2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar...
Gerçi biz uyanalı çokkkkk oldu biraz hafiften sancim var gibi,kocis evde bugün çok şükür ki. O evde olunca daha güvende, huzurda hissediyorum kendimi...

Aynen bende öyleyim daha şimdiden eğilemiyorum ayakkabılarımı eşim giydiriyo tırnaklarımıda koltuktan kesemiyorum yerde daha rahat oluyor 9. ayımızda ne yapacaz bakalım

Hosgeldin aramizaaaa canim sukretki bugune kadar yatmiyodun bak 6 aydir yatiyorum senin azbkaldi bakkkk:)))))

Gunaydin kizlarr.
Ben hala sirt ustu cok rahat yatabiliyorum. Tv karsisinda da cogunlukla oyle yatiyorum. Artik bir tehlikesi var mi?

merhaba tum annıslereeee
kızlar ben yorgan yastık carsaf yastık kılıfı fln alıcam bebıse bana sıte onerırmısınız hepsını alabılecegım yoksa dısarda daha mı uygun olur ?

Gunaydin kizlarr.
Ben hala sirt ustu cok rahat yatabiliyorum. Tv karsisinda da cogunlukla oyle yatiyorum. Artik bir tehlikesi var mi?
sırtüstü yatınca benimki tekmeliyo sürekli. o yüzden yana yatıp bakıyorum tv ye

merhaba tum annıslereeee
kızlar ben yorgan yastık carsaf yastık kılıfı fln alıcam bebıse bana sıte onerırmısınız hepsını alabılecegım yoksa dısarda daha mı uygun olur ?
tavsiyem magazalardan bak, çünkü kumaşları sert olabiliyor. beğendiğin modeli markayı ve fiyatı not al, sonra netten araştır en uygun fiyatı

merhaba tum annıslereeee
English home,taç ın sitelerine bakabilirsin canım.çok güzeller.

tavsiyem magazalardan bak, çünkü kumaşları sert olabiliyor. beğendiğin modeli markayı ve fiyatı not al, sonra netten araştır en uygun fiyatı

bu hafta cıkıcam canım carsıya pazara bı bakınayım ozmn sonra nete baswurruz artık bı cok seyı tamamm mınnakın bıde bu buyuk seylerı tamamlasam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…