2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sabahin koru ve ben yine telafi egitimlerine gidiyorum hafta sonu. Son diye seviniyordum. 1 aydir tatil yspamadim. Subataki kar tatilinin telafisi de varmis. Mudurumuz dun soyledi Tasinamiyorum bir turlu. O da ayri dert

Sabahin koru ve ben yine telafi egitimlerine gidiyorum hafta sonu. Son diye seviniyordum. 1 aydir tatil yspamadim. Subataki kar tatilinin telafisi de varmis. Mudurumuz dun soyledi Tasinamiyorum bir turlu. O da ayri dert
Canim Allah kolaylik versin sana ogretmenlerin de isi zor valla,evine de tasinirsin inşallah canim dert etme :)

Kizlar ayak tirnaklarimi kesmek iskenceeee. Siz kesebiliyormusunuzz acayipppp bi sorubildu ama iki buklum oluyorum nerdeyse top gibi yuvarlanacagim
yumuşak koltuğa oturup yapabiliyorum ben de ancak öyle ayaklarımı kendime çekmek kolay oluyo göbüşten ayaklarımızı göremediğimiz zamanlar da gelecek. cırt-cırtlı spor ayakkabı alıcam sırf o yüzden şu anda bile bağcık falan bağlamaya zar zor eğiliyorum, bi ay sonra ne olurum hiç düşünmek dahi istemiyorum

hadi gözün aydın canım benim bir güzel keyif yap artık

İyi geceler güzel anneler,hepinize deliksiz uykular inşallah. Gözün aydın endless-summer cım sevindim senin adına
saat 10da koltukta uyukluyodum ben, kalktım evin içinde gezdim 11e kadar zor dayandım sabah da 8 de uyandım. Ne var uyusam şöyle 11e kadar falan, ama uykumu alınca uyuyamıyom işte

iyi yolculuklar kuzucum Allah en sevdiklerimizi hep yanımızda kılsın inşallah.. Gönül ister ki herkes bir arada olsun, ana-baba-bacı-gardaş ama hepimiz ayrı hikayeler yazıyoruz bu hayatta.. Bize kalacak olan güzel hatıralarımız..

tekrardan geçmiş olsun canım benim.. doğunca bebişinin totosunu ısırarak hesabını sorarsın bu günlerinin

Hadi gözün aydın canım.Keşke annesi de senin tasidigin duyguların 10da 1ini tasisada sevse,sarsa yavrusunu.iste anne var anne var...

göbüş tam ısırmalık olmuş canım
Saol tatlım içindekiler bi çıksa da ısıra ısıra yesek bitirsek :)
canım söylemesi ayıp benim ayakkabılarımı kocam bağlıyor 15 gündür , çok zorlanıyorum. Çıkıp sana bağcıksız bişiler alalım die homurdanıyodu en son :)))

aynen canım zorlanıyo insan ayakkabıya eğilmeye. benim göbüş çok da büyümedi yine de bağlayabiliyorum ama ilerde nolcak bilmiyorum bağcıksız alıcam ben de bugünlerde

Günaydın güzel anneler. Uzun bir aradan sonra bugün yine korkuyla uyandım... Kötü rüya gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…