- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.381
ay aynı proğramı bende izledim yaptırmayacağım ya zaten kafam karışıktı dedim yok yok yaptırmamak en iyisi insan zaten kendinin dr u oluyor bence ben ekmeğide çıkardım hayatımdan karatayın söylediklerini haklı buluyorum bir kaç yıl öncesinde bu uygulama yoktu . hemde en çok annenin aldığı şeker plasentadan drekt çocuğa geçer dedi o şeker dolu bardağı kaldırıp ufacık çocuğa bu kadar şeker verilirmi çocuğa yazık dedi ben artık netleştirdim yükleme yaptırmayacağım kan tahlilimden şeker ve insülin hormonuma baktıracağımçok geçmiş olsun canım,
bende cumartesi doktora gidiyorum haftam itibariyle şeker ölçülecek fakat dün tv de canan karatay kesinlikle şeker yüklemesi yapılmamalı diye ısrarla uyarıyordu :/ çok kafam karışık
çok stresliyim yarın kontrolüm var Allahım yardımcım olsun dualarınızı bekliyorum kızlar
okudum canım...Allah en dogru kararı ilham etsin inş kalbine..Lütfen kızlar okumak isteyen bana bir ayetelkürsi okuyup Allahın hakkımızdaki en doğru kararı vermemizi nasip etmesini dilemesini isteyeceğim.
ay aynı proğramı bende izledim yaptırmayacağım ya zaten kafam karışıktı dedim yok yok yaptırmamak en iyisi insan zaten kendinin dr u oluyor bence ben ekmeğide çıkardım hayatımdan karatayın söylediklerini haklı buluyorum bir kaç yıl öncesinde bu uygulama yoktu . hemde en çok annenin aldığı şeker plasentadan drekt çocuğa geçer dedi o şeker dolu bardağı kaldırıp ufacık çocuğa bu kadar şeker verilirmi çocuğa yazık dedi ben artık netleştirdim yükleme yaptırmayacağım kan tahlilimden şeker ve insülin hormonuma baktıracağım
mutlu haberler alırsın inşallah canım, benimde hafta sonu kontroüm.. allah bebeklerimize ve bizlere sağlık versin :)
ben de dün ki programdan sonra çok pişman oldum yaptırdıgıma..burda bi arkadas çok mantıklı bişey söylemişti..farzet ki yaptırdın ve yüksek çıktı diyet veriliyo dimi..yaptırmadan yüksek çıktı diye düşünüp ekmek hamur işi patates pirinç tatlı gibi şeylerden uzak durulabilir..çok geçmiş olsun canım,
bende cumartesi doktora gidiyorum haftam itibariyle şeker ölçülecek fakat dün tv de canan karatay kesinlikle şeker yüklemesi yapılmamalı diye ısrarla uyarıyordu :/ çok kafam karışık
canım bende misafir vardı eşim bir ara çağırdı, sen şeker yüklemesinden bahs ediyordun dedi sakın yapmayalım dedi , bende bardaktaki şekeri gördüm :O
programın tamamını izleyemedim maalesef :/
ben de dün ki programdan sonra çok pişman oldum yaptırdıgıma..burda bi arkadas çok mantıklı bişey söylemişti..farzet ki yaptırdın ve yüksek çıktı diyet veriliyo dimi..yaptırmadan yüksek çıktı diye düşünüp ekmek hamur işi patates pirinç tatlı gibi şeylerden uzak durulabilir..
ben de dün ki programdan sonra çok pişman oldum yaptırdıgıma..burda bi arkadas çok mantıklı bişey söylemişti..farzet ki yaptırdın ve yüksek çıktı diyet veriliyo dimi..yaptırmadan yüksek çıktı diye düşünüp ekmek hamur işi patates pirinç tatlı gibi şeylerden uzak durulabilir..
Canim ben muhasebeciyim hic boyle bisey duymadim cikarmalari icin 1sene gwcmesine gerek yok raporun bitince cikarabilirler ayrica soyle bir durum var ssk suren 15 seneyi gectiyse gunlerinde3600 gunden fazlaysa kendun ciksan bile tazminatini alabiliesin aklinda bulunsunbenzer sıkıntıları bende yaşıyorum bu ara doğum sonrası devam edip etmemek için çok ikilemde kalıyorum. şuanki çalıştığım işyerimden maaştan memnun olmadığım için normalde çıkıcaktım hatta kendimi attırmak için uğraştım tazminat almak için sonra hamilelik araya girince alacağım dogum parası, dogum iznim felan haklarım yanmasın die çıkmadım. şimdi doğumdan sonra izinlerimi kullanıp cıkmak istiyorum ama yine onlar beni atsınki tazminat ve işsizlik maaşı alayım istiyorum. ama burdaki arkadaslarımdan duyduguma gore bebek 1 yaşına gelene kdrda beni çıkartamıyorlarmış böyle birşey varmı acaba. eğer yoksa ben doğum iznimden doner donmez beni çıkartmalarını isticem. özellikle konuşucam bebeğime bakacak kimse yok dicem en azından anlaşma sağlarsam yoneticimle oda insan kaynaklarına benden memnun olmadıklarını cıkartmak istediklerini belirtir bende direk çıkarım. senden rica etsem avukat akrabana sorabilirmisin gerçekten bebek 1 yaşına gelecek kdr beni işten cıkartmaları yasalara aykırımıdır, doğum iznimen dondukten sonra isteseler beni işten cıkarabilirlermi ?
canım bende misafir vardı eşim bir ara çağırdı, sen şeker yüklemesinden bahs ediyordun dedi sakın yapmayalım dedi , bende bardaktaki şekeri gördüm :O
programın tamamını izleyemedim maalesef :/
bende istemiyorum bu yüzden ama doktorlar olmalı diyo canan karatayı takan yok ama yapılsa iyi değilmi ki ben pek araştırmadım bu konuyu en çocuğa etkisi varmış gebelik şekerinin bunun bilinmesi iyi de yine de kararsızım doktorum daha bişe demedi ama yaptır der herhalde
okudum canım...Allah en dogru kararı ilham etsin inş kalbine..
Kızlar dayanamadım farklı bi drdan randevu alıp kızımı görmeye gittim :) off nasıl bi tatlılık yahuu1 kg 50 gr olmuş kuşum :)
canım hangi mağazada indirime gircekmiş? Bende bekliyorum, mothercare de 140 tl dediler4lu olan 113 tl idi orada calisan bayan onumuzdeki gunletde indirime gircek ozaman alin daha iyi dedi .indirim mesajini bekliyorum
Kız bende eymen koycam, şu zamana kadar duyan herkes çok beğendi :) anlamı da çoook güzel, o beğenmeyenlerin kafasını kırarım haOLSUN ozaman :)) bende eymen koyucam kımse begenmıyor ama benım hosuma gıttı
benzer sıkıntıları bende yaşıyorum bu ara doğum sonrası devam edip etmemek için çok ikilemde kalıyorum. şuanki çalıştığım işyerimden maaştan memnun olmadığım için normalde çıkıcaktım hatta kendimi attırmak için uğraştım tazminat almak için sonra hamilelik araya girince alacağım dogum parası, dogum iznim felan haklarım yanmasın die çıkmadım. şimdi doğumdan sonra izinlerimi kullanıp cıkmak istiyorum ama yine onlar beni atsınki tazminat ve işsizlik maaşı alayım istiyorum. ama burdaki arkadaslarımdan duyduguma gore bebek 1 yaşına gelene kdrda beni çıkartamıyorlarmış böyle birşey varmı acaba. eğer yoksa ben doğum iznimden doner donmez beni çıkartmalarını isticem. özellikle konuşucam bebeğime bakacak kimse yok dicem en azından anlaşma sağlarsam yoneticimle oda insan kaynaklarına benden memnun olmadıklarını cıkartmak istediklerini belirtir bende direk çıkarım. senden rica etsem avukat akrabana sorabilirmisin gerçekten bebek 1 yaşına gelecek kdr beni işten cıkartmaları yasalara aykırımıdır, doğum iznimen dondukten sonra isteseler beni işten cıkarabilirlermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?