2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gozun aydın canım sonunda valla hıc mısafıre katlanacak halım yok su aralar hele bı de cocuk ,sen ıyı ıdare etdın

canım demin doktor kontrolünden geldim, aynı şikayetleri bende doktoruma söyledim, doktoru normal dedi bunlar o kadar çok vücudunu dinleme dedi bana :/
kendi kendime istirahat vermiştim :) doktorum kızdı kanaman yoksa yürüyüşüne ve normal hayatına devam et dedi :/

penye ve kadife battanıye aldım bide orta kalınlıkta bi battaniye aldım bn canım.. gecelik siparişi verdim birissine.com dan loğusa takımı 35 tl. daha gelmedi iyi çıkarsa hbr veririm ben size :)

2. Sınıfa giden prenses kızım öğretmeninin isteği ile 3. sınıfların deneme sınavına girmeye gitti.

Annelik nasıl birşey ki oturup ağladım.

Eşimde kapıdan çıkarken bak işte dedi, bugün bu sınav yarında bir bakmışsın üniversite sınavı.

İçime çok oturdu. Oturup ağladım.

Ayyyy canım Rabbim hep güzel anlar için gözyaşı dokmeyi nasip etsin hepimize.Bu arada maşallah kızına da.

penye ve kadife battanıye aldım bide orta kalınlıkta bi battaniye aldım bn canım.. gecelik siparişi verdim birissine.com dan loğusa takımı 35 tl. daha gelmedi iyi çıkarsa hbr veririm ben size :)
Ben hastaneden çıkarmaya kundak battaniye alayın diyorum.puset olmaz.adini unuttum onları da kullanmamıştır pek yok yere para veremicem.sağlık harcamaları aldı başını gitti zaten..

Normal pjama TK.14 TL.çok ucuz geldi bana.iki yıkamada gitmesin sonra.
Sabahlık hastanede 1 gece lazım olursa diye gorumcemde varmış almicam. Gecelik ve eve gelenlerin yaninda giyerim diye sık bi pjama TK.alayim. normallerden de alicam bir iki yeter.kendimize paraya kiyamiyoruz artik:)

mrb kızlar nasılsınız hepinize güzel bi haftasonu diliyorum bugün bi ara tansiyonum düştü neyseki hemen geçti sonra off bu alerji mahvetti ya sürekli hapsırık burun akıntısı boğz kaşıntısı ayy ne biçim bişe ya geçmek bilmiyo

Ay kızlar sezaryen dogum da anneyle bebeklerinin kavuşma anlarını izleyim dedim, tutamıyorum gözyaşlarımı,nasil güzel bir duygudur ya Rabbime hamdolsun.İzlerken birazda strese girmedim desem yalan yani,tirstim epeyce.Benim Doğumum da sezeryan olucak,ilkinde sancı çekip çekip apar topar sezeryana girdigim için anlamamistim.Bunda bilinclice Doğum için hastaneye gidip sezeryani beklicem düşüncesi bile beni tedirgin ediyor,korkuyorum

ay bende daha kendime hiç bişe almadım sürekli gözüm bebek kıyafetlerinde oğluşumun eksikleri de bitmedi ki kendime bakayım öf herkeste daha erken diyo beşik araştırıyorum neymiş efendim alacağın zaman bak erken ona erken buna erken herşeye karışıyolar ağırlaşmadan herşeyi tamamlasaydım

Geçmiş olsun.evde de dinlen canım bol bol..

Günaydın güzel anneler. Uzun bir aradan sonra bugün yine korkuyla uyandım... Kötü rüya gördüm
Doğum rüyaları başlıca herhalde.bende doğum yapmişim anneler günü bugün diyorlardı rüyamda:) bende hiç gobisim kalmamıştı..

Büyükler hakli belki ama yıllardır evlat hasretim var.kimse bilmiyor ki..iyiki almisim.simdi ayağa kalkmiyorum.bak battaniye geldi gorumcemin aklına o begenicek.insan kendi almak istiyor ama... Allah raxı olsun, gelip bakıyor. Her konuda yard.olmaya çalışıyor.

Ayni durumdayim cnm
Gozumu acamiyorum hapsiriktan...
Burun kasintisi delirtecek beni
Tikanigim surekli
tıkık diolar evde artik bana
Bu kadar sumuk akinti nerden geliyor bilmiyorum
Bahar geldi basladik yine
Uyandigim anda basliyor hapsirmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…