- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.421
Çok geçmiş olsun insallah bundan sonra iyi olur herseycanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
ben bgn yaptrdm seker yuklemesi doktor yaptır dedi israrla. mide bulandiriyo ama çok da kotu değil.annem cikarirsan bi daha icesin sakin cikarma dedi tuttum kendimi:)bende o bardakta gösterdiği şekeri sanırım bir ömür boyu tüketemem, yıllardır çay ve kahveyi şekersiz içerim.
bende yaptırmayacağım diye düşünüyorum, tabi hafta sonu doktorum ikna etmeye kalkmazsa :/
Cok gecmis olsun canim Rabbim seni ve bebegini korusun insallah saglikla kucagina da alirsincanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
Canim cok gecmis olsun. Atlattin nihayet. Biraz dikkat edersen sıkıntı yasamazsin insallah. Iyi ki izlememissin. Bende dogum videolarini izlemeyi dusunmuyorumcanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
ben medisanayı aldım alından ölçen modelini.arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım dediklerin hakkında hiç bbi bilgim yok malesefmerhabalar
bende bu konuyu araştırırken sizin yazınıı gördüm .
bir karara varabildiniz mi ?
bende braun 6520 yada 6020 modelinde kararsızım .
ayrıca kulaktan ölçer herzaman daha sağlıklı doktorlar bunu öneriyor bebekler için özellikle koltuk altı imkansız olduğundan.alından ölçer kesin sonuç değilmiş yanıltıyormuş.aklınızda olsun .bende bu kadar bildiğim için bilgi paylaşmak istedim.
6520 ve 6020 arasındaki farkı açıkçası bulamadım
sizlerin varmıdır bir fikri ?
Canim esimin bir arkadasi braun kulsktan olcer kullaniyor ve memnun degil. Dogru olcmedigini soyledi. Bende internette cok arastirdim bu konuyu ve alindan olcer aldim. Bebeklerin dogduklarinda kulak yollari tam acilmadigi icin tam dogru olcmuyor diye okumustum yanlis hatirlamiyorsammerhabalar
bende bu konuyu araştırırken sizin yazınıı gördüm .
bir karara varabildiniz mi ?
bende braun 6520 yada 6020 modelinde kararsızım .
ayrıca kulaktan ölçer herzaman daha sağlıklı doktorlar bunu öneriyor bebekler için özellikle koltuk altı imkansız olduğundan.alından ölçer kesin sonuç değilmiş yanıltıyormuş.aklınızda olsun .bende bu kadar bildiğim için bilgi paylaşmak istedim.
6520 ve 6020 arasındaki farkı açıkçası bulamadım
sizlerin varmıdır bir fikri ?
E bebekte canim 3-4gun once indirimdeymis orada calisan bayan onumuzdeki gunlerde tekrar indirime girecek dedi.canım hangi mağazada indirime gircekmiş? Bende bekliyorum, mothercare de 140 tl dediler
Kız bende eymen koycam, şu zamana kadar duyan herkes çok beğendi :) anlamı da çoook güzel, o beğenmeyenlerin kafasını kırarım ha))
Slm kızlar açlık şekerim 73 toklu 113 çıktı iyi i? değerleri bilen var mı? bana iyi gibi geldi, ben yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluğa baktırdım
ben bgn yaptrdm seker yuklemesi doktor yaptır dedi israrla. mide bulandiriyo ama çok da kotu değil.annem cikarirsan bi daha icesin sakin cikarma dedi tuttum kendimi:)
İnşallah nasip olur canım, tek dileğim o.Allah yardımcın olsun canım.
Korkma inş. birşey olmaz.
Bende yarınki kontrolüm için merak ve korku içindeyim.
Şöyle 32-35 leri görmeyi nasip etse rabbim.
Canimm benimm gecmis olsun.canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Merhaba ben de her lavoboya kalktığımda terlemiş oluyorum, bu aralar normal mi acaba bu durum?Günaydın kızlar nasılsınız ben ilk kez güzelce uyudum çok mutluyum. :) gece terleyerek uyanan benden başka yok mu?
Canım benim hoşgeldin. Çok geçmiş olsun,çok sevindim iyi olmanıza. Bende seni bebişini merak ediyodum.Rabbim bi daha boyle stresler yasatmasın.Zamanı geldiğinde kucağına alabilmeyi sana ve hepimize nasip etsin inşallah.canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Aminnnn canım benim.Sakin kalmaya çalışıyorum, biraz daha iyiyim.İnşallah tekrar çoğalmaz.canım benim Allah yardımcın olsun. endişelenme sakin kalmaya çalış sen stresli endişeliyken daha da artar. dr.unu arasaydın.
Çok sağol canım. Simdi biraz daha iyiyim.İnsan endişe ediyor iste.İnşallah tekrar çoğalmaz.geçmiş olsun canım ya umarım geçer kasılmaların.bende yaşadım bilirim o korkuyu.ama güzel düşün o anlarda çoğumuzda kasılmalar oluyo ama bebişlerimizin maşallahı varherşey çok güzel olcak bebişlerimizi hayırlısıyla alcaz kucağımıza
moralini bozma cnm..ben de hiç beklemiyordum benim de yüksek çıktı..plasenta zaten insülin salgıladığı için, yüksek çıkması normal olabiliyor bazı bünyelerde..birazcık dikkat edicez hepsi bu..iyi tarafından bak çok kilo almadan kapatıcaz bu işi :)
Çok geçmiş olsun canım,Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Bundan sonra hiç bir sorun yaşamadan devam edersin inşallah ..canım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Afyon da hangi doktora gidiyorsun canım ? Ben de haftaya ayrıntılıyı park hastanesinde yaptıracağımcnım sehırden sehıre degısıyor sanırım bn afyonda yptrdımm doktorum ıyıce buyusun ne gor dedı bu haftaya attı cnım kı oleydı nettıde kuzum
çok çok geçmiş olsun canımcanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
valla sevinirim suveydecim..severim öyle şeyleri...olmadı örerim bile :)eğerki az biraz biliyorsan dikişi, emzirme yastığını kendin yap derim. internette ölçüleri veriliyor zaten. ben basma kumaş hastasıyım. rengarenk başladım dikmeye. hem kafam dağılıyor hemde oğluşuma birşeyler yapmanın zevkindeyim. eğer yaparım dersen ben ölçülerini yapılışını anlatırım. 10tl ye mal olmadı üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?