

TomrisHatun ben uzak doğuyu her zaman çok sevmişimdir. beni de Avrupa açmaz; onca ülke gezdim, temel mantık aynı. özellikle şehirleşme, kilise, bazilika vs... hele vatikan ve roma dan sonra gideceğin ülkelerde daha iyisini görmüştüm ki ben die burun kıvırabilirsin. ama İtalya nın İsveç in dağlık bölgeleri elbette şahane. eşim İngiltere de okuduğu için oraya da aşinayız. ama orda para dayanmıyor. TL kazan Sterlin harca.. zor beee..

Tayland ın Japonya ile pek alakası yok. eğer ki deniz ürünlerini seviyorsan hayatta aç kalmazsın. ancak sokak satıcılarına asla gitme. o geceyi hastanede geçirmen işten bile değil. o kadar çok Türk lokantası var ki adım başı dönerci. yok artık diyorsun. ama Budizm tapınakları, iklim, deniz muhteşem. mücevher alırım diyorsan küresel fiyatlar ama her dükkan güvenilir değil. Avrupalı turistlerin kucağı 1 yaşını doldurmamış bebeklerle dolu.
alışveriş için inanılmaz ucuz. gümrük yok. pahalı olan sadece uçak bileti. yoksa konaklama, gıda, ve şehir turları para etmiyor. alkol alıyorsanız ekstra dikkat, yan kesicilere kurban gidebilirsiniz. fakat bu her ülkenin sorunu.
eğlence hayatı çok fazla renkli.

Kesinlikle 4 gün sokaktan yediği için demek ki o şikayetler bize de kısmet olur inşallah.Ama çektiği fotoğraflar harika,bayıldım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…