2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kesinlikle 4 gün sokaktan yediği için demek ki o şikayetler bize de kısmet olur inşallah.Ama çektiği fotoğraflar harika,bayıldım bende.

sokak satıcılarının kullandığı yağ, pişirme tekniği hijyeni bize uygun değil. birde ne yemiş sokak satıcısından acaba? tavuk bacağı böcek akrep her şeyi pişiriyor adamlar. bana ters. bundan 4-5 ay önce 2 kadın arkadaşım tek başına 1 haftalığına gitti, 2 yıl kadar önce bir teyzem 8 kadın gitti. kuzenim 1 ay gezdi. hepsi hayran hayran geri döndü. ateşlenmediler bile

İyiyiz canim benimm:))
Sen nasilsin,bebesin nasil??
Azcik ev isi yaptim simdi oturuyorum..
Bizde iyiyiz canım,bazen sancı bazen kasılmalarla geçiyor vaktimiz.Oğlumun cicilerini yıkamaya başladım.Daha 3-4 makine daha var.Zevk veriyor insana onları asması,bide içinde oğluşumu düşününce sabırsızlaniyorum iyice.

Yani fotoğraflarını gördüm,inan isim olarak bilemiyorum ama deniz mahsulü sanırım.Kirli beyaz bir rengi var,ben görüntü olarak sıcak su torbasına benzettim :)))

Bende 1-2 haftaya baslicam yikamaya canim bende sabirsizlaniyorum artik:))

Yatarken kullandığınız emzirme yastığı şu ay şeklinde olanlar mı? nasılkullanıyorsunuz?

Bende 1-2 haftaya baslicam yikamaya canim bende sabirsizlaniyorum artik:))
Bende sabirsizim canım,hemde erken gelme ihtimali var ya hazır olsun istedim.inşallah vaktinde gelir oğluşum. Bazen içimi umutsuzluk karamsarlık kaplıyor korkuyorum birşeyler ters giderse ya diye.Bu hormonlar mafetti bizi

Bende sabirsizim canım,hemde erken gelme ihtimali var ya hazır olsun istedim.inşallah vaktinde gelir oğluşum. Bazen içimi umutsuzluk karamsarlık kaplıyor korkuyorum birşeyler ters giderse ya diye.Bu hormonlar mafetti bizi
Canim hic korkma bol bol dua edicez Rabbime siginarak.
Hayirlisiyla saglicakla alicaz yavruslarimizi kucagimiza insallah.
Hormonlar yuzunden alt ust olduk zaten
İnsan ister istemez kotu seyler de dusunuyo ama Rabbim korusun meleklerimizi:))

teşekkür ederim canım peki bildiğiniz doğal bir yöntem var mı
Canim hormonlarin etkisiyle zaten sutumuz olacak. Kucuk ya da buyuk olmasi etkili degil. Arkadasimin gogusleri cok kucuk ama 2 yasina kadar emzirdi. Yalniz herkes sunu soyluyor. Stres yapmamak grekiyormus.

selam anneler bebişlerinizin odasını yapmaya başladınız mı?
yoksa daha erken mi sizce ?
Aslında erken değil,ne olacağı belli değil sonuçta ama daha karar veremedim ben kendi adıma.Birde evimiz sobalı. Bahar temizliği aradan çıksın ondan sonra yapayım her şeyini diyorum,bir yandan da ne alacağımı nasıl alacağımı bilmiyorum.

maşallah maşallah ıyı benımkıde 700 grdı 1 hafta once :)

Canim diyet yap. Yediklerin etkilemis olabilir. Bir arkadasimin oyleydi. Ikinci yukleme de dusmustu.

Selam kızlar nasılsınız?

Yarın doktor kontrolüm var ve ben bu dönemde çok stresliyim onun için bebeğim nasıl çok ama çok merak ediyorum.

Bana dua edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…