- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.301
tamam cnm bnde yrndan snr gidicem dr.a sorcam bakalim neden olurmus?gerci devam etmedi baklim hayirlisiCanim bende de dun ve onceki haftalarda bi kere oldu doktorun biri erken dogum yapacaksin dedigi icin korktum bgn doktora gidecem sana da yazarim
Malesef aynı durumdayız canım gece kaç kere kalkıyorum ama çok değiştirmiyorumBizim merkezi sistem canım elimde olsa yakarım o kadar terleyince yataktan çıkamıyorum ama penye atlet giymek şart sanırım ter çekmesi için ben bi gecelik bi külot giyiyorum vallahi şıpır şıpır kalkıyorum.
bazi geceler bnde terleyerek uyaniyrm tabii sadece uyuyabildigim nadir gecelerde:)sanirim bu da hormonal bi durum cnmGünaydın kızlar nasılsınız ben ilk kez güzelce uyudum çok mutluyum. :) gece terleyerek uyanan benden başka yok mu?
ilk gebeliğimde ben de drun gösterdiklerini görememiştim. ama bu hamileliğimde kontrollerde drun gösterdiklerini hemen görüyorum hatta ben soruyorum bu şurası mı bu burası mı diyeKizlar dun dr.daydim siyah beyaz ekranda" bu bobregi bu bagirsagi bu midesi bu kalbi bu kolu bacagi dedi hepsi normal dedi 5 dk da bitti kontrol hic bisey anlamadim simdi bu dr.organlara bakmis mi oldu?
emzirme yastığı ben de alıcam..çok faydası oluyormuş özellikle sezeryan doğum yapanlara..memenin bebeğe ulaşmasını kolaylaştırıyormuş..alırsan bana da söyle cnm..Doğru diyorsun canım da ben o yastıkları düşürüyorum hep yataktan denedim yani hem o yastıkları emzirme yastıüı olarak da kullanabiliyoruz. Biraz araştırcam bu gün ben de.
Canim korkma diyet verir doktorun biseycik okmaz Allah in izniyle.Selamlar
Şeker yüklemem vardı bugün, 50 mg.
180 cıktı sonuc. Dr.um yüksek dedi, carsamba 100mg.lık yapılacak, oda yüksek cıkarsa gebelik sekeri var deriz ve tedavimizi yapariz dedi.
Su zamana kadar aclik-tokluk degerlerim hep iyiydi o yüzden cıkmaz yüksek diyodum ama tam tersi oldu
Aglayıp durdum moralim cok bozuk, korktum cok. Zaten 2 düsúgüm var, bundada kan sulandırıcı igneyle ilerliyoruz falan, ne bileyim anlarsınız siz beni.
Bebegim iyi cok sükür, yaklasık 700 gram olmus masallah, iyi dimi?
Malesef aynı durumdayız canım gece kaç kere kalkıyorum ama çok değiştirmiyorumadanada yaşıyorum aslında çok aşırı soğuk olmuyo geceleri zaten evde merkezi sistem falan yok hiç olmaz buralarda
emzirme yastığı ben de alıcam..çok faydası oluyormuş özellikle sezeryan doğum yapanlara..memenin bebeğe ulaşmasını kolaylaştırıyormuş..alırsan bana da söyle cnm..
aaa ne güzel bende hiç adanalı yokmu diyodummrb cnm bende adanadayım doktorun kim ilk defa adanalı birine rastladım
aaa ne güzel bende hiç adanalı yokmu diyodumdoktorum levent toksz ortadoğuda.ama riskli bi durumum oldu cansun demirede gittim iki kez.sen kime gidiyosun canm
kizlar bn bebegim 2 ayliktan beri kullaniyrm kendimi sola yatmaya alistrma cabalarim o zmn baslamisti cnk:)emzirme yastığı ben de alıcam..çok faydası oluyormuş özellikle sezeryan doğum yapanlara..memenin bebeğe ulaşmasını kolaylaştırıyormuş..alırsan bana da söyle cnm..
ben de daha giremedim ki. cumartesi Allah2ın izniyle gireceğiz. bebişi görmek içinbana da dr bır ay sonra doppler için gel dedi de riskli bir durumun olduğu için mi sen girdin yoksa 4 boyutlyu bebişi görmek için mi. kaç dk sürdü nasıl geçti canım..girip girmemkte kararsızım extradan ücret istedi çünkü benden.
Valla canım iki sene önce eşim gitmişti,1 hafta aç kalıp gelmiş.Ama yinede çok beğenmişti,bir daha giderim kısmet olursa diyor..
Kesinlikle 4 gün sokaktan yediği için demek ki o şikayetlerTomrisHatun ben uzak doğuyu her zaman çok sevmişimdir. beni de Avrupa açmaz; onca ülke gezdim, temel mantık aynı. özellikle şehirleşme, kilise, bazilika vs... hele vatikan ve roma dan sonra gideceğin ülkelerde daha iyisini görmüştüm ki ben die burun kıvırabilirsin. ama İtalya nın İsveç in dağlık bölgeleri elbette şahane. eşim İngiltere de okuduğu için oraya da aşinayız. ama orda para dayanmıyor. TL kazan Sterlin harca.. zor beee..
Tayland ın Japonya ile pek alakası yok. eğer ki deniz ürünlerini seviyorsan hayatta aç kalmazsın. ancak sokak satıcılarına asla gitme. o geceyi hastanede geçirmen işten bile değil. o kadar çok Türk lokantası var ki adım başı dönerci. yok artık diyorsun. ama Budizm tapınakları, iklim, deniz muhteşem. mücevher alırım diyorsan küresel fiyatlar ama her dükkan güvenilir değil. Avrupalı turistlerin kucağı 1 yaşını doldurmamış bebeklerle dolu.
alışveriş için inanılmaz ucuz. gümrük yok. pahalı olan sadece uçak bileti. yoksa konaklama, gıda, ve şehir turları para etmiyor. alkol alıyorsanız ekstra dikkat, yan kesicilere kurban gidebilirsiniz. fakat bu her ülkenin sorunu.
eğlence hayatı çok fazla renkli.
Rusyada canim markasi comfortbaby galiba yok Turkiyedenerde bu yatak canım. bende beğendim bir b akıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?