2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bel agrisina dayanamayip 2 gundur minoset icmeye basladim ins bisey olmaz :-(

o bacak arası kemiği ağrıması bende de var bikaç gündür, özellikle bebeğin başı aşağıda olduğu zaman hissediyorum. büyüyolar bizim minnaklarımız şaka maka

oyyy ısırırım yanaklarını ben onunnn şeker diyetiyle kilo alımın yavaşlar canım sen hiç merak etme

bi de sürekli aynı kişiye yaptırınca utanma falan kalmıyo. zaten yapan kişi günde kaç kişiye sir ağda yapıyo artık çok hızlanmış oluyolar. 5 dakikada tertemiz oluyo ben bikini bölgesine sir ağda yaptırıyorum. bazen çok üşenirsem bacak da aldırıyorum.
ablam da kuzenlerim de doğuma kadar ağda yaptırdılar hiç de bi sorun yaşamadılar

Kızlar bende de durum aynı,ilk oglumda doğuma girdiğimde herkes 4 aylık gibi diyordu.Bunda karnim büyüdü, eşim artik dalga geçiyor, şişko göbüşlü diye.Bende o göbüş değil bebiş bebiş diyorum.

Yedinci aya girmisken iki kilo biraz riskli geldi bana..sekiz kilo altindaki hamileiklere normal bakilmiyor. Bebek bile artik bir kilo. Eside oyle

benimde son 1 haftada daha da büyüdü farkediliyo artık
aynen canım bi anda fırladı çok yadırgadım alışmaya çalışıyorum
Benim gobekte seninki kadar var göbek öne gidiyor popo arkaya gidiyor gogusler desen agzima gircek sekilsiz bisi oldum iyice
desene ince ince yaseminceki gülazer karakteri gibi olucaz yakında
maşallah canım göbüşüne :))))
Yedinci aya girmisken iki kilo biraz riskli geldi bana..sekiz kilo altindaki hamileiklere normal bakilmiyor. Bebek bile artik bir kilo. Eside oyle
bende öle düşünmüştüm ama doktoru normal demiş o yuzden normal karşılamak lazım son söz doktorlarda bitiyor :)))))

Kızlar battaniye falan örüyorlar isliyorlar ama almakta lazim.bu dokuma battaniyelerden mi alsam? Bi tane alt acmayla takım yaptığım vardı ama.yetmez herhalde değil mi.

Bi de artik evden cikamiyorum.bi gecelik bi de şık pjama TK.alayın diyorum.int.tavsiyemiz varmı? Memnun olan var mi yardım.olsa

Kızlar bir sorum var arkadaslarım ev hediyesi granit tencere getirmiş karacadan bende degişime gidince bebek uyku seti aldım şimdi dank etti biz park yatak alıcaz uyku seti olur mu ki gereksiz mi oldu o yatak koruyucular...geri verip nevresim takımı ve yorgan mı alsam..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…