- 10 Ekim 2014
- 112
- 148
- 23
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.361
bebeğin erkek olacak zaten nasipseneslişah veya mihrimah da olabilir :)
cihanşahı hiç duymamıştım cihan erkek ismi olduğu için belki tuhaf geliyordur.
banada biraz degişik geldi isim :) senin içine sindiyse koy canım mılletın lafına bakma bence :)bebeğin erkek olacak zaten nasipse
Hatirladim canim gercekten karar vermek zor..Cuma günü yazmıştım canım.
Ayrıldığım iş yerinden tekrar çağırıyorlar,
Gidip gitmede çok kararsızım.
İnan 65 ten 72 ye çıkmıştım 26 haftada.
70 kiloya düştüm cuma dan beri.
YARIN da kontrolüm var ve çok korkuyorum.
Bugün ihtarım geldi eve, karar verirsem en geç haftaya çarşamba işe başlamam lazım.
Ama ben çalışmak istemiyorum.
sağol canım ilk başta kızımla ikimiz bulduk babası duyunca bizden çok beğendi şimdide onu vazgeçiremiyoruz oğlunun ismi cihan padişahı olacakmışbanada biraz degişik geldi isim :) senin içine sindiyse koy canım mılletın lafına bakma bence :)
OLSUN ozaman :)) bende eymen koyucam kımse begenmıyor ama benım hosuma gıttısağol canım ilk başta kızımla ikimiz bulduk babası duyunca bizden çok beğendi şimdide onu vazgeçiremiyoruz oğlunun ismi cihan padişahı olacakmış
bebeğin erkek olacak zaten nasipse
Çok güzel isim bence,hele Ali Eymen 'e bayılıyorum fakat görümcemin oğlu da Eymen o yüzden,direkt eledim ben oğluma o ismi maalesef..İsimleriyle yaşasınlar inşallah.OLSUN ozaman :)) bende eymen koyucam kımse begenmıyor ama benım hosuma gıttı
Uni baybinin islak Mendili sadece saf su ve pamuk zaten baym me de aynidir heralde.biberonlar tekrar inditime gircekmis onu bekliyorum canım[/QUOTE][QUObaybinin isrisi_sinope, post: 39707136, member: 623721"]Canim gecen gun e bebekte indirime girince tekli cam olandan aldim. Arkadasdan tavsiye alarak. O da avent almis ve uc kismini bebis buyudukce degistirebiliyormusuz. Islak mendil 24 lu babyme vardi e bebekte. Onu da aldim canim. Islak pamuk ve suyla temizlemeyi dusunuyorum ama disarisi icin islak mendilde olsun istiyorum.
günaydın kızlar bazıları keyif yapsın bazılarıda hasta hasta işe gelsin gelsin artık şu 32. hafta hayırlısıyla tabi:) yatın kılzar bol bol yakında bizlerde katılıcaz aranıza benim yaramaz dün sabahtan beri balık gibi ya oynayıp duruyo hala 1 haftadır annesi hasta yatınca o da kendine ana gelebildi yavrum aman dikkat edin ben gribe yakalandım 38 derece ateşelrde yattım ilaçta içmedim 1 haftada düzelemedim bile tam sıkı sıkı giyinin
kızlar bi de bişey sorucam sanki bi krem vardı bebek doğmadan sürülmeye başlanıyordu göğüs ucu yara olmasın diye adını bilen var mı gerçi benim göğüslere bakınca hiç süt olcakmış gibi durmuyo umudum hamilelikti belki büyür diye yine olmadı yine olmadı
Haha evet canım. .aydin beni benden aldi:) tamam canım haber veririm; )gözün aydınvolsun hadi bakalım...Aydın sözünü bile duymak istemiyorsundur sanırım :) izmire gelince haberleşelim...
İnşallah bebegin çok ama çok iyidir,zaten onu görmek moral depolamanı sağlar canım, biraz stresinden kurtulursun inşallah.
Canim indirime girdiginde haber verir misin? Bakarim bende. Sut sagma makineleri indirime girecek mi acaba?[/QUOTE]Uni baybinin islak Mendili sadece saf su ve pamuk zaten baym me de aynidir heralde.biberonlar tekrar inditime gircekmis onu bekliyorum canım
Hatirladim canim gercekten karar vermek zor..
Allah yardumcin olsun.
İstihareye yatsana canim
Selamlar
Şeker yüklemem vardı bugün, 50 mg.
180 cıktı sonuc. Dr.um yüksek dedi, carsamba 100mg.lık yapılacak, oda yüksek cıkarsa gebelik sekeri var deriz ve tedavimizi yapariz dedi.
Su zamana kadar aclik-tokluk degerlerim hep iyiydi o yüzden cıkmaz yüksek diyodum ama tam tersi oldu
Aglayıp durdum moralim cok bozuk, korktum cok. Zaten 2 düsúgüm var, bundada kan sulandırıcı igneyle ilerliyoruz falan, ne bileyim anlarsınız siz beni.
Bebegim iyi cok sükür, yaklasık 700 gram olmus masallah, iyi dimi?
Lütfen kızlar okumak isteyen bana bir ayetelkürsi okuyup Allahın hakkımızdaki en doğru kararı vermemizi nasip etmesini dilemesini isteyeceğim.
günaydın herkese yeni kalktık bizde gece uykusu yok mağlum sabah 6 buçukta babamızı işe yolladık ve düşünüğn o saatte yattım ama moralim çok bozuk rüya gördüm aklıma işledi iyice rüyamda 2 tane erkek çocuğu birini kucağımaveriyolar ensesine bakıyorm ensesi şiş aman Allahım diyorum doğruymuş demek doktorların dediği diyorum sonra başka bi bebek daha veriyolar benimki olmuş oluyo bakıyorum onun enseside aynı aynı npacağımı bilmedim çok etkilendim yarın tekrar ayrıntılı ya girecem inşallah bişşe yoktur şuan psikolojim yerlerde
benzer sıkıntıları bende yaşıyorum bu ara doğum sonrası devam edip etmemek için çok ikilemde kalıyorum. şuanki çalıştığım işyerimden maaştan memnun olmadığım için normalde çıkıcaktım hatta kendimi attırmak için uğraştım tazminat almak için sonra hamilelik araya girince alacağım dogum parası, dogum iznim felan haklarım yanmasın die çıkmadım. şimdi doğumdan sonra izinlerimi kullanıp cıkmak istiyorum ama yine onlar beni atsınki tazminat ve işsizlik maaşı alayım istiyorum. ama burdaki arkadaslarımdan duyduguma gore bebek 1 yaşına gelene kdrda beni çıkartamıyorlarmış böyle birşey varmı acaba. eğer yoksa ben doğum iznimden doner donmez beni çıkartmalarını isticem. özellikle konuşucam bebeğime bakacak kimse yok dicem en azından anlaşma sağlarsam yoneticimle oda insan kaynaklarına benden memnun olmadıklarını cıkartmak istediklerini belirtir bende direk çıkarım. senden rica etsem avukat akrabana sorabilirmisin gerçekten bebek 1 yaşına gelecek kdr beni işten cıkartmaları yasalara aykırımıdır, doğum iznimen dondukten sonra isteseler beni işten cıkarabilirlermi ?Cuma günü yazmıştım canım.
Ayrıldığım iş yerinden tekrar çağırıyorlar,
Gidip gitmede çok kararsızım.
İnan 65 ten 72 ye çıkmıştım 26 haftada.
70 kiloya düştüm cuma dan beri.
YARIN da kontrolüm var ve çok korkuyorum.
Bugün ihtarım geldi eve, karar verirsem en geç haftaya çarşamba işe başlamam lazım.
Ama ben çalışmak istemiyorum.
cnm cok stres yaptin kendine gunlerdir.hayirlisi neyse o olsun ins,senin icinLütfen kızlar okumak isteyen bana bir ayetelkürsi okuyup Allahın hakkımızdaki en doğru kararı vermemizi nasip etmesini dilemesini isteyeceğim.
üzülme canım bilinçaltın sana oyun oynuyo bence iyi düşün iyi şeyler dile kendini rahatlatmaya çalış bence . pskolojin bozuk olunca bebeğinde etkilenecek onu üzmek istemezsin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?