- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.481
Insaallah oyledir cnm...Canım muz yiyordum ama kabızlığımdan ötürü bırakmıştım bakalım yine başlıycam sanırım bir arkadaş da hareketliyse yanlış ölçüm olabiliyor dedi. Bebek baya hareketliydi o sırada inşallah öyledir.
Sen de dikkat et kendine servikal uzunluk da çok önemliymiş erken doğum için, daha önce de bir doğumun var daha tecrübelisindir bizden zaten Allah yardımcımız olsun valla çok zor.
Cnm bu bilgi cok yaricak isimize aman bunu unutmayalimharika..bir tecrübe edenden duyduğuma çok sevindim...ayva çekirdeği kaygan olur zaten..muhtemelen faydalı olur diye düşündüm ben de..herkese şifa olsun inş..hepimizin işine yarasın..
bnde mustela alacagim 2.bir secenekte burt bees.bende gecen eczaneye sordum,o fiyatlari netle karsilastrdim bir site buldum %15 indirimliydi sen iyi bulmussun %30a kacirma derim.hatta cantali bir seti bence yenidoagan icin cok uygun.birde kucukte bir seyaht seti yapmislar 100 er ml lik sanirim dedim hem baslangic hem denemek icin onumu alsam acaba bilemedimkızlar bugün bir eczane buldum..mustela nın ürünleri %30 indirimli satıyorlar..tarihlerine baktım 2017 son..eczacıyla konuştum bayağı bebek ürünleri konusunda..bu konuda en iyisi mustela dedi..büchen sebamed nasıl dedim..onlarla kıyas yapamayız bu çok özel bir ürün dedi..onlar dalin tarzı ürünler dedi..hazır indirimi bulmuşken liste hazırlayıp hepsini alıcam..çok uyguna geliyor fiyatları..çok güzel bir seyahat seti de yapmışlar 4lü...sitesinden iyice inceleyin istediğiniz ürünü yine indirimli getirtiriz dedi..
amin cnm hepimizden..burda hepimiz çok şey öğreniyoruz birbirimizden...sağolun..Insaallah oyledir cnm...
Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun...ilk dogumu ben hatırlamıyorum ki ne ara 9 ay gecti ne ara hareket etti hic kalmamis aklimda...
Rrahim agzi bu zunlugum iyiydi bir qy once cok şükür
Bugun yine eordum kisalirsa kanaman olur zaten dedi...
Du ben yine ayrıntılıda yarin obur dr sıkıştırayim
Cnm bubilgi cok yaricak isimize aman bunu unutmayalim
ALLAH razı olsun
aynen cnm seyahat seti çok kullanışlı olacak..ben de önce onu alayım deneyim dedim ama bebek doğana kadar beklersem fırsatı kaçırıcam..en iyisi alayım hepsini..nasılsa 2017 ye kadar kullanılabilirmiş...52 dedi çatlak kremine yaaa..en ucuz 69a satıyorlar onu ...sen hangi şehirdesin cnm..istediğin varsa sana da alıp kargoyla gönderirim..oldukça ucuza geliyor şampuanlar sabunlar..bnde mustela alacagim 2.bir secenekte burt bees.bende gecen eczaneye sordum,o fiyatlari netle karsilastrdim bir site buldum %15 indirimliydi sen iyi bulmussun %30a kacirma derim.hatta cantali bir seti bence yenidoagan icin cok uygun.birde kucukte bir seyaht seti yapmislar 100 er ml lik sanirim dedim hem baslangic hem denemek icin onumu alsam acaba bilemedim
olabilir aslinda direk o cantali seti alabilirim yani antalyadayim cnm ben sen nerdesin?aynen cnm seyahat seti çok kullanışlı olacak..ben de önce onu alayım deneyim dedim ama bebek doğana kadar beklersem fırsatı kaçırıcam..en iyisi alayım hepsini..nasılsa 2017 ye kadar kullanılabilirmiş...52 dedi çatlak kremine yaaa..en ucuz 69a satıyorlar onu ...sen hangi şehirdesin cnm..istediğin varsa sana da alıp kargoyla gönderirim..oldukça ucuza geliyor şampuanlar sabunlar..
O jelatini cocukluktan hep hastalandigimdakızlar bakın um tam bizlik..deneyebiliriz doğum sonrası..
Ayva çekirdeklerinin üzerini örtecek kadar su ekliyoruz, 5-6 saat sonra çekirdeklerin bırakacağı salgı ile şeffaf renksiz bir jel oluşacak.
- İyi bir yara, yanık kremidir
-İlk emzirmeden sonra oluşan meme ucu çatlakları için tedavi edicidir
-Doğal, kimyasal içermeyen iyi bir yüz ve göz altı kremidir
not: Ayva çekirdeklerinin kurusuyla da aynı jeli elde edebilirsiniz
ayy dusunme oyle seyler Allah askina.Allahin izniyle alicaz bebislerimizi kucagimiza,koklucaz doya doya:)kızlar hala oğluma bir isim bulamadık..çok üzülüyorum sona kalacak , isim kim bulduya gidecek diye.aklınıza gelen erkek isimlerini söyleyin bana lütfen...doğa isimleri koymak istemiyorum..anlamı içeriği doygun bir isim bulurum inş oğluma..
bir de bugün içime kötü bir his doğdu..dedim doğum yaparken hayatımı kaybedersem, bebeğimi hiç göremezsem diye..içime öyle bir hüzün çöktü..dua ettim rabbime oğlumla bizi sağlıkla hayırla kavuştur ve yaşat diye..doğumda ölen anneler direk cennete gidermiş..tek teselli bu olurdu sanırım ama oğluma sarılıp koklamayı rabbim yaşatsın..benim hormonlar yine top yaptı sanırım((
biz de öksürük olunca ayva yaprağı kaynatırız..bir seferinde 1 ay öksürükten kurtulamamıştım, 3 şişe öksürük şurubu bitirdim..en son ayva yaprağıla iyileşmiştim..O jelatini cocukluktan hep hastalandigimda
babaannem tapardi bana.Yalniz bogazim fena olunca ve öksürük olunca.Ict8gim an cok iyi gelirdi gogus ucuyla alakasi olduguna sasirdim
aynen bende o sicaklarda ne yapicam hiicc bir fikrim yok ic gudusel olarak buyutucez ins.bebisleriizmirdeyim cnm..antalyayı severim kayınvalideler orda benim...offf izmirin ve antalyanın sıcağında ilk 3 ay :) seyahat setinin içinde büyük boy pişik kremi var..45 lira mı ne dedi o setin fiyatına..mustelanın sitesine girsene çok güzel bilgiler de var..ürünleri de incele..istediklerinin hepsini gönderirim ben..en uygun trendyolda oluyor orda bile bu kadar uygun değil..
inş cnm..şimdi bile gözlerim doldu..yalnızlık yine vurdu bana..rabbim bebeklerimizle bizi sağ salim buluştursun yaşatsın inş.ayy dusunme oyle seyler Allah askina.Allahin izniyle alicaz bebislerimizi kucagimiza,koklucaz doya doya:)
bu arada isim isini cok sona birakmayin snr her kafadan bir ses cikiyor ozellikle aile buyuklerinden, bu sefer herkes dedigi olsun istiyor derken ne istedigini bilmeden cocuga isim koyulmus oluyor
once bende yapmak istedim hatta battaniye baslamstim.snr kayinvaldem,eltim hep bir elden ormeye baslayinca ben vazgectim:)ama orgu guzel mesguluyet insana stres attriyorİyi geceler kızlar :) bebegim yaz bebegi olacak nasipse ama ben yelek örmeye başladım..hiç bilmiyorum netten baka baka yapıcam artık :)
aynen bende o sicaklarda ne yapicam hiicc bir fikrim yok ic gudusel olarak buyutucez ins.bebisleri
ben epey iceledim cnm dermoeczanem.com dan girip bi bakar misin fiyatlara orayla nasil egr ordan daha iyiyse senin buldugun yer senle irtibata geceyim
tamam cnm o zmn ben sana isimli fotolu bi liste yaparim en kisa zamanda.ozelden yazarim o zmn sana cok saol cnmburdan daha uygun cnmm..burda %15 indirim..benim baktığım yerde %30..hepsini tek tek sormadım..seyahat seti 45 lira %30 indirimle 32 liraya felan geliyor..çatlak kremini 52 diyince uygun olduğu anladım..en ucuz 69a satıyorlar..
ılk bebegımde halıl guldene gıdıyordum canım park hastanesıne allah o adamı bıldıgı gıbı yapsın bısey demıcem neyse canım sımdı metın demırturke gıdıyorum telege mukemmel bı doktor hamılıelıgımı duzene soktu sukur herseyım ıyı ılgısıde cok ıyıAfyon da hangi doktora gidiyorsun canım ? Ben de haftaya ayrıntılıyı park hastanesinde yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?