- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.401
Merhaba benim de ilk aylarda olmuştu.ama ciddi bir büyüme değildi.o geçti ama bir ara kum döktüm.gebelikte böbrekler yavaşlıyormuş.bol bol su iç .inşallah birşey olmaz.çok geçmiş olsun.
Kızlar bana dua edin ya bugün kasılmalarım çoğaldı yine,korkuyorum olumsuz birşey olucak diye
canım benim Allah yardımcın olsun. endişelenme sakin kalmaya çalış sen stresli endişeliyken daha da artar. dr.unu arasaydın.Kızlar bana dua edin ya bugün kasılmalarım çoğaldı yine,korkuyorum olumsuz birşey olucak diye
hahahcanım hangi mağazada indirime gircekmiş? Bende bekliyorum, mothercare de 140 tl dediler
Kız bende eymen koycam, şu zamana kadar duyan herkes çok beğendi :) anlamı da çoook güzel, o beğenmeyenlerin kafasını kırarım ha))
inş :)Çok güzel isim bence,hele Ali Eymen 'e bayılıyorum fakat görümcemin oğlu da Eymen o yüzden,direkt eledim ben oğluma o ismi maalesef..İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
geçmiş olsun canım ya umarım geçer kasılmaların.bende yaşadım bilirim o korkuyu.ama güzel düşün o anlarda çoğumuzda kasılmalar oluyo ama bebişlerimizin maşallahı varKızlar bana dua edin ya bugün kasılmalarım çoğaldı yine,korkuyorum olumsuz birşey olucak diye
çok geçmiş olsun zor bi süreç yaşadın ama herşey bebeğinin sağlığı için.allahım o korkuyu yaşatmasın bidaha.inşallah herşey çok güzel olcakcanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
evinafi izlesydin tamamını sende vaz geçerdin :) benim eşimde istemiyo beraber araştırdık dün dinleyince karar verdim.
@edahafiz sana ayynen katılıyorum canım bende uzak durmaya çalışıyorum zaten yedikçe yiyesi geliyor insanın uzak durmak en iyisi
@cimcimesevilay karatay zaten kendisi dedi ben söyleyince doğru olmuyor illa abd de bu yasaklanacakki doğru olsun diye :) dün dedi bu yükleme yasaklanacak zaten ama bu arada anneler telef olacak diye valla telef olmaya hiç niyetim yokben çayı kahveyi şekersiz içerim hiç canım tatlı çekmez çoook nadir drumlar hariç yani bebişim şuan şekere uzak birden o kadar şeker veremem çocuğa
canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
canım ben dün aldım e-bebekten medisana markasının temassız olanını aldım 80tl gibi bişeydi fiyatı.cevremdeki arkadaşlarımda kullanıyo çok memnunlar oda socaklığını ve banya suyunun sıcaklığını ölçüyo aynı zamanda.kulak ve alın çok farketmiyo diye duymuştum.temasssız olması bebeğin rahatsız olmaması açısından çok önemli geldi bana.umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Sizinde içinize sindiyse olsun cnm bak babasıda çok beğenmiş :) bizde emir asaf mı emirhan mı koysak karar veremediksağol canım ilk başta kızımla ikimiz bulduk babası duyunca bizden çok beğendi şimdide onu vazgeçiremiyoruz oğlunun ismi cihan padişahı olacakmış
Çok saol canım cevap için. inşallah bizim bankaya özel bi kural değildirde hayılısı ile yeni iş bulup dogum iznimden sonra çıkışımı isterim. 15 senemi doldurmadım canım yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum ama okul nedeniyle boşluklarım var prim gunlerimde.Canim ben muhasebeciyim hic boyle bisey duymadim cikarmalari icin 1sene gwcmesine gerek yok raporun bitince cikarabilirler ayrica soyle bir durum var ssk suren 15 seneyi gectiyse gunlerinde3600 gunden fazlaysa kendun ciksan bile tazminatini alabiliesin aklinda bulunsun
senin sorununun ayrıntılarını atladım sanırım şimdi sen işe donmeyi kabul etmezsen 30.000 lirayı vermiceklermi. yani bu parayı alman için işemi donmen gerekiyor. eğer işe donmemeyi kabul etmen halinde verilcekse bence dönme çoçuklarına bak. inan kenarda 10-15 bin TL param olsa bi kaç kredim var onları kapatıp işe donmezdim tekrar ve bi süre çalışmazdım bebeğim buyuyene kdr. kredimlerim ve kira yuzunden işe donmek zorunda kalcam dogum iznimden sonra.Ah canım ah iş verene akıl ermiyor.
Yasaya da.
Mesela benim mantığım ben işe başlamayı kabul etmesem de mahkemenin belirlediği tutarı bana ödemeleri.
Ama mahkeme sadece kabul edersen öder diyor.
Eeee bende gitmek istemiyorum o zaman alacak hakkını elinle itmiş oluyorsun.
çok iyi canım sevindim iyi çıkmasına ve resmen ikimizinki çok yakın çıkmış bnmkide 83-97 çıkmıştı :))))Kızlar yükleme sonucum çıkmış heheh :) şekeri içmeden önce 94, içtikten 1 saat sonra 83 :) içim rahatladı... :)
bende o bardakta gösterdiği şekeri sanırım bir ömür boyu tüketemem, yıllardır çay ve kahveyi şekersiz içerim.
bende yaptırmayacağım diye düşünüyorum, tabi hafta sonu doktorum ikna etmeye kalkmazsa :/
Ne güzel canım valla çok sevindim. Tatlıya çok düşkünüm çünkü :)çok iyi canım sevindim iyi çıkmasına ve resmen ikimizinki çok yakın çıkmış bnmkide 83-97 çıkmıştı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?