2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok geçmiş olsun insallah bundan sonra iyi olur hersey

ben bgn yaptrdm seker yuklemesi doktor yaptır dedi israrla. mide bulandiriyo ama çok da kotu değil.annem cikarirsan bi daha icesin sakin cikarma dedi tuttum kendimi:)

Cok gecmis olsun canim Rabbim seni ve bebegini korusun insallah saglikla kucagina da alirsin

Canim cok gecmis olsun. Atlattin nihayet. Biraz dikkat edersen sıkıntı yasamazsin insallah. Iyi ki izlememissin. Bende dogum videolarini izlemeyi dusunmuyorum

ben medisanayı aldım alından ölçen modelini.arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım dediklerin hakkında hiç bbi bilgim yok malesef

Canim esimin bir arkadasi braun kulsktan olcer kullaniyor ve memnun degil. Dogru olcmedigini soyledi. Bende internette cok arastirdim bu konuyu ve alindan olcer aldim. Bebeklerin dogduklarinda kulak yollari tam acilmadigi icin tam dogru olcmuyor diye okumustum yanlis hatirlamiyorsam

E bebekte canim 3-4gun once indirimdeymis orada calisan bayan onumuzdeki gunlerde tekrar indirime girecek dedi.

Slm kızlar açlık şekerim 73 toklu 113 çıktı iyi i? değerleri bilen var mı? bana iyi gibi geldi, ben yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluğa baktırdım

Bana çok gibi geldi çünkü 75 lik şeker yüklemesinden sonra ben,m değerim 127 ydi sen şeker yüklemesi yaptırmadan öyle bir değer bana fazla geldi anlamam tabi de neden şeker klemesi yaptırmıyorsun bebeğin için hayati önemi var.

Canimm benimm gecmis olsun.
İyi olmana cok sevindim.
Hadi rahatla artik bundan sonra Rabbimin izniyle sag saglim alirsin kucagina seyitini

Canım benim hoşgeldin. Çok geçmiş olsun,çok sevindim iyi olmanıza. Bende seni bebişini merak ediyodum.Rabbim bi daha boyle stresler yasatmasın.Zamanı geldiğinde kucağına alabilmeyi sana ve hepimize nasip etsin inşallah.

Çok sağol canım. Simdi biraz daha iyiyim.İnsan endişe ediyor iste.İnşallah tekrar çoğalmaz.

dikkat edicem diye strese giriyorum ben kızımda da çıkmıştı şekerim ve erken doğdu şimdi oğlumun da erken doğmasından korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım,Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Bundan sonra hiç bir sorun yaşamadan devam edersin inşallah ..

cnım sehırden sehıre degısıyor sanırım bn afyonda yptrdımm doktorum ıyıce buyusun ne gor dedı bu haftaya attı cnım kı oleydı nettıde kuzum
Afyon da hangi doktora gidiyorsun canım ? Ben de haftaya ayrıntılıyı park hastanesinde yaptıracağım

çok çok geçmiş olsun canım

valla sevinirim suveydecim..severim öyle şeyleri...olmadı örerim bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…