2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende 10 gündür falan çok olmaya basladi canım.Düsünki calismiyorum sofradan kalkınca yada 10 dk koltukta oturup kalkınca bile oluyor.

acaba neyden kaynaklı bende çözemedim çok zorlanıyorum oturup kalkarken

uzun süre oturmasamda her oturup kalkmamda aynı acıyı hissediyorum. acıyo resmen tam kuyruk sokumumun oldugu kısım
Benim uzun zamaandir ağrıyor tatlim... Doktorum rahim genişledigi için demişti...:) sıkıntı etme korkma :*
Bebisin büyüyor hepsi bundaan...:)
Hiç bir şey geçirmedi bu arada...aylardır mosmor sanki oram...

Oyy tatlı paşam annesine düşkün olacak o zaman babayı baya kızdırmış ilerde illaki hisseder oda biraz daha sabır

boğulma tehlikesine karşı önermiyolar

Benim uzun zamaandir ağrıyor tatlim... Doktorum rahim genişledigi için demişti...:) sıkıntı etme korkma :*
Bebisin büyüyor hepsi bundaan...:)
Hiç bir şey geçirmedi bu arada...aylardır mosmor sanki oram...
oyy ayvayı yedim desene :))) o zaman geçmiş olsun ikimizede nese çoğu bitti azı kaldı dayancam bi süre daha bebeğim için :))))

bizim oğlan tam bir ikizler burcu insanı gibi düzenli olacak sanırım eğer o gunu anormal gecirmediysem uyandığı saatler standart sabah 6-7 gibi hareket ediyor, öğleye doğru 11 gibi, sonra 2gibi aksam 6 gibi bide yatmaya yakın 9-10 gibi. genelde hiç şaşmıyor saatleri bide eğer farklı bir ortama girdiysek hareketleri azalıyor sessizleşiyor genelde uslu uslu oturuyor içerde fazla hareket etmeden, yadırgıyor sanırım sesleri

artık ayırt ediyo annesi sesleri mesela senin sesini tanıyo ay çok tatlı yaa :):):)

Eklentiler

• IMG_20150306_152819.webp
    26 KB · Görüntüleme: 88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…