2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam annişler Cihanşah ismi nasıl sizce kızımın adı gülşah ona uyumlu olsun diye Cihanşah düşündük ama ben baştan beğeniyordum şimdi her duyan bir garip yaklaşıyor o yüzden pek içime sinmiyor sizce nasıl bir isim

iyi vermişssin ben 200 lira verdim 21 haftalıkken yaptırdım ben sen geç kalmamışsmıydın

cnım sehırden sehıre degısıyor sanırım bn afyonda yptrdımm doktorum ıyıce buyusun ne gor dedı bu haftaya attı cnım kı oleydı nettıde kuzum

merhaba kızlar
detaylı için gittiğimde rahim ağzını mutlaka sorun 2 gün önce 36 mm di benim ve 24+2 de 700 gr dı maalesef boyunu sormayı unuttum kağıttada fl boyu yazmıyor sizce kilosu iyi mi bana az geldi de

[QUObaybinin isrisi_sinope, post: 39707136, member: 623721"]Canim gecen gun e bebekte indirime girince tekli cam olandan aldim. Arkadasdan tavsiye alarak. O da avent almis ve uc kismini bebis buyudukce degistirebiliyormusuz. Islak mendil 24 lu babyme vardi e bebekte. Onu da aldim canim. Islak pamuk ve suyla temizlemeyi dusunuyorum ama disarisi icin islak mendilde olsun istiyorum.[/QUOTE]
Uni baybinin islak Mendili sadece saf su ve pamuk zaten baym me de aynidir heralde.biberonlar tekrar inditime gircekmis onu bekliyorum canım

İyiyiz canim.
Hayirdir sen niye streslisin??

Cuma günü yazmıştım canım.

Ayrıldığım iş yerinden tekrar çağırıyorlar,

Gidip gitmede çok kararsızım.

İnan 65 ten 72 ye çıkmıştım 26 haftada.

70 kiloya düştüm cuma dan beri.

YARIN da kontrolüm var ve çok korkuyorum.

Bugün ihtarım geldi eve, karar verirsem en geç haftaya çarşamba işe başlamam lazım.

Ama ben çalışmak istemiyorum.

Kizlaar ruyamda kizimi gordum. Emziriyordum gogusum sizliyordu. Opup kokluyordum kokusunu resmen aliyordum. Nasil guluyordu bana ama anlatamam
ayni gercek gibiydi uyandigimda saga sola bakindim nerde kizim diye sonra bi baktim tekmeliyor. Tekmelemese ben ruyayi gercek sanicaktim. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip et Ya Rab. Bi an once kucagima alasim var suan

hacettepgrmdi.seninkine st: 39716853 .!.:
merhaba kızlar
detaylı için gittiğimde rahim ağzını mutlaka sorun 2 gün önce 36 mm di benim ve 24+2 de 700 gr dı maalesef boyunu sormayı unuttum kağıttada fl boyu yazmıyor sizce kilosu iyi mi bana az geldi de
Benim 24+1de780 grmdi.s

ins. canim Allahin izniyle gorucez o gunleride.bende bugun bir erkek bebek emzirdim ercek gibiydi sanki.ni arada 3cuz dogurmustum:)surekli bebili ruyalr goruyrm.kizin ruyandaki gibi olucak bakalim unutma yuzunu:))

Merhaba benim de ilk aylarda olmuştu.ama ciddi bir büyüme değildi.o geçti ama bir ara kum döktüm.gebelikte böbrekler yavaşlıyormuş.bol bol su iç .inşallah birşey olmaz.çok geçmiş olsun.

bende gördüm ogluşum bana gülümsüyordu cilveler yapıyordu çok tatlı bişidi yaaaaaaa

Selam kızlar nasılsınız?

Yarın doktor kontrolüm var ve ben bu dönemde çok stresliyim onun için bebeğim nasıl çok ama çok merak ediyorum.

Bana dua edin lütfen.
İnşallah bebegin çok ama çok iyidir,zaten onu görmek moral depolamanı sağlar canım, biraz stresinden kurtulursun inşallah.

neslişah veya mihrimah da olabilir :)
cihanşahı hiç duymamıştım cihan erkek ismi olduğu için belki tuhaf geliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…