2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ayın onunda tekrsr kan vericem inşallah yükselir, bende çok ciddi unutkanlık oluyordu demir eksikliğinde bu oluyormuş zaten ıspanak yiyorum demir yapan şeyler vs yiyorum nasıl eksik çıkıyor anlamıyorum değişiklik olmazsa tekrar teke düşücem çok etkilendim ve baş dönmesi de oluyor onu hamilelikten sanıyordum yeni başladı haptanmıç demekki. Sağol canım inşallah yükselir bebeğin gelişimi geriledi bu bulantılar da başlayınca iyice kötü oldum.

Ca

O agrilar bende de vardi dr magnezyun verdi cok hafifledi agrilarim[/QUOTE]

Magnezyum i

I geliyor evet. Ama tabi bende varr yinede

Magnezyum kullanıyorum kızlar ama bahsettiğim kemik ağrısı hiç etki etmiyor bana.

Bu aksam kimsecikler yok buralarda.
Yarin 1 yas partisi var arkadasimin oglunun. Herkes kiyafet oyuncak alir die Bir masal birde resimli bebek sozlugu aldim. Mantikli mi sizce?

Selam kizlar. Bende Allah izin verirse haziran annesi olucam. Kizimi bekliyorum. Baska bir topikte baslik acmistim sertlesme sorunuyla ilgili. Pek cevap alamadim. Bugun birazda kizginliktan hizli bir yuruyus yaptim ve sag kasigimda ayaktayken sanci basladi. Yatarak dinledindim gecti cok sukur fakat simdide ayaga kalkinca karnim oyle bir sertlesiyorki ayakta zor duruyorum hemen oturmak dinlenmek istiyorum. Beni cok korkuttu. Fikri olan paylassin lutfen. Pozitif olmaya calisiyorum. Surekli dua ediyorum. Yarina dr dan randevu aldim.

Guzel anneler cok sukur ki eltim geldi ve oglunu aldi aradim eve vardinizmi diye Sadiq seni istiyor dedi kaynim ay ozledim ben de yaramazdi ama cok tatliydi neyse canlar hepimize agrisiz,rahat,guzel uyuyacagimiz gece olsun inşallah Allah bizi ve bebislerimizi korusun iyi geceler opuyorum hepinizi

İyi geceler hanımlar :) İstanbul da son gecem. Ne kadar çabuk geçti 6gun anlamadım :) şimdi yarı buruk yarı sevinçliyim. Eşimi de çok özledim. Hayırlısıyla annemler de gelecek bu sene zaten güzel bir sene olacak inşallah benim için :)

cnm moralsizliğin demir eksikliğinden..ben demir hapı kullanmama rağmen düşmüş hemoglobin alt sınırda..oğlum corp corp emiyor bütün kanımı feda olsun..doktorum ilacımı değiştirip ikiye çıkardı..eminim 1 haftaya toparlarız..

Kizlar ayak tirnaklarimi kesmek iskenceeee. Siz kesebiliyormusunuzz acayipppp bi sorubildu ama iki buklum oluyorum nerdeyse top gibi yuvarlanacagim
ahh cnm sorma geçen hafta ben öyledim..hadi sol ayak neyse de sağ ayak hiç kesilmiyor yaaa.artık pediküre gidilecek yapılack bişey yok :)

Hahhaha aynisi gecen basima geldi ayi gibi yuvarlandim durdum oturdugum yerde esimde guldu hatta baya cebellestim
ayy güldürdün beni esra...ben de yatakta sağdan sola dönerken ıhh ıhh çeke yuavarlanıyorum eşim gülüp duruyor bana...ıhhladıkça kaplumbağalar aklıma geliyor..allahım kaplumbağalara kolaylık versin..yavrucaklar ters dönünce dünyaları duruyor..dönmeleri ne zor..

Iyi yapmissiniz avukat hanim okur yazarligi gelissin yavrucagin :)))))

2 yasinda yegenim var. Bebegimin ilk sozlugu serisine bayilir. Resimlere bakar bakar oynariz.
Masal kitabinida annesi uyuturken okur diye dusunmustum.

Bizimkisi kamu hizmeti :)
annesi babasi babaannesi tum teyze ve amcalari avukat olunca cocuga kitap anca asilariz. Yada biktim sizden deyip hic okumazmis

Emanetiniz sag salim teslim etmissin. Cok gecmis olsun. Tekrarina firsat verme. Allah sevabini bol eylesin Insallah

Günaydın güzel anneler ve yavrucukları
Bu gece ağrısız uydum cok şükür, Allahın izniyle bugün cikicaz hastaneden,artık evde yatmaya devam ye, ic, yat 30 kilo alırım artik:)
Duarinizi, desteginizi hep hissettim tekrar sagolun kızlar.
Bebislerinizle cok güzel birgün olsun ins

Canim burada sertlesme sorunu olan arkadaslar oldu. Onemli olabiliyor bazen. Doktora randevu alman iyi olmus. Insallah kotu bir sey degildir, sadece kas agrisidir

Kizlar gozunuz aydin

Canim kilo onemli degil. Bebegin iyi olsun da. Arkadasim 26 kilo aldi hamilelikte. Dogumdan alti ay sonra 50 kiloydu. Emzirme donemi cok onemli. Abartmazsak veririz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…