2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar simdi baktim seker yuklemesi sonuclarima
Ilk kan 76
Ikinci 95
Son 74

95 e uyari vermis rapor
Alt sinir 120 mis
Zaten yok denecek seker vardi eskidende bende
Arada dusup bayilmalarim olmustu
Eee nolcek simdi bu sonuçlarla
Canım benimde 3 hafta önce yapilan yuklememde 76-71-70 çıktı sonuçlarım.Doktorum bana bidahaki gelmeme ac gel yükleme yapmadan tekrar tahlil isticem dedi,çünkü boyle çok düşüşler de bazen şekere yatkınlık olduğuna işaret dedi.Bakalım ayin 10 unda tekrar gidicem.

Benim kayınvalideden de öyle bi atak geldi de müsade etmedim :) AllahTan öyle fazla anlamıyo..ben ilk beceremeyince eltime götürüp başlatmayı teklif etti ama hırs yaptım netten buldum :)) bana ait bişey olsun istedim kimse karışmasın

Can
Cnm anlatabilirmisin bende yapmak istiyorum

Canini sikma tatlım haftadan haftaya cok değişiyor onu anladım ben. Bi gidiyorum geri kalmis sonraki hafta ilerde. Yani o farki yine kapatir o meraklanma annesi. Simdi benimkisinin kafa capi haftasiyla uyumla bacak ve karin bi hafta geri. Doktor normal dedi. Fakat yorulmaninda cok etkisi oldugunu biliyorum. Gelisimi duurdurabiliyor. Sikalmn disimizi az dahaa. Is guc bitmezkiii. Fakat karnimizdakilerin sayili gunu var. Bunu da cok gormeyelim:)

Canim daha cok erken. 10. Haftada bikereye mahsus erkek diye tahmin edildi sonra iki ay goremiyoruz desiler. 19 20.haftada kiz dendi kesin

Kotu dusunmek bize yasak annesi::) Muhammed furkan bayildigim bi isimdir:) fikir olsun.

Canim nerden buldun bu kadar ucuza bende bakiyim mustela alicaktim bende

Kizlar bende orguye basladim bere oruyorum ogluma ilk kez yapiyorum bende sonrada yelek.yapicam ins cok keyifliymis ya cok duzgun olmuyo ama olsun :)

Çünkü ben normalde hiç bir şekilde tatlı yemiyorum. Ekmek ve pirinç de tüketmiyorum. Şekerli gıdaların hepsi, midemi bulandırıyor. Hamileliğe özel bir durum değil hep böyleydim. Doktoruma söyledim. Gerek duyarsak yaparız o zaman dedi. Dün aradım sonuçlar için ama doğumdaymış, görüşemedim. Bu gün tekrar arıyacam bakalım artık.

Günaydın minnaklar ve anneleriii Nasılız bakalımmm? Benim minnak sabah sporu yapıyo içerde, arkadaşlarına selamı var
Gunaydin canimm
Bizimkide yapti sporunu simdi dinleniyo.
Yatirmadi annesini yaramaz oglum benim
Sen nasilsin canim??

Gunaydin canimm
Bizimkide yapti sporunu simdi dinleniyo.
Yatirmadi annesini yaramaz oglum benim
Sen nasilsin canim??
iyiyiz canım 7:15 tekahvaltımızı yaptık babamızla, sonra işe yolcu ettik babamızı şimdi de arkadaşların dün bahsettiği canan karatayın programını buldum izliyorum. bi taraftan da 400 ml süt koydum bardağa içiyorum

ben medisanayı aldım alından ölçen modelini.arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım dediklerin hakkında hiç bbi bilgim yok malesef
peki medisana hangi model ? bende onu duydum iyi diye ama braun genelde hep doktorların kullandığı bir ürün ve alından ölçerlerde uzaktan ölçüm yapıldığı için yanılma payı oluyor dediler diye vazgeçmiştim

Canim ole dusunme seker yemiyorum sekerim yoktur deme. Benimde rahmetli dedem hayatinda agzina sigara icki surmemis bi insandi genc yasta cigerleri bitti vefat etti. Neremizde ne sorun var arastirmadan bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…