2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım örme olmalı tabi ama bizim bebislerimiz yaza denk gelicegi icin ince bi battaniye lazım diye düşünüyorum gecelik ve pijama Takımı da

banada gereksiz oldu gibime geldi . Nevresim takımı ve yorgan daha mantıklı sankii

ormeyi kışın kullanirsin yada disari cikarken ama penye battaniyede sart sonucta yaz bebisi olucak :)

Keşke örgü örmeyi bilsem çok özeniyorum bebeği için bir şeyler örebilen annelere bu yaşıma kadar elime şiş almadım Annem ve kayınvalidem örüyor fakat ben de yapabilmeyi çok isterdim. ördükleriniz varsa paylaşın da gözümüz gönlümüz açılsın

Ben bilirim ama yanımda hatalarimi düzeltecek lazım.. Annemde battaniye ormuyor. 2 battaniye yapıldı.bi de hazır var.penye battaniye alayım bari..

Bebiş hastaneden çıkarken lazim oluyor dediler. Kundak battaniye kullanışlı mi

Sen bilirsin ama bana kalırsa geri verebiliyosan ver nevresim takimi ve yorgan al canım.

Aynen kızlar ben dokroruma cok sordum ben veriyomusum ama o besleniyormus bir de cokk cok zor geçirdim geçirmeye devam ediyorum

bı de ustune cocuk olacak bosayacaklar bızı valla ,ben neysekı tehlıkelı gecırdıgım ıcın gebelıyın basını 15 de bır kadın alıyorum eve valla ugrasamam utu temızlıkle yemek bıle zor yapıyorum,hıc boyle deyıldım

Yedinci aya girmisken iki kilo biraz riskli geldi bana..sekiz kilo altindaki hamileiklere normal bakilmiyor. Bebek bile artik bir kilo. Eside oyle
Canim imkansız değil bende 7. Aydayim sadece 2 kilo aldim hatta doktora 2 gün önce gittimm...bebeğin gelişimi normal olduğu sürece doktorum sorun yok bünye meselesi dedi

Kozlar merhaba bscak arası kemiklerin ağrıdığı konuşulmuş ben de öyleyim valla dönemiyorum ystarken çok acıyor kalçam falan da ağrıyor demir hapını değiştirdim bir de ikiye çıksrdık nasıl midem bulsnıyor anlatamam kusmalar gene başladı hiç kendimde değilim.

Bir de çok moralsiz hissediyorum kendimi hiçbir şey yapasım yok.

ne kadar süreyle günde 2 kez kullanıcaksın peki ? ben gebelik öncesinde sabah akşam kullanmıştım 2 hafta kadar. acayip bir başdönmesi yapıyordu ayrıca. umarım kan değerin hemencecik yükselir, sen de normal düzenine dönersin

CanımUOTE="Rain60, post: 39800499, member: 532495"]Canım aynı durumu bende yaşadım, yaşıyorum da.
Benim 50'lik yüklemem 180 cıktı malesef, 2 gün sonra 100'lük yaptırdım oda çok yüksek çıktı değerler.

Doktorum bile sasırdı cünkü ben cayı bile sekersiz içen biriyim yıllardır, çok tatlı vs.yemem de.
Ailemde seker hastalığı yok, benimde hem hamilelikten önce hem hamilelikten sonra aclık-tokluk sekerim hep iyiydi.

Bunun ben seker tüketmiyorum vs.gibi seylerle alakası yok, vücut yakamıyor sekeri bazı insanlarda hamilelikte dedi doktorum. Karatay'ı dinleyip yaptırmasak sekerin iyi diyip üstünde durmayacaktık ve haberimiz olmayacaktı gebelik sekerinden dedi.

Sekere bağlı olarakta bebeğin suyu normalden biraz fazla, şeker düşünce oda normalae gelecektir dedi.

Şimdi diyet yapıyorum, haftaya test tekrarlanacak, yine yüksek çıkarsa insilün tedavisi dedi doktorum.

Katlanıcaz minikler için, bende biraz aç kalıyorum ama düşünmüyorum ve harfiyen uyuyorum diyetime, sende dikkat et canım...
[/QUOTE]
Ca
O agrilar bende de vardi dr magnezyun verdi cok hafifledi agrilarim

Magnezyum i
I geliyor evet. Ama tabi bende varr yinede

Benimde gobusum cok kucuk bebegimin kilosu normal ama gobusyok dusaridan pek anlasilmiyo kizladibki baya buyumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…