2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insaallah oyledir cnm...
Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun...ilk dogumu ben hatırlamıyorum ki ne ara 9 ay gecti ne ara hareket etti hic kalmamis aklimda...
Rahim agzi bu uzunlugum iyiydi bir ay once cok şükür
Bugun yine sordum kisalirsa kanaman olur zaten dedi...
Du ben yine ayrıntılıda yarin obur dr sıkıştırayim

harika..bir tecrübe edenden duyduğuma çok sevindim...ayva çekirdeği kaygan olur zaten..muhtemelen faydalı olur diye düşündüm ben de..herkese şifa olsun inş..hepimizin işine yarasın..
Cnm bu bilgi cok yaricak isimize aman bunu unutmayalim
ALLAH razı olsun

bnde mustela alacagim 2.bir secenekte burt bees.bende gecen eczaneye sordum,o fiyatlari netle karsilastrdim bir site buldum %15 indirimliydi sen iyi bulmussun %30a kacirma derim.hatta cantali bir seti bence yenidoagan icin cok uygun.birde kucukte bir seyaht seti yapmislar 100 er ml lik sanirim dedim hem baslangic hem denemek icin onumu alsam acaba bilemedim

amin cnm hepimizden..burda hepimiz çok şey öğreniyoruz birbirimizden...sağolun..

Kizlar simdi baktim seker yuklemesi sonuclarima
Ilk kan 76
Ikinci 95
Son 74

95 e uyari vermis rapor
Alt sinir 120 mis
Zaten yok denecek seker vardi eskidende bende
Arada dusup bayilmalarim olmustu
Eee nolcek simdi bu sonuçlarla

İyi geceler kızlar :) bebegim yaz bebegi olacak nasipse ama ben yelek örmeye başladım..hiç bilmiyorum netten baka baka yapıcam artık :)

aynen cnm seyahat seti çok kullanışlı olacak..ben de önce onu alayım deneyim dedim ama bebek doğana kadar beklersem fırsatı kaçırıcam..en iyisi alayım hepsini..nasılsa 2017 ye kadar kullanılabilirmiş...52 dedi çatlak kremine yaaa..en ucuz 69a satıyorlar onu ...sen hangi şehirdesin cnm..istediğin varsa sana da alıp kargoyla gönderirim..oldukça ucuza geliyor şampuanlar sabunlar..

kızlar hala oğluma bir isim bulamadık..çok üzülüyorum sona kalacak , isim kim bulduya gidecek diye. aklınıza gelen erkek isimlerini söyleyin bana lütfen...doğa isimleri koymak istemiyorum..anlamı içeriği doygun bir isim bulurum inş oğluma..

bir de bugün içime kötü bir his doğdu..dedim doğum yaparken hayatımı kaybedersem, bebeğimi hiç göremezsem diye..içime öyle bir hüzün çöktü..dua ettim rabbime oğlumla bizi sağlıkla hayırla kavuştur ve yaşat diye..doğumda ölen anneler direk cennete gidermiş..tek teselli bu olurdu sanırım ama oğluma sarılıp koklamayı rabbim yaşatsın..benim hormonlar yine top yaptı sanırım ((

olabilir aslinda direk o cantali seti alabilirim yani antalyadayim cnm ben sen nerdesin?

izmirdeyim cnm..antalyayı severim kayınvalideler orda benim...offf izmirin ve antalyanın sıcağında ilk 3 ay :) seyahat setinin içinde büyük boy pişik kremi var..45 lira mı ne dedi o setin fiyatına..mustelanın sitesine girsene çok güzel bilgiler de var..ürünleri de incele..istediklerinin hepsini gönderirim ben..en uygun trendyolda oluyor orda bile bu kadar uygun değil..

O jelatini cocukluktan hep hastalandigimda
babaannem tapardi bana.Yalniz bogazim fena olunca ve öksürük olunca.Ict8gim an cok iyi gelirdi gogus ucuyla alakasi olduguna sasirdim

ayy dusunme oyle seyler Allah askina.Allahin izniyle alicaz bebislerimizi kucagimiza,koklucaz doya doya:)
bu arada isim isini cok sona birakmayin snr her kafadan bir ses cikiyor ozellikle aile buyuklerinden, bu sefer herkes dedigi olsun istiyor derken ne istedigini bilmeden cocuga isim koyulmus oluyor

O jelatini cocukluktan hep hastalandigimda
babaannem tapardi bana.Yalniz bogazim fena olunca ve öksürük olunca.Ict8gim an cok iyi gelirdi gogus ucuyla alakasi olduguna sasirdim
biz de öksürük olunca ayva yaprağı kaynatırız..bir seferinde 1 ay öksürükten kurtulamamıştım, 3 şişe öksürük şurubu bitirdim..en son ayva yaprağıla iyileşmiştim..

aynen bende o sicaklarda ne yapicam hiicc bir fikrim yok ic gudusel olarak buyutucez ins.bebisleri
ben epey iceledim cnm dermoeczanem.com dan girip bi bakar misin fiyatlara orayla nasil egr ordan daha iyiyse senin buldugun yer senle irtibata geceyim

inş cnm..şimdi bile gözlerim doldu..yalnızlık yine vurdu bana..rabbim bebeklerimizle bizi sağ salim buluştursun yaşatsın inş.

Sagol cnm yorumun için..[/QUOTE]
Doktorun soylemedi mi kuz mi erkek mi peki.Ben 12 haftalikta ogrendim kiz ve 16 ci haftamda da kesinleşti. Yalnuz bi kac arkadasin 24 cu haftasinda erkek denilen bebisi kiz çıktı ve şokta lar tabii, ,alis veris yaptiklari için. O yüzden bu cinsiyet isi biraz karışık canım. Sana tavsiyem ayrintiliya girmeden bişey alma. Bi de daha cok neye asereledin ondan tahmin ede bilirsin

İyi geceler kızlar :) bebegim yaz bebegi olacak nasipse ama ben yelek örmeye başladım..hiç bilmiyorum netten baka baka yapıcam artık :)
once bende yapmak istedim hatta battaniye baslamstim.snr kayinvaldem,eltim hep bir elden ormeye baslayinca ben vazgectim:)ama orgu guzel mesguluyet insana stres attriyor

aynen bende o sicaklarda ne yapicam hiicc bir fikrim yok ic gudusel olarak buyutucez ins.bebisleri
ben epey iceledim cnm dermoeczanem.com dan girip bi bakar misin fiyatlara orayla nasil egr ordan daha iyiyse senin buldugun yer senle irtibata geceyim

burdan daha uygun cnmm..burda %15 indirim..benim baktığım yerde %30..hepsini tek tek sormadım..seyahat seti 45 lira %30 indirimle 32 liraya felan geliyor..çatlak kremini 52 diyince uygun olduğu anladım..en ucuz 69a satıyorlar..

tamam cnm o zmn ben sana isimli fotolu bi liste yaparim en kisa zamanda.ozelden yazarim o zmn sana cok saol cnm
bide ne dicem sana SKT 2017 demissin ama kapagi acildiktan 6 ay snr bitiyor aman dikkat et bebis dogmadan acma:)

Afyon da hangi doktora gidiyorsun canım ? Ben de haftaya ayrıntılıyı park hastanesinde yaptıracağım
ılk bebegımde halıl guldene gıdıyordum canım park hastanesıne allah o adamı bıldıgı gıbı yapsın bısey demıcem neyse canım sımdı metın demırturke gıdıyorum telege mukemmel bı doktor hamılıelıgımı duzene soktu sukur herseyım ıyı ılgısıde cok ıyı
3 lu taramayıda yıne telekte yaptrdım dedegım gbı sadece muayene ucretı odeyıp gırdım uc boyutluya

İzmirli anneler doğumu nerde hangi doktorda düşünüyorsunuz?ve fiyat araştırması yaptınız mı?ben basmane şifada mine hanımı duydum.ama henüz gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…