2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hatirladim canim gercekten karar vermek zor..
Allah yardumcin olsun.
İstihareye yatsana canim

Uni baybinin islak Mendili sadece saf su ve pamuk zaten baym me de aynidir heralde.biberonlar tekrar inditime gircekmis onu bekliyorum canım[/QUOTE]
Canim indirime girdiginde haber verir misin? Bakarim bende. Sut sagma makineleri indirime girecek mi acaba?

selam annişler biz bu haftasonu bi çılgınlık yaptık ve tatil rezervasyonu yaptırdık resmen bianda oldu bu ara gördüğüm çoğu rüya cıkıyor hatta bi kişiden bahsetsem o kişi ya arıyor ya geliyor ya da aklıma bişey gelse direk aynısını yaşıyorum çok tuhaf haller içerisindeyim son zamanlarda. kalbimiz temizleniyor sanırım hersey içime doğuyor. gecenlerde bi onceki akşam kayınvalidemler bu sene tatile gidelim diyoruz felan diyorlardı öle konusu geçti o gece rüyamda marmarise gitceğimizi gördüm eşime anlattım dünki konuşmanın etkisinde kalmışsındır bu sene tatili unut dedi. C.tesi gunu kayınvalidemler sizde bizimle tatile gelin zaten arabayla gidicez yer var, otel içinde destek cıkarız die teklifte bulundular bizde havada kabul ettik eylülün ilk haftasına marmarise 1 haftalık tatil rezervasyonu yaptırdık fiyatı çok uyguna geldi, hemen eşime bak rüyamda gormuştum demi dedim oda şaşırdı walla iyimi yaptık kötümü bilemedim ama çevremdekiler bebekken tatil daha rahat oluyor diyorlar biraz ayaklanınca zapdetmek zor oluyormuş o zmna kdr 3 aylık olacak kısmetse bakalım inş bebişimiz sağ salim gelirde bizde keyifli keyifli ilk tatilimizi yaparız inşallah :)))))

bence endişelenme göğüs oranına bakıp kafam kadar olupta sütü olmayanda oluyor . yada sütü oluyor ama yağsız duru bebeğe yaramıyor göğsü çok küçük bi tanıdığım iki çocuk büyüttü sen rahat ol stres sütü kesiyormus :)

İnşallah bebegin çok ama çok iyidir,zaten onu görmek moral depolamanı sağlar canım, biraz stresinden kurtulursun inşallah.

Lütfen kızlar okumak isteyen bana bir ayetelkürsi okuyup Allahın hakkımızdaki en doğru kararı vermemizi nasip etmesini dilemesini isteyeceğim.

Canım deUOTE="mmmavi, post: 39714193, member: 516895"]Slm kızlar açlık şekerim 73 toklu 113 çıktı iyi i? değerleri bilen var mı? bana iyi gibi geldi, ben yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluğa baktırdım[/QUOTE]
Ca
Uni baybinin islak Mendili sadece saf su ve pamuk zaten baym me de aynidir heralde.biberonlar tekrar inditime gircekmis onu bekliyorum canım
Canim indirime girdiginde haber verir misin? Bakarim bende. Sut sagma makineleri indirime girecek mi acaba?[/QUOTE]
Bana sms gonderecekler geldiginde haber ederim

çok geçmiş olsun canım,
bende cumartesi doktora gidiyorum haftam itibariyle şeker ölçülecek fakat dün tv de canan karatay kesinlikle şeker yüklemesi yapılmamalı diye ısrarla uyarıyordu :/ çok kafam karışık

Lütfen kızlar okumak isteyen bana bir ayetelkürsi okuyup Allahın hakkımızdaki en doğru kararı vermemizi nasip etmesini dilemesini isteyeceğim.

şuan aynı durumdayım yarın tekrar ayrıntılıya girecem ve dua etmekten başka yapacak bişeyim yok senin içinde edicem Rabbim bebeklerimizi korusun ona emanet ediyorum off ya ben ağlicam şimdi çok moralim bozuk inşallah bişe yoktur inşallah sende güzel haberlerle gelirsin

üzülme canım bilinçaltın sana oyun oynuyo bence iyi düşün iyi şeyler dile kendini rahatlatmaya çalış bence . pskolojin bozuk olunca bebeğinde etkilenecek onu üzmek istemezsin herhalde

benzer sıkıntıları bende yaşıyorum bu ara doğum sonrası devam edip etmemek için çok ikilemde kalıyorum. şuanki çalıştığım işyerimden maaştan memnun olmadığım için normalde çıkıcaktım hatta kendimi attırmak için uğraştım tazminat almak için sonra hamilelik araya girince alacağım dogum parası, dogum iznim felan haklarım yanmasın die çıkmadım. şimdi doğumdan sonra izinlerimi kullanıp cıkmak istiyorum ama yine onlar beni atsınki tazminat ve işsizlik maaşı alayım istiyorum. ama burdaki arkadaslarımdan duyduguma gore bebek 1 yaşına gelene kdrda beni çıkartamıyorlarmış böyle birşey varmı acaba. eğer yoksa ben doğum iznimden doner donmez beni çıkartmalarını isticem. özellikle konuşucam bebeğime bakacak kimse yok dicem en azından anlaşma sağlarsam yoneticimle oda insan kaynaklarına benden memnun olmadıklarını cıkartmak istediklerini belirtir bende direk çıkarım. senden rica etsem avukat akrabana sorabilirmisin gerçekten bebek 1 yaşına gelecek kdr beni işten cıkartmaları yasalara aykırımıdır, doğum iznimen dondukten sonra isteseler beni işten cıkarabilirlermi ?

üzülme canım bilinçaltın sana oyun oynuyo bence iyi düşün iyi şeyler dile kendini rahatlatmaya çalış bence . pskolojin bozuk olunca bebeğinde etkilenecek onu üzmek istemezsin herhalde

öyle de düşünmeden edemiyorum ne olduğunu da bilmiyorum doktor olacak şahıs ta bi açıklama yapmadı kimse de bu konu hakkında bişe bilmiyo yani yüreğime su serpen olmadı böyle olunca ister istemez kötü şeyler geliyo aklıma iyi bi haber alsam rahtlicam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…