2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canim hamileyiz die herkesin gozu biz annelerde eminim sizleride cevrenizdekiler gozleriyle suzuyordur kilomuzu tipimizi takip ediyorlardir :) Allah kem gozlerden korusun hepimizi.

cnm kesinlikle sana katılıyorum iri doğan bebekleri bizim halkımız sever ne güzel tombiş bebeği var derler oysa bilinmez dr ların bunu sevmediği 4000 gr üstü çocuğun pek çok riski beraberinde getirdiğini ve fark edilmeyen şeker yüzünden bebeklerimizi ileride şeker hastası yaptığımızı kalbinde aşırı kilodan üfürüm çıkanları böbrek sorunu yaşayanları karatay ın dediğine katılmıyorum çünkü hayat tarzımız karatayın dediği gibi değil bizim onun söylediklerini ancak diyet olarak uyguluyor çoğu kişi bence tartışmaya gerek yok bebeğimin sağlıklı doğması için rabbime dua edip gerekenleri düşünmeden yapacam pasta yemeyenler limonata da mı içmiyor ne farkı var illa bişeylerin arkasına sığınmaya gerek yokki ben normalde kan hapı balık hapı vitamin almazdım ama hamilelikde almam gerekiyor diye alıyorum o zaman ekstralarada gerek yok karatayın dediklerini yiyip oturalım aşağı

Sanada gecmis olsun tatlim evet meger cevremizde gordugumuz hamileler gibi hantal hantal ordek gibi yurumek agir hareket etmek lazimmis bende hep onlari elestirirdim neden agir hareket ediyorlar popolarini kaldirmiyorlar die bide hep surekli hareket etmenin iyi bisey oldugunu dusunurdum yanilmisim meger simdi dusunuyorumda ben vucudumun butun enerjisini alirsam bebegim nerden enerji saglayip buyuyecek gelisecek gercekten bunu unutmamak iyi beslenmek lazim. Bence bebeginin haftasi daha cok degisir canim bi ileri bi geri gider o kdr sorun etme cok cabuk buyuyorlar eninde sonunda normal halini alcak doguma kadar

Evet canim hamileyiz die herkesin gozu biz annelerde eminim sizleride cevrenizdekiler gozleriyle suzuyordur kilomuzu tipimizi takip ediyorlardir :) Allah kem gozlerden korusun hepimizi.
Hem de nasil gözler ustumuzde..... bi dugundeyim hic kalktigim bile yok zaten. Bi adim atiyorum en az 5 kisi gözler karnimda. Ya arkadas insanim ben yuzume baksana. Sanki ortada bi gobek dolasiyor:)) avm.deydim esimle o kabinde biaey deniyor ben kapidayim. Teyzenin teki yandan yandan yaklasiyor "ilkin mi".. hayda sanane onuncu cocugummu ilkimmi:)) bayiyorlar insanı bazennnn.

Bide ozel hastane olacak pes yani!!!
Kendimizi kontrol etmek zor canim hamikeyken sen yine iyi tutmussun kendini hastanede:))Esler de bazen daha stresli oluyo bizden.
Sen dikkat et kendine bidaha olmasin insallah canim benim az kaldi hazirana:))))

ne güzel yaa çok az kilo almıssın ben şiştikce şişiyorum maaşalah doktor ekmeği ve pasta böreği kesti. ben yaptıkca yiyoruz eşimde çok kilo aldı biz yarısıyoruz şeker yüklemesine bu kadar takılmak ne kadar doğru bilmiyorum. annelerimiz bizi şeker yüklemesi yaptırarak mı doğurdu sanki benim doktorum zaten ters bi kadın yaptrcaksın deyince yaptrdım bulaşmıyım şu mendebura diye
buarada koca dilim pasta yemek kötü bişey değil bnce

Aminnnn canım .Bencede takma benim esimdende Allah razi olsun çok anlayislidir.Benim bir oğlum var 6 yasında.Hersryime yardımcı oldu ilk hamileligimde de sonra oglumuzu yetistirirkende,çok ilgili bir baba sağolsun.simdi bundada riskli bir hamileliğim var dun mesela kasılmalarım vardı diye bana birşey ellettirmedi.Yani diyeceğim sen öyle soyleyenleri takma fesat insanlar,evladın dogsun daha da iyi gunleriniz olsun inşallah.

Canim daha cok erken. 10. Haftada bikereye mahsus erkek diye tahmin edildi sonra iki ay goremiyoruz desiler. 19 20.haftada kiz dendi kesin

Himm 10 . hafta baya erken .gerçi bazi dr lar goruyolar hmn.neyse eninde sonunda ogrenicz biraz sabirli olabilirsek))

Canim hala varrmi kasılmaların? Bana tam olarak tarif edermisin merak ediyorum. Rabbim korusun bebislerimizi

günaydın herkese yine umutsuz stresli can sıkıcı korku dolu bi güne uyandım bebeğim iç tekme atmadı henüz kafamda manyak manyak sorular var sanki töbe töbe kalbi durdu öldü gibi Allahım ben ne yapıcam bu psikolojiyle sizlerden de böyle olan var mı bi tek ben miyim bi habire kötü şeyler düşünüyorum saat 4 te ayrıntılı var stresin korkunun dibine vurdum resmen

Ben beğendim canım koton kumaşı var ve iskeleti sağlam baya.Bide park yatakta en memnun kalınan marka sağlam marka baby2go ymus.Bebek mağazasında ki satış elamanı öyle söyledi.Bende araştırdım baby2go dan herkes çok memnun.

bende bakayım o zaman canım sağol görüntü hoşuma gitti kanzdakide hoşuma gitmişti ama onun ebatları 70 e 110 ben 60 120 istiyorum ki odalar arasında taşıyayım aslında anakucağı aldık odalar arası taşımaya pek gerek olmaz değil mi offf ne saçma şeylere takılıyorum bu aralar ya alınacak bir sürü şey var ama ben vakit bulup bi çarşıya çıkamıyorum

canım çok geçmiş olsun..
canım bende nazara inanırım, sonradan başıma gelen bütün sıkıntıları nerdeyse sadece buna bağlayacağım :/
aniden yerinden kalkmayla bende gebeliğimin ilk döneminde baygınlık yaşamıştım canım buna çok dikkat et.

Kiz actim zaten... adami yicektim nerdeyse...
boo boo yapa yapa bekledim 2 saat o sekerle...

bol bol tatlı mı yesen acabaaa :))
Ba ba ba
fikrin neyse zikrin de o demiiiii
Hiccc sevmem tatliyi
Benim derdim tuzlu ayol...

Canim hala varrmi kasılmaların? Bana tam olarak tarif edermisin merak ediyorum. Rabbim korusun bebislerimizi
Canım karnimin sağında yada solunda aniden bi sertleşme toplanma hissediyorum bi çıkıntı oluşuyor, ayni zamanda sanki nefes almakta zorluk cekiyorum,kalp atislarim bozuluyor gibi hissediyorum.saniyeler sonra geçiyor.Dun çok oldu,bugünde sabahtan beri iki sefer oldu.Devam ederse aksam gidicem doktora.

Kiz actim zaten... adami yicektim nerdeyse...
boo boo yapa yapa bekledim 2 saat o sekerle...

Ba ba ba
fikrin neyse zikrin de o demiiiii
Hiccc sevmem tatliyi
Benim derdim tuzlu ayol...
Bende açtım yükleme sırasında canım.Bidahaki kontrole gene ac gel dedi doktorum.

Anladim cnm ins tekrarlmaz. Ben gecen hafta yaşadığı mi soyleyeyim. Karnim gobegimin tamami tas keaildi kramp girsi tamamina sanki. Banyodan sonra oldu. Iyiki annemlerdeydim korkudan zaten evde banyoya giremiyorum. Kollarima girdiler o kramp gecmedi oyle yürüdüm. Yatagima yattim.1 saat karnim cozulmedi. Cok korktum onu kaybedecegim die sonraki gun doktora anlattim adamda sasirdi baya 1 saat cokmus dedi. Dikkat et erken dogurmayasin dedi. Adalat diye bi hap verdi. Onunda yan etkisi cok ama kasilmasi olanlara mecbur veriliyor diye biliyorum. Sana da verdimi o ilactan. Ve yaşadığım kasilmamiydi anlamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…