- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.441
saol canım hemen bakayımkizlar kim hatirlamiyrm aventin biberon setini alicam indirime girince diyordu,butik bebe de 120den 97ye dusmus,bilmiyrm istediginiz mi ama soylemek istedim
acaba mağazalarında mı, Konya'da mağazası yokE bebekte canim 3-4gun once indirimdeymis orada calisan bayan onumuzdeki gunlerde tekrar indirime girecek dedi.
Benimde 179 cikti 50lik yuklemede diyetisyene gittim dikkat etmeye calisiyorum bir haftadir açım resmen.kotu bi durum senin kac cikti sonucundikkat edicem diye strese giriyorum benkızımresmen.kotukmıştı şekerim ve erken doğdu şimdi oğlumun da erken doğmasından korkuyorum
allahın izniyle bişeycik olmaz içini ferah tut..ne yalan söyleyim benim için iyi oldu..yoksa hamileliğin arkasına sığınıp cips yemeyen ben cips yemeye, makarna yemeyen ben deli gibi makarna paketleri almaya başlamıştım..ohh iyi oldu bana frenledim kendimi saçma sapan saatlerde saçma sapan şeyler yemekten...dikkat edicem diye strese giriyorum benkızımda da çıkmıştı şekerim ve erken doğdu şimdi oğlumun da erken doğmasından korkuyorum
Canım baktım ama bulamadım :/ chicco var. Aventinkinisen gördüysen bana link atarmısın sana zahmet olmazsakizlar kim hatirlamiyrm aventin biberon setini alicam indirime girince diyordu,butik bebe de 120den 97ye dusmus,bilmiyrm istediginiz mi ama soylemek istedim
Çoook geçmiş olsun canım hadi şükür atlattın) artık çok yorma kendini ayakta kalma çokcanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
Geçmiş olsun canım, bence kilosu iyi, dediğin gibi bu ara Dinlen tekrar eski formuna kavuşur inş bebeğinKızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
Yalnız benim bebeğimin gelişimi hep bir hafta ileriydi. Şimdi beş gün gerilemiş iki hafta önce 730 gramdı şimdi 790 graö olmuş. Bİr hafta ileriyken beş n gerilemesi çok canımı sıktı. Çok mu yoruldun dedi evet dedim. Artık yapmıycam öyle deli gİbi temizlik. Nesquikli sütü de bırakmıştım ona geri başlıycam çok canım sıkıldı.
Merhaba ben de her lavoboya kalktığımda terlemiş oluyorum, bu aralar normal mi acaba bu durum?
Canını sıkma canım zaten ne gelirse temizlik ten yada dikkat etmediğimiz den geliyo bende banyoyu yikadim dip köşe pencerede acikti heralde usuttumKızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
Yalnız benim bebeğimin gelişimi hep bir hafta ileriydi. Şimdi beş gün gerilemiş iki hafta önce 730 gramdı şimdi 790 graö olmuş. Bİr hafta ileriyken beş n gerilemesi çok canımı sıktı. Çok mu yoruldun dedi evet dedim. Artık yapmıycam öyle deli gİbi temizlik. Nesquikli sütü de bırakmıştım ona geri başlıycam çok canım sıkıldı.
Kızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
Slm kızlar açlık şekerim 73 toklu 113 çıktı iyi i? değerleri bilen var mı? bana iyi gibi geldi, ben yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluğa baktırdım
Canım baktım ama bulamadım :/ chicco var. Aventinkinisen gördüysen bana link atarmısın sana zahmet olmazsa
Çoook geçmiş olsun canım hadi şükür atlattın) artık çok yorma kendini ayakta kalma çok
Geçmiş olsun canım, bence kilosu iyi, dediğin gibi bu ara Dinlen tekrar eski formuna kavuşur inş bebeğin
Canını sıkma canım zaten ne gelirse temizlik ten yada dikkat etmediğimiz den geliyo bende banyoyu yikadim dip köşe pencerede acikti heralde usuttum
geçmiş olsun kendini fazla yorma erken doğumu tetikliyor. kızımda büyük temizlik yaptım 3 gün sonra erken doğumla doğdu 34+6 günlük
Canım ben atayim sana mobil olarak giriş yapıyorum bakalım becerebilcek miyim?Canım baktım ama bulamadım :/ chicco var. Aventinkinisen gördüysen bana link atarmısın sana zahmet olmazsa
Çoook geçmiş olsun canım hadi şükür atlattın) artık çok yorma kendini ayakta kalma çok
Geçmiş olsun canım, bence kilosu iyi, dediğin gibi bu ara Dinlen tekrar eski formuna kavuşur inş bebeğin
Çok geçmiş olsun canım, artik bırak yapma birşey dinlen bol bol,beslenmene çok dikkat et.muz,nesguikli süt, kasar peynir,kuruyemiş ye canım. İnşallah ise yarar Allahın izniyle.Kızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
hadı hayırlısı bundan sonra her sey ıyı olacak ınsallahcanım arkadaşlarım bana destek olup-dularınız ve güzel mesajlarınız için cok teşekkür ederim.. cok şükür atlattık ameliyatım dün 14 de bitti. 18 e kadar cok agrı çektim sonrasında tamponlar alındı ve rahatladım. bugünde öğlen çıkışım yapıldı evimdeyim şükürler olsun. perş kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın...bu arada anestezi etkisiyle ben doğum yaptım sanıyomuşum bebeğimi getirin görcem diyip durmuşum :)
ve Allah tan serklaj ameliyatını açıp youtube dan izlememişim dün ameliyattan sonra merak ettim bi baktım kustum valla berbat bişeymiş..hayatta o psikolojiyle giremezdim ameliyata ..
hepinizi cok seviyor ve öpüyorum
Saol canım benim, inceledim, ama ben geniş ağızını olan setten alıcam bu ondan deilmiş, az daha sabredeyim :)Canım ben atayim sana mobil olarak giriş yapıyorum bakalım becerebilcek miyim?
http://www.butikbebe.com/Kampanya/philips-avent,KA_15669.html
Canim ben doktora gidemedim ama telefonla sordum normalmistamam cnm bnde yrndan snr gidicem dr.a sorcam bakalim neden olurmus?gerci devam etmedi baklim hayirlisi
Canim cok gecmis Olsun bebek o an hareketliyse yanlis olcum de Oluyo aklinda olsun ben bi gittim 2 hafta geri Cikti dr dur bida bakalim cok hareketli Dedi bida olctu 6 gun falan geriydi zaten 1bucuk aydir falan 6-7gun geri ama kafasi haftasina Uygun sadeceKızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
Bende biberon seçiminde ve emzik seçiminde aventi tercih ettim.Biberonumuz cam biberon.Etrafımda kullanan herkes cok memnun aventten inşallah bizde memnun kalırız.Saol canım benim, inceledim, ama ben geniş ağızını olan setten alıcam bu ondan deilmiş, az daha sabredeyim :)
Bi tek ben böyle oluyorum sanıyordum. Her gece 2-3 kez uyanıyorum ve kan ter içindeyim... Hormonlardan oluyor herhalde.Merhaba ben de her lavoboya kalktığımda terlemiş oluyorum, bu aralar normal mi acaba bu durum?
Sen hangisinden aldın canım? Bide internetten bakarken cam yazmıyo, ben nası bilicem ki?Bende biberon seçiminde ve emzik seçiminde aventi tercih ettim.Biberonumuz cam biberon.Etrafımda kullanan herkes cok memnun aventten inşallah bizde memnun kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?