- 3 Ağustos 2008
- 72
- 72
- 303
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.501
banada gereksiz oldu gibime geldi . Nevresim takımı ve yorgan daha mantıklı sankiiKızlar bir sorum vararkadaslarım ev hediyesi granit tencere getirmiş karacadan bende degişime gidince bebek uyku seti aldım şimdi dank etti biz park yatak alıcaz uyku seti olur mu ki gereksiz mi oldu o yatak koruyucular...geri verip nevresim takımı ve yorgan mı alsam..?
ormeyi kışın kullanirsin yada disari cikarken ama penye battaniyede sart sonucta yaz bebisi olucak :)Kızlar battaniye falan örüyorlar isliyorlar ama almakta lazim.bu dokuma battaniyelerden mi alsam? Bi tane alt acmayla takım yaptığım vardı ama.yetmez herhalde değil mi.
Bi de artik evden cikamiyorum.bi gecelik bi de şık pjama TK.alayın diyorum.int.tavsiyemiz varmı? Memnun olan var mi yardım.olsa
Ben bilirim ama yanımda hatalarimi düzeltecek lazım.. Annemde battaniye ormuyor. 2 battaniye yapıldı.bi de hazır var.penye battaniye alayım bari..Keşke örgü örmeyi bilsemçok özeniyorum bebeği için bir şeyler örebilen annelere bu yaşıma kadar elime şiş almadım Annem ve kayınvalidem örüyor fakat ben de yapabilmeyi çok isterdim. ördükleriniz varsa paylaşın da gözümüz gönlümüz açılsın
Sen bilirsin ama bana kalırsa geri verebiliyosan ver nevresim takimi ve yorgan al canım.Kızlar bir sorum vararkadaslarım ev hediyesi granit tencere getirmiş karacadan bende degişime gidince bebek uyku seti aldım şimdi dank etti biz park yatak alıcaz uyku seti olur mu ki gereksiz mi oldu o yatak koruyucular...geri verip nevresim takımı ve yorgan mı alsam..?
Aynen kızlar ben dokroruma cok sordum ben veriyomusum ama o besleniyormus bir de cokk cok zor geçirdim geçirmeye devam ediyorumaynen canım bi anda fırladı çok yadırgadım alışmaya çalışıyorum
desene ince ince yaseminceki gülazer karakteri gibi olucaz yakında
maşallah canım göbüşüne :))))
bende öle düşünmüştüm ama doktoru normal demiş o yuzden normal karşılamak lazım son söz doktorlarda bitiyor :)))))
bı de ustune cocuk olacak bosayacaklar bızı valla ,ben neysekı tehlıkelı gecırdıgım ıcın gebelıyın basını 15 de bır kadın alıyorum eve valla ugrasamam utu temızlıkle yemek bıle zor yapıyorum,hıc boyle deyıldımayyy aynı ben sabah binbir nazla kalkıyorum erkenden ki bu gün işimi yapayım diye yatak keyfi koltuk keyfi bahaneleriyle kalkmıyorum yaaa . bu gün sabah eşim işe giderken dediki hasta falan olmazsan bir yerin ağrımazsa azcık keyfi kenara bırak evin durumu iyi değil tmm dedim sabah 6 da kalktım kendimi zorladım neyse şimdi saat 14.35 tek yaptuğım iş remkli çamaşırları makinenin önünde toplamak oldu bu ne yaaa valla bende düşünüyom neden bu kadar tembelim bu çocuk nasıl büyüyecek benim bu halimle diye
neyse birtek ben değilmişim sağol
göbüş tam ısırmalık olmuş canımBu da bizim göbişimiz teyzişler)
Canim imkansız değil bende 7. Aydayim sadece 2 kilo aldim hatta doktora 2 gün önce gittimm...bebeğin gelişimi normal olduğu sürece doktorum sorun yok bünye meselesi dediYedinci aya girmisken iki kilo biraz riskli geldi bana..sekiz kilo altindaki hamileiklere normal bakilmiyor. Bebek bile artik bir kilo. Eside oyle
ne kadar süreyle günde 2 kez kullanıcaksın peki ? ben gebelik öncesinde sabah akşam kullanmıştım 2 hafta kadar. acayip bir başdönmesi yapıyordu ayrıca. umarım kan değerin hemencecik yükselir, sen de normal düzenine dönersinKozlar merhaba bscak arası kemiklerin ağrıdığı konuşulmuş ben de öyleyim valla dönemiyorum ystarken çok acıyor kalçam falan da ağrıyor demir hapını değiştirdim bir de ikiye çıksrdık nasıl midem bulsnıyor anlatamam kusmalar gene başladı hiç kendimde değilim.
Bir de çok moralsiz hissediyorum kendimi hiçbir şey yapasım yok.
O agrilar bende de vardi dr magnezyun verdi cok hafifledi agrilarimKozlar merhaba bscak arası kemiklerin ağrıdığı konuşulmuş ben de öyleyim valla dönemiyorum ystarken çok acıyor kalçam falan da ağrıyor demir hapını değiştirdim bir de ikiye çıksrdık nasıl midem bulsnıyor anlatamam kusmalar gene başladı hiç kendimde değilim.
kızlar son 1 haftada göbüşüm birden öne fırladı benden önce gidiyor, sizde durumlar nedir ?
Eki Görüntüle 1443697
Bu da benden :)
Bu da bizim gobus
I geliyor evet. Ama tabi bende varr yinedeKozlar merhaba bscak arası kemiklerin ağrıdığı konuşulmuş ben de öyleyim valla dönemiyorum ystarken çok acıyor kalçam falan da ağrıyor demir hapını değiştirdim bir de ikiye çıksrdık nasıl midem bulsnıyor anlatamam kusmalar gene başladı hiç kendimde değilim.
Benimde gobusum cok kucuk bebegimin kilosu normal ama gobusyok dusaridan pek anlasilmiyo kizladibki baya buyumusKızlar bende de durum aynı,ilk oglumda dkızlargirdiğimde herkes 4 aylık gibi diyordu.Bunda karnim büyüdü, eşim artik dalga geçiyor, şişko göbüşlü diye.Bende o göbüş değil bebiş bebiş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?