- 14 Ekim 2014
- 150
- 123
- 48
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.581
Canım kapıda ödeme var mi markafonide?merhaba canım bende bugün onlara bakıyordum senin mesajını görünce yazayım dedim markafonide çok tatlı nevresim ve battaniyeler var bi bak istersen
https://www.markafoni.com/iyi-geceler-cocuklar/all/kampanya/36102/
gozun aydın canım sonunda valla hıc mısafıre katlanacak halım yok su aralar hele bı de cocuk ,sen ıyı ıdare etdınGuzel anneler cok sukur ki eltim geldi ve oglunu aldi aradim eve vardinizmi diye Sadiq seni istiyor dedi kaynim ay ozledim ben de yaramazdi ama cok tatliydi neyse canlar hepimize agrisiz,rahat,guzel uyuyacagimiz gece olsun inşallah Allah bizi ve bebislerimizi korusun iyi geceler opuyorum hepinizi
Selam kizlar. Bende Allah izin verirse haziran annesi olucam. Kizimi bekliyorum. Baska bir topikte baslik acmistim sertlesme sorunuyla ilgili. Pek cevap alamadim. Bugun birazda kizginliktan hizli bir yuruyus yaptim ve sag kasigimda ayaktayken sanci basladi. Yatarak dinledindim gecti cok sukur fakat simdide ayaga kalkinca karnim oyle bir sertlesiyorki ayakta zor duruyorum hemen oturmak dinlenmek istiyorum. Beni cok korkuttu. Fikri olan paylassin lutfen. Pozitif olmaya calisiyorum. Surekli dua ediyorum. Yarina dr dan randevu aldim.
soluna yat bebek ıcın daha ıyıGunaydin kizlarr.
Ben hala sirt ustu cok rahat yatabiliyorum. Tv karsisinda da cogunlukla oyle yatiyorum. Artik bir tehlikesi var mi?
penye ve kadife battanıye aldım bide orta kalınlıkta bi battaniye aldım bn canım.. gecelik siparişi verdim birissine.com dan loğusa takımı 35 tl. daha gelmedi iyi çıkarsa hbr veririm ben size :)Kızlar battaniye falan örüyorlar isliyorlar ama almakta lazim.bu dokuma battaniyelerden mi alsam? Bi tane alt acmayla takım yaptığım vardı ama.yetmez herhalde değil mi.
Bi de artik evden cikamiyorum.bi gecelik bi de şık pjama TK.alayın diyorum.int.tavsiyemiz varmı? Memnun olan var mi yardım.olsa
Cok sag ol canim aynen agirlasiyoruz yavas yavas hic bi sey yapasi gelmiyor insaningozun aydın canım sonunda valla hıc mısafıre katlanacak halım yok su aralar hele bı de cocuk ,sen ıyı ıdare etdın
yok diye biliyorum canım malesef ama güvenilir bi site ben hep alışveriş yaparım ürün iadesi para iadesi vs. hiç sorun yaşamadım bugüne kadarCanım kapıda ödeme var mi markafonide?
Tamam canım çok sağol bilgi verdiğin için.yok diye biliyorum canım malesef ama güvenilir bi site ben hep alışveriş yaparım ürün iadesi para iadesi vs. hiç sorun yaşamadım bugüne kadar
Ayyyy canım Rabbim hep güzel anlar için gözyaşı dokmeyi nasip etsin hepimize.Bu arada maşallah kızına da.2. Sınıfa giden prenses kızım öğretmeninin isteği ile 3. sınıfların deneme sınavına girmeye gitti.
Annelik nasıl birşey ki oturup ağladım.
Eşimde kapıdan çıkarken bak işte dedi, bugün bu sınav yarında bir bakmışsın üniversite sınavı.
İçime çok oturdu. Oturup ağladım.
Ben hastaneden çıkarmaya kundak battaniye alayın diyorum.puset olmaz.adini unuttum onları da kullanmamıştır pek yok yere para veremicem.sağlık harcamaları aldı başını gitti zaten..penye ve kadife battanıye aldım bide orta kalınlıkta bi battaniye aldım bn canım.. gecelik siparişi verdim birissine.com dan loğusa takımı 35 tl. daha gelmedi iyi çıkarsa hbr veririm ben size :)
Ben hastaneden çıkarmaya kundak battaniye alayın diyorum.puset olmaz.adini unuttum onları da kullanmamıştır pek yok yere para veremicem.sağlık harcamaları aldı başını gitti zaten..
Normal pjama TK.14 TL.çok ucuz geldi bana.iki yıkamada gitmesin sonra.
Sabahlık hastanede 1 gece lazım olursa diye gorumcemde varmış almicam. Gecelik ve eve gelenlerin yaninda giyerim diye sık bi pjama TK.alayim. normallerden de alicam bir iki yeter.kendimize paraya kiyamiyoruz artik:)
Geçmiş olsun.evde de dinlen canım bol bol..Günaydın güzel anneler ve yavrucukları
Bu gece ağrısız uydum cok şükür, Allahın izniyle bugün cikicaz hastaneden,artık evde yatmaya devamye, ic, yat 30 kilo alırım artik:)
Duarinizi, desteginizi hep hissettim tekrar sagolun kızlar.
Bebislerinizle cok güzel birgün olsun ins
Doğum rüyaları başlıca herhalde.bende doğum yapmişim anneler günü bugün diyorlardı rüyamda:) bende hiç gobisim kalmamıştı..Günaydın güzel anneler. Uzun bir aradan sonra bugün yine korkuyla uyandım... Kötü rüya gördüm
Büyükler hakli belki ama yıllardır evlat hasretim var.kimse bilmiyor ki..iyiki almisim.simdi ayağa kalkmiyorum.bak battaniye geldi gorumcemin aklına o begenicek.insan kendi almak istiyor ama... Allah raxı olsun, gelip bakıyor. Her konuda yard.olmaya çalışıyor.ay bende daha kendime hiç bişe almadım sürekli gözüm bebek kıyafetlerinde oğluşumun eksikleri de bitmedi ki kendime bakayım öf herkeste daha erken diyo beşik araştırıyorum neymiş efendim alacağın zaman bak erken ona erken buna erken herşeye karışıyolar ağırlaşmadan herşeyi tamamlasaydım
Ayni durumdayim cnmmrb kızlar nasılsınız hepinize güzel bi haftasonu diliyorum bugün bi ara tansiyonum düştü neyseki hemen geçti sonra off bu alerji mahvetti ya sürekli hapsırık burun akıntısı boğz kaşıntısı ayy ne biçim bişe ya geçmek bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?