2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gecmis olsun canim. Maalesef bazen hamile oldugumuzu unutabiliyoruz. Dikkat etmek gerek

Canim kadinlar kulubunde genital nub teorisi var. Orada ultrason fotograflarina bakarak yorum yapiyorlar. Doktorun soylemedi mi bir sey. 10 haftalikken buyuk ihtimal kiz dedi. 13+3 ken kesinlesti kizimin cinsiyeti.

[QUOTEuperisi_sinope, post: 39726960, member: 623721"]Canim kadinlar kulubunde genital nub teorisi var. Orada ultrason fotograflarina bakarak yorum yapiyorlar. Doktorun soylemedi mi bir sey. 10 haftalikken buyuk ihtimal kiz dedi. 13+3 ken kesinlesti kizimin cinsiyeti. [/QUOTE]
Bktm cnm da konu aktif değil.burdakilerin bi fikri vardır diye dusundm ama (

Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun canım. Ben oğlumun cinsiyetini 15. Haftada öğrenmiştim. En erken bu haftalarda görünüyor canım. Bu görüntülerden elbette anlamak mümkün değil. 2 hafta daha sık dişini. Ama ben fotolarına baktığımda içime doğan erkek oldu. Hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor.

Bi tek ben böyle oluyorum sanıyordum. Her gece 2-3 kez uyanıyorum ve kan ter içindeyim... Hormonlardan oluyor herhalde.
Aynen ben de öyle bir tek ben oluyorum sanıyordum. :) Burdaki çoğu arkadaş da oluyor ddedi, normalmiş terlemelerimiz.

E="010712, post: 39727057, member: 464173"]Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun canım. Ben oğlumun cinsiyetini 15. Haftada öğrenmiştim. En erken bu haftalarda görünüyor canım. Bu görüntülerden elbette anlamak mümkün değil. 2 hafta daha sık dişini. Ama ben fotolarına baktığımda içime doğan erkek oldu. Hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor.[/QUOTE]
Sagol cnm yorumun için..

E="010712, post: 39727057, member: 464173"]Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun canım. Ben oğlumun cinsiyetini 15. Haftada öğrenmiştim. En erken bu haftalarda görünüyor canım. Bu görüntülerden elbette anlamak mümkün değil. 2 hafta daha sık dişini. Ama ben fotolarına baktığımda içime doğan erkek oldu. Hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmiyor.[/QUOTE]
Sagol cnm yorumn icin

Çok geçmiş olsun canım, artik bırak yapma birşey dinlen bol bol,beslenmene çok dikkat et.muz,nesguikli süt, kasar peynir,kuruyemiş ye canım. İnşallah ise yarar Allahın izniyle.
Ediyorum canım daha da dikkat edicem artık,

Evet baya hareketliydi

Gecmis olsun canim. Maalesef bazen hamile oldugumuzu unutabiliyoruz. Dikkat etmek gerek

Evet artık yok canım öyle deli gibi iş yapmak.

TomrisHatun
Evt hatuncum
Erken dogum riskim var...
Plesantadan dolayi...

Cnm her sabah balli bir bardak ilik sut ve hergun mutlaka muz ye...
Bebegi cok güzel besliyor...

TomrisHatun
Evt hatuncum
Erken dogum riskim var...
Plesantadan dolayi...

Cnm her sabah balli bir bardak ilik sut ve hergun mutlaka muz ye...
Bebegi cok güzel besliyor...

Canım muz yiyordum ama kabızlığımdan ötürü bırakmıştım bakalım yine başlıycam sanırım bir arkadaş da hareketliyse yanlış ölçüm olabiliyor dedi. Bebek baya hareketliydi o sırada inşallah öyledir.

Sen de dikkat et kendine servikal uzunluk da çok önemliymiş erken doğum için, daha önce de bir doğumun var daha tecrübelisindir bizden zaten Allah yardımcımız olsun valla çok zor.

tomriscim aman dikkat et cnm..biz ve bebeğimiz temizlikten daha önemliyiz..senin de canın dayanmıyor anlaşılan benim gibi...muhtemelen hareketli olduğundan bebeğin kilosu az çıkmıştır..bir anda bu kadar gerileyeceğini düşünmüyorum...hemen güzel bir beslenme takviyesi haftaya toparlar bebişin....

ayyy çok iyi yapmışsın cnm..benim de ihtiyacım var da karar veremedim markasına felan..sen araştırdın mı..

kızlar bugün bir eczane buldum..mustela nın ürünleri %30 indirimli satıyorlar..tarihlerine baktım 2017 son..eczacıyla konuştum bayağı bebek ürünleri konusunda..bu konuda en iyisi mustela dedi..büchen sebamed nasıl dedim..onlarla kıyas yapamayız bu çok özel bir ürün dedi..onlar dalin tarzı ürünler dedi..hazır indirimi bulmuşken liste hazırlayıp hepsini alıcam..çok uyguna geliyor fiyatları..çok güzel bir seyahat seti de yapmışlar 4lü...sitesinden iyice inceleyin istediğiniz ürünü yine indirimli getirtiriz dedi..

kızlar bakın ne buldum tam bizlik..deneyebiliriz doğum sonrası..

Ayva çekirdeklerinin üzerini örtecek kadar su ekliyoruz, 5-6 saat sonra çekirdeklerin bırakacağı salgı ile şeffaf renksiz bir jel oluşacak.
- İyi bir yara, yanık kremidir
-İlk emzirmeden sonra oluşan meme ucu çatlakları için tedavi edicidir
-Doğal, kimyasal içermeyen iyi bir yüz ve göz altı kremidir
not: Ayva çekirdeklerinin kurusuyla da aynı jeli elde edebilirsiniz

Canım biz bunu ablamda denedik, çok işe yaradı hatta okadar krem işe yaramadı bu yaradı diyebilirim

Canım biz bunu ablamda denedik, çok işe yaradı hatta okadar krem işe yaramadı bu yaradı diyebilirim
harika..bir tecrübe edenden duyduğuma çok sevindim...ayva çekirdeği kaygan olur zaten..muhtemelen faydalı olur diye düşündüm ben de..herkese şifa olsun inş..hepimizin işine yarasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…