2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba benim de ilk aylarda olmuştu.ama ciddi bir büyüme değildi.o geçti ama bir ara kum döktüm.gebelikte böbrekler yavaşlıyormuş.bol bol su iç .inşallah birşey olmaz.çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım . Doktorum bebek büyüdükçe baskının artacağını söylüyor. İnş bişey olmaz.

seyitbebek canım nasil geçti operasyonun?Merak ettim seni.İnşallah sende bebisinde iyi bi şekilde dönersin aramıza. Dualarim seninle...

kizlar kim hatirlamiyrm aventin biberon setini alicam indirime girince diyordu,butik bebe de 120den 97ye dusmus,bilmiyrm istediginiz mi ama soylemek istedim

Kızlar bana dua edin ya bugün kasılmalarım çoğaldı yine,korkuyorum olumsuz birşey olucak diye

canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın... bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum

hahah bızımkı yusuf eymen olucak :)

Kızlar bana dua edin ya bugün kasılmalarım çoğaldı yine,korkuyorum olumsuz birşey olucak diye
geçmiş olsun canım ya umarım geçer kasılmaların.bende yaşadım bilirim o korkuyu.ama güzel düşün o anlarda çoğumuzda kasılmalar oluyo ama bebişlerimizin maşallahı var herşey çok güzel olcak bebişlerimizi hayırlısıyla alcaz kucağımıza

çok geçmiş olsun zor bi süreç yaşadın ama herşey bebeğinin sağlığı için.allahım o korkuyu yaşatmasın bidaha.inşallah herşey çok güzel olcak

bende o bardakta gösterdiği şekeri sanırım bir ömür boyu tüketemem, yıllardır çay ve kahveyi şekersiz içerim.
bende yaptırmayacağım diye düşünüyorum, tabi hafta sonu doktorum ikna etmeye kalkmazsa :/

Çok geçmiş olsun canım.

İnş. bundan sonra sorunsuz bir şekilde gününü doldurursun.

merhabalar
bende bu konuyu araştırırken sizin yazınıı gördüm .
bir karara varabildiniz mi ?
bende braun 6520 yada 6020 modelinde kararsızım .
ayrıca kulaktan ölçer herzaman daha sağlıklı doktorlar bunu öneriyor bebekler için özellikle koltuk altı imkansız olduğundan.alından ölçer kesin sonuç değilmiş yanıltıyormuş.aklınızda olsun .bende bu kadar bildiğim için bilgi paylaşmak istedim.
6520 ve 6020 arasındaki farkı açıkçası bulamadım
sizlerin varmıdır bir fikri ?

sağol canım ilk başta kızımla ikimiz bulduk babası duyunca bizden çok beğendi şimdide onu vazgeçiremiyoruz oğlunun ismi cihan padişahı olacakmış
Sizinde içinize sindiyse olsun cnm bak babasıda çok beğenmiş :) bizde emir asaf mı emirhan mı koysak karar veremedik

Çok saol canım cevap için. inşallah bizim bankaya özel bi kural değildirde hayılısı ile yeni iş bulup dogum iznimden sonra çıkışımı isterim. 15 senemi doldurmadım canım yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum ama okul nedeniyle boşluklarım var prim gunlerimde.

senin sorununun ayrıntılarını atladım sanırım şimdi sen işe donmeyi kabul etmezsen 30.000 lirayı vermiceklermi. yani bu parayı alman için işemi donmen gerekiyor. eğer işe donmemeyi kabul etmen halinde verilcekse bence dönme çoçuklarına bak. inan kenarda 10-15 bin TL param olsa bi kaç kredim var onları kapatıp işe donmezdim tekrar ve bi süre çalışmazdım bebeğim buyuyene kdr. kredimlerim ve kira yuzunden işe donmek zorunda kalcam dogum iznimden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…