- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.441
Çok güldüm yaaa benimki de büyüdü tek bende oldu sanıyodum :) hatta anneme diyorum vura vura büyüttü kızım :)
sanki normal de, benimki biraz fazla kocaman gibi geldi..inş doğumdan sonra böyle kalmaz
aynen canım Allah geride kalanların yardımcısı olsunÇok acı gerçekten, Rabbim annelerimizi de bizleri de evlatlarımızı da korusun, annesizlik her yaşta çok zor
valla ben de öyleydim ama bir iki yaptırınca sonra utanma falan kalmıyor ama temiz bir yere gitmen lazım ve güvenilir birine. biliyorsun bir sürü hastalık kapılabiliyor.ama yapabiliyorsan ne ala ben yapamadığım için mecburen gitmiştimahhhh tatlım yaaa çok utanıyorum ben..açamıyorum bacaklarımı..o yüzden yıllardır kendim yaparım..
ahhhh tatlım yaaa çok utanıyorum ben..açamıyorum bacaklarımı..o yüzden yıllardır kendim yaparım..
:)))))))))))))))))) etlenmiş evet bayağı bildiğin yağını da bağlamış :)bence kilo alınca ister istemez etlenmiş olabilir
valla bayağı zor bu gidişle..jilet yapmadım hiç bu vakitten sonra da yapmak istemiyorum..dayanabildiğim yere kadar mücadeleme devam edicem :) olmadı utana sıkıla gidicem artık :)son aylar çok zorlanırsın alıştırsan kendini yavaştan rahat edersin sürekli aynı kişiye yaptır utanma ya ne var utanacak kuaföre öyle deyince sende olan bende de var diyo ben yıllardır kuaföre gidiyorum kendim kıyamıyorum canım acıyo bu aralar zor olmaya başladı son zmanlar o göbekten falan ne yapıcaz acaba
cnm ben de basur var ama dediğin şeyi otururken değil yatarken yaşıyorum..basurdan kaynaklı değil sanki..annişler bir sorum olacak özellikle masa başı çalışan anneler varsa sorum sizlere. oturduğunuz yerden kalkarken poponuz , ozellikle kuyruk sokumuz acıyormu sanki sert bi yerde oturmusta tutulmuş gibi oluyor mu ? bi ara bi yerde okumuştum basurun etkileride olabilir yazıyordu. acaba basur başlangıcımı var bende. eski birimimde birindede vardı hatta o özel minder kullanıyordu simit şeklinde. öle bişey mi almak gerekiyor acaba ?
Yok cnm erkek eğer o kadar emek verip babaya düşkün olursa ayak parmaklarını ısırırım onunKiz miydi seninki canim. Benim kiz ve kizlarin babaya duskun olduklari dogru
Canim tanimasam ben de yaradilis oyle derdim ama yok diger ogluna o kadar bagli ki o hep yaninda oldu ama bu cocuga hic sevgi falan yok dogdugundan beri babannnesinin yaninda kv anlatti bana aramiyormus hic cocugu sormuyormus sadece 3 yasini annesiyle babasiyla kutladi diger dogum gunlerinde cocuk hep babaannesiyle oldu o yuzden onu seviyor annesini sevmiyor,ben de 5 haftadir bakiyorum ben de onu o da beni seviyor ama artik zor geliyor bana yaramazlik falan yapiyor cok yoruyor beni umarim bu gun gele bilir de cocugunu alir yazik cocugacnm ben baby2go nun 8434 modelini aldım..dışı pamuk kumaş..bakabilirsin...
cnm ben böyle durumlarda hafifçe karnımın üstüne yatıyorumm.."anneeeeee kendine gel, doğru düzgün yat" diye içerden tekmeler gelmeye başlıyor :)
cnm belki göründüğü gibi değildir..bazı insanlar anne dahi olsa annelik yapamıyorlar, yaradılış..suçlamayalım..kimbilir ne gerekçesi vardır..sen o çucuğun yüzü suyu hürmetine kimbilir ne güzellikler yaşıyorsun belkii..eminim zordur rabbim sabır versin sana..düşün ki bizim evlatlarımız da belki olabilirdi o çocuğun yerine..sen yine elinden geldiği kadar iyi davran..bence bol bol çocuğun duasını al, dua ettir istediklerini..bak seni de seviyormuş..çocuk sevindirmenin ve duasının yerini hiçbişey tutmaz..
kayınvaliden baksa biraz da çocuğa rahatlasan birazcık???
kapı gibi 10,5 kilo aldım..26+4 lüğüm... :)
annişler bir sorum olacak özellikle masa başı çalışan anneler varsa sorum sizlere. oturduğunuz yerden kalkarken poponuz , ozellikle kuyruk sokumuz acıyormu sanki sert bi yerde oturmusta tutulmuş gibi oluyor mu ? bi ara bi yerde okumuştum basurun etkileride olabilir yazıyordu. acaba basur başlangıcımı var bende. eski birimimde birindede vardı hatta o özel minder kullanıyordu simit şeklinde. öle bişey mi almak gerekiyor acaba ?
acaba neyden kaynaklı bende çözemedim çok zorlanıyorum oturup kalkarkencnm ben de basur var ama dediğin şeyi otururken değil yatarken yaşıyorum..basurdan kaynaklı değil sanki..
uzun süre oturmasamda her oturup kalkmamda aynı acıyı hissediyorum. acıyo resmen tam kuyruk sokumumun oldugu kısımsanmam bece hareketsiz kalınca uyuşma ağrı oluyo bende de aynısı var genelde sert yerde mesela sandalyede uzun süre oturduğum zaman kalkarken tam kuyruk sokumu ağrıyo kemikler batıyo sanki endişelenecek bişe yoktur bence
Yok cnm erkek eğer o kadar emek verip babaya düşkün olursa ayak parmaklarını ısırırım onun
acaba neyden kaynaklı bende çözemedim çok zorlanıyorum oturup kalkarken
uzun süre oturmasamda her oturup kalkmamda aynı acıyı hissediyorum. acıyo resmen tam kuyruk sokumumun oldugu kısım
Artık çok zor oluyor cnm bende egilemiyorum küçük bi ayna aldım onla idare ediyorum ama çabuk yoruluyorum son iki ay ağda salonuna gitmeyi planlıyorumkızlar geçen akşam ağda yapayım dedim bikini bölgeme..ilk kez göbeğimden göremedim ve ulaşamadım..çok afedersiniz ayna yardımıyla yaptım..bayağı zor oldu..yalnız benim bölge kocaman olmuş, böyle bi değişik..valla iğrendim kendimden..(((
Ben nevresim aldım canim, daha şık derli toplu düzgün durur diye düşünüyorum.kızlar doğum yaza denk geliyo ya uyku seti yada nevresime gerek var mı yastıkta ilk 6 ay kullanılmamalı deniyo bi lastikli bebe çarşafı yeter o zaman
Ben bi tane aldım cnm yine lastikli çarşafınla bi nevresimin olsun illaki lazım olacak sonuçta ama yastık kullanılmadığını bilmiyorum annem pamuktan yaparım yaz olduğu için terinide çeker hazır alma demiştikızlar doğum yaza denk geliyo ya uyku seti yada nevresime gerek var mı yastıkta ilk 6 ay kullanılmamalı deniyo bi lastikli bebe çarşafı yeter o zaman
Ben nevresim aldım canim, daha şık derli toplu düzgün durur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?