2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ahhhh tatlım yaaa çok utanıyorum ben..açamıyorum bacaklarımı..o yüzden yıllardır kendim yaparım..
valla ben de öyleydim ama bir iki yaptırınca sonra utanma falan kalmıyor ama temiz bir yere gitmen lazım ve güvenilir birine. biliyorsun bir sürü hastalık kapılabiliyor.ama yapabiliyorsan ne ala ben yapamadığım için mecburen gitmiştim

ahhhh tatlım yaaa çok utanıyorum ben..açamıyorum bacaklarımı..o yüzden yıllardır kendim yaparım..

son aylar çok zorlanırsın alıştırsan kendini yavaştan rahat edersin sürekli aynı kişiye yaptır utanma ya ne var utanacak kuaföre öyle deyince sende olan bende de var diyo ben yıllardır kuaföre gidiyorum kendim kıyamıyorum canım acıyo bu aralar zor olmaya başladı son zmanlar o göbekten falan ne yapıcaz acaba

annişler bir sorum olacak özellikle masa başı çalışan anneler varsa sorum sizlere. oturduğunuz yerden kalkarken poponuz , ozellikle kuyruk sokumuz acıyormu sanki sert bi yerde oturmusta tutulmuş gibi oluyor mu ? bi ara bi yerde okumuştum basurun etkileride olabilir yazıyordu. acaba basur başlangıcımı var bende. eski birimimde birindede vardı hatta o özel minder kullanıyordu simit şeklinde. öle bişey mi almak gerekiyor acaba ?

valla bayağı zor bu gidişle..jilet yapmadım hiç bu vakitten sonra da yapmak istemiyorum..dayanabildiğim yere kadar mücadeleme devam edicem :) olmadı utana sıkıla gidicem artık :)

kızlar doğum yaza denk geliyo ya uyku seti yada nevresime gerek var mı yastıkta ilk 6 ay kullanılmamalı deniyo bi lastikli bebe çarşafı yeter o zaman

cnm ben de basur var ama dediğin şeyi otururken değil yatarken yaşıyorum..basurdan kaynaklı değil sanki..

Canim tanimasam ben de yaradilis oyle derdim ama yok diger ogluna o kadar bagli ki o hep yaninda oldu ama bu cocuga hic sevgi falan yok dogdugundan beri babannnesinin yaninda kv anlatti bana aramiyormus hic cocugu sormuyormus sadece 3 yasini annesiyle babasiyla kutladi diger dogum gunlerinde cocuk hep babaannesiyle oldu o yuzden onu seviyor annesini sevmiyor,ben de 5 haftadir bakiyorum ben de onu o da beni seviyor ama artik zor geliyor bana yaramazlik falan yapiyor cok yoruyor beni umarim bu gun gele bilir de cocugunu alir yazik cocuga

sanmam bece hareketsiz kalınca uyuşma ağrı oluyo bende de aynısı var genelde sert yerde mesela sandalyede uzun süre oturduğum zaman kalkarken tam kuyruk sokumu ağrıyo kemikler batıyo sanki endişelenecek bişe yoktur bence

cnm ben de basur var ama dediğin şeyi otururken değil yatarken yaşıyorum..basurdan kaynaklı değil sanki..
acaba neyden kaynaklı bende çözemedim çok zorlanıyorum oturup kalkarken
uzun süre oturmasamda her oturup kalkmamda aynı acıyı hissediyorum. acıyo resmen tam kuyruk sokumumun oldugu kısım

Yok cnm erkek eğer o kadar emek verip babaya düşkün olursa ayak parmaklarını ısırırım onun

benim de eşim şikayetçi adam ne diller döküyo oğlum paşaam ben geldim nasılsın diyerekten konuşuyo ama benimki şeyine sallamıyo bazen uzanıyorum arka arkaya vuruyo gel gel bak tekme atıyo diyorum sessizden çağrıyorum elini koyuyo o an kesiyo yapmıyo bekliyo ama tık yok elini çekiyo bak vurdu diyom ulan senin ananı avradını öperim ne alıp veremediğin var benle şimdiden oynatmaya başladı bacaksız diyo:)

acaba neyden kaynaklı bende çözemedim çok zorlanıyorum oturup kalkarken

uzun süre oturmasamda her oturup kalkmamda aynı acıyı hissediyorum. acıyo resmen tam kuyruk sokumumun oldugu kısım

Allahallah bi doktoruna danış en iyisi hamileliğin verdiği ağırlık mı acaba bilemedim şimdi

Artık çok zor oluyor cnm bende egilemiyorum küçük bi ayna aldım onla idare ediyorum ama çabuk yoruluyorum son iki ay ağda salonuna gitmeyi planlıyorum

kızlar doğum yaza denk geliyo ya uyku seti yada nevresime gerek var mı yastıkta ilk 6 ay kullanılmamalı deniyo bi lastikli bebe çarşafı yeter o zaman
Ben bi tane aldım cnm yine lastikli çarşafınla bi nevresimin olsun illaki lazım olacak sonuçta ama yastık kullanılmadığını bilmiyorum annem pamuktan yaparım yaz olduğu için terinide çeker hazır alma demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…