2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay aynı proğramı bende izledim yaptırmayacağım ya zaten kafam karışıktı dedim yok yok yaptırmamak en iyisi insan zaten kendinin dr u oluyor bence ben ekmeğide çıkardım hayatımdan karatayın söylediklerini haklı buluyorum bir kaç yıl öncesinde bu uygulama yoktu . hemde en çok annenin aldığı şeker plasentadan drekt çocuğa geçer dedi o şeker dolu bardağı kaldırıp ufacık çocuğa bu kadar şeker verilirmi çocuğa yazık dedi ben artık netleştirdim yükleme yaptırmayacağım kan tahlilimden şeker ve insülin hormonuma baktıracağım

Lütfen kızlar okumak isteyen bana bir ayetelkürsi okuyup Allahın hakkımızdaki en doğru kararı vermemizi nasip etmesini dilemesini isteyeceğim.
okudum canım...Allah en dogru kararı ilham etsin inş kalbine..

Kızlar dayanamadım farklı bi drdan randevu alıp kızımı görmeye gittim :) off nasıl bi tatlılık yahuu 1 kg 50 gr olmuş kuşum :)

canım bende misafir vardı eşim bir ara çağırdı, sen şeker yüklemesinden bahs ediyordun dedi sakın yapmayalım dedi , bende bardaktaki şekeri gördüm :O
programın tamamını izleyemedim maalesef :/

Selam kızlar....Okadar yorgun ve bitkinim ki..gece ilk defa hiç uyuyamadim. En son saate baktığımda 4 tü 3 saat uykuyla duruyorum üstüne 6 saat derse girdim.hic durmuo geceleri sürekli hareket halinde bebiş. Yoruldummm

ben de dün ki programdan sonra çok pişman oldum yaptırdıgıma..burda bi arkadas çok mantıklı bişey söylemişti..farzet ki yaptırdın ve yüksek çıktı diyet veriliyo dimi..yaptırmadan yüksek çıktı diye düşünüp ekmek hamur işi patates pirinç tatlı gibi şeylerden uzak durulabilir..

canım bende misafir vardı eşim bir ara çağırdı, sen şeker yüklemesinden bahs ediyordun dedi sakın yapmayalım dedi , bende bardaktaki şekeri gördüm :O

bende istemiyorum bu yüzden ama doktorlar olmalı diyo canan karatayı takan yok ama yapılsa iyi değilmi ki ben pek araştırmadım bu konuyu en çocuğa etkisi varmış gebelik şekerinin bunun bilinmesi iyi de yine de kararsızım doktorum daha bişe demedi ama yaptır der herhalde

nedir bu bendeki pasta borek yeme istegi yaanoluyor bana anlamiyrm,bide kalkip usenmeden yapiyrm.
bu hafta seker yuklemem var 2 gun yemeden duramiyrm kendi kendime cok kiziyrm.normalde o kadar dikkatliyimdir simdi kontrolu kaybetmis gibi davraniyrm

bende kendimce böyle diyet gibi bişe yapıyorum tabi bebeğim için ne önemliyse onları yiyip içiyorum ama bütün bunlardan uzak durup yinede şekeri yüksek çıkan oluyo

yüksek çıkan arkadaşlardan sadece bunlara dikkat etmeleri istenmişse bence de sakıncası yok şimdiden uygulanabilir

Canim ben muhasebeciyim hic boyle bisey duymadim cikarmalari icin 1sene gwcmesine gerek yok raporun bitince cikarabilirler ayrica soyle bir durum var ssk suren 15 seneyi gectiyse gunlerinde3600 gunden fazlaysa kendun ciksan bile tazminatini alabiliesin aklinda bulunsun

evinafi izlesydin tamamını sende vaz geçerdin :) benim eşimde istemiyo beraber araştırdık dün dinleyince karar verdim.
Moon blanca sana ayynen katılıyorum canım bende uzak durmaya çalışıyorum zaten yedikçe yiyesi geliyor insanın uzak durmak en iyisi
cimcimesevilay karatay zaten kendisi dedi ben söyleyince doğru olmuyor illa abd de bu yasaklanacakki doğru olsun diye :) dün dedi bu yükleme yasaklanacak zaten ama bu arada anneler telef olacak diye valla telef olmaya hiç niyetim yok ben çayı kahveyi şekersiz içerim hiç canım tatlı çekmez çoook nadir drumlar hariç yani bebişim şuan şekere uzak birden o kadar şeker veremem çocuğa

okudum canım...Allah en dogru kararı ilham etsin inş kalbine..

Kızlar dayanamadım farklı bi drdan randevu alıp kızımı görmeye gittim :) off nasıl bi tatlılık yahuu 1 kg 50 gr olmuş kuşum :)

Sağol canım Allah razı olsun.

4lu olan 113 tl idi orada calisan bayan onumuzdeki gunletde indirime gircek ozaman alin daha iyi dedi .indirim mesajini bekliyorum
canım hangi mağazada indirime gircekmiş? Bende bekliyorum, mothercare de 140 tl dediler

OLSUN ozaman :)) bende eymen koyucam kımse begenmıyor ama benım hosuma gıttı
Kız bende eymen koycam, şu zamana kadar duyan herkes çok beğendi :) anlamı da çoook güzel, o beğenmeyenlerin kafasını kırarım ha ))

erken doğum haberleri duya duya dün rüyamda erken doğum yapıyordum çok kötü uyandım Allah bütün gebelere sağlıklı doğum ve sağlıklı evlat versin

Ah canım ah iş verene akıl ermiyor.

Yasaya da.

Mesela benim mantığım ben işe başlamayı kabul etmesem de mahkemenin belirlediği tutarı bana ödemeleri.

Ama mahkeme sadece kabul edersen öder diyor.

Eeee bende gitmek istemiyorum o zaman alacak hakkını elinle itmiş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…