- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.461
Gecmis olsun canim. Maalesef bazen hamile oldugumuzu unutabiliyoruz. Dikkat etmek gerekKızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
Yalnız benim bebeğimin gelişimi hep bir hafta ileriydi. Şimdi beş gün gerilemiş iki hafta önce 730 gramdı şimdi 790 graö olmuş. Bİr hafta ileriyken beş n gerilemesi çok canımı sıktı. Çok mu yoruldun dedi evet dedim. Artık yapmıycam öyle deli gİbi temizlik. Nesquikli sütü de bırakmıştım ona geri başlıycam çok canım sıkıldı.
Canim kadinlar kulubunde genital nub teorisi var. Orada ultrason fotograflarina bakarak yorum yapiyorlar. Doktorun soylemedi mi bir sey. 10 haftalikken buyuk ihtimal kiz dedi. 13+3 ken kesinlesti kizimin cinsiyeti.Kizlar slm.13 haftalık gebeym.bebegmn cinsiyetini acaipppp merak edyrm.ultrason fotolarini koysam yorumlarmisnzz.bide erken haftalarda cinsiyet tahmini yapilip sonradan değişen varmi.lütfen tecrubelwrinizi paylasin.sizde birzamn benim durumumdaydnzz) okuyup geçmeyin lutfennnn
Eki Görüntüle 1438657 Eki Görüntüle 1438659 Eki Görüntüle 1438662
http://mobil.e-bebek.com/philips-avent-natural-cam-biberon-tekli-240ml_PAV-9430197Sen hangisinden aldın canım? Bide internetten bakarken cam yazmıyo, ben nası bilicem ki?
Bide kızlar şu yastıklardan kullanan var mı memnunmusınuz??
Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun canım. Ben oğlumun cinsiyetini 15. Haftada öğrenmiştim. En erken bu haftalarda görünüyor canım. Bu görüntülerden elbette anlamak mümkün değil. 2 hafta daha sık dişini. Ama ben fotolarına baktığımda içime doğan erkek oldu. Hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor.Kizlar slm.13 haftalık gebeym.bebegmn cinsiyetini acaipppp merak edyrm.ultrason fotolarini koysam yorumlarmisnzz.bide erken haftalarda cinsiyet tahmini yapilip sonradan değişen varmi.lütfen tecrubelwrinizi paylasin.sizde birzamn benim durumumdaydnzz) okuyup geçmeyin lutfennnn
Eki Görüntüle 1438657 Eki Görüntüle 1438659 Eki Görüntüle 1438662
Aynen ben de öyle bir tek ben oluyorum sanıyordum. :) Burdaki çoğu arkadaş da oluyor ddedi, normalmiş terlemelerimiz.Bi tek ben böyle oluyorum sanıyordum. Her gece 2-3 kez uyanıyorum ve kan ter içindeyim... Hormonlardan oluyor herhalde.
Ediyorum canım daha da dikkat edicem artık,Çok geçmiş olsun canım, artik bırak yapma birşey dinlen bol bol,beslenmene çok dikkat et.muz,nesguikli süt, kasar peynir,kuruyemiş ye canım. İnşallah ise yarar Allahın izniyle.
Canim gecmis?ols
Canim cok gecmis Olsun bebek o an hareketliyse yanlis olcum de Oluyo aklinda olsun ben bi gittim 2 hafta geri Cikti dr dur bida bakalim cok hareketli Dedi bida olctu 6 gun falan geriydi zaten 1bucuk aydir falan 6-7gun geri ama kafasi haftasina Uygun sadece
Gecmis olsun canim. Maalesef bazen hamile oldugumuzu unutabiliyoruz. Dikkat etmek gerek
TomrisHatun
Evt hatuncum
Erken dogum riskim var...
Plesantadan dolayi...
Cnm her sabah balli bir bardak ilik sut ve hergun mutlaka muz ye...
Bebegi cok güzel besliyor...
Güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim,çok ciciler canım...Eki Görüntüle 1438684 Eki Görüntüle 1438685 Eki Görüntüle 1438686 Eki Görüntüle 1438687
Bugün butikbebeden bunları aldım kızlar.
tam atiyordumki linki bu degilmis istedigin:)Saol canım benim, inceledim, ama ben geniş ağızını olan setten alıcam bu ondan deilmiş, az daha sabredeyim :)
tomriscim aman dikkat et cnm..biz ve bebeğimiz temizlikten daha önemliyiz..senin de canın dayanmıyor anlaşılan benim gibi...muhtemelen hareketli olduğundan bebeğin kilosu az çıkmıştır..bir anda bu kadar gerileyeceğini düşünmüyorum...hemen güzel bir beslenme takviyesi haftaya toparlar bebişin....Kızlar iyi akşamlar öğleden sonra fenalaştı m çok ciddi sancım oldu öyleki yürüyemedim bile hemen doktora gittik. Doktor alttan bakmak istedi kabul etmedim bir kez baktırdım canım çıktı zaten banyo da yapamamıştım uyandığımda kendimi iyi hisetmedim. Muhtemelen gaz sancısıngibi duruyor dedi. Servikal uzunluğum 45 mm iyi gayet dedi. Alttan bakamadığı için açıklık olup olmasığını bilmiyoruz bu risk sana ait dedi.
Yalnız benim bebeğimin gelişimi hep bir hafta ileriydi. Şimdi beş gün gerilemiş iki hafta önce 730 gramdı şimdi 790 graö olmuş. Bİr hafta ileriyken beş n gerilemesi çok canımı sıktı. Çok mu yoruldun dedi evet dedim. Artık yapmıycam öyle deli gİbi temizlik. Nesquikli sütü de bırakmıştım ona geri başlıycam çok canım sıkıldı.
ayyy çok iyi yapmışsın cnm..benim de ihtiyacım var da karar veremedim markasına felan..sen araştırdın mı..Eki Görüntüle 1438684 Eki Görüntüle 1438685 Eki Görüntüle 1438686 Eki Görüntüle 1438687
Bugün butikbebeden bunları aldım kızlar.
Canım biz bunu ablamda denedik, çok işe yaradı hatta okadar krem işe yaramadı bu yaradı diyebilirimkızlar bakın ne buldum tam bizlik..deneyebiliriz doğum sonrası..
Ayva çekirdeklerinin üzerini örtecek kadar su ekliyoruz, 5-6 saat sonra çekirdeklerin bırakacağı salgı ile şeffaf renksiz bir jel oluşacak.
- İyi bir yara, yanık kremidir
-İlk emzirmeden sonra oluşan meme ucu çatlakları için tedavi edicidir
-Doğal, kimyasal içermeyen iyi bir yüz ve göz altı kremidir
not: Ayva çekirdeklerinin kurusuyla da aynı jeli elde edebilirsiniz
harika..bir tecrübe edenden duyduğuma çok sevindim...ayva çekirdeği kaygan olur zaten..muhtemelen faydalı olur diye düşündüm ben de..herkese şifa olsun inş..hepimizin işine yarasın..Canım biz bunu ablamda denedik, çok işe yaradı hatta okadar krem işe yaramadı bu yaradı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?